Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθώ πόση ώρα να εξαερώσω ένα καλοριφέρ. Όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι, τίμια και δεκτικά, έκαναν το φσσσσ τους και έφτυσαν βρωμερό καυτό νερό και καίνε σε όλη την επιφάνειά τους. Αυτό το γαμ*^&$νο κάνει φσσσσ, σταματάει να κάνει φσσσ και νερό δε βγάζει. Ξανασφίγγεις, πας μετά από ένα δεκάλεπτο, φσσσσσ, τέρμα το φσσσσ, πάλι νερό τίποτα. Και καίει μόνο το μισό.

Πείτε.

Αυτο μου θυμιζει τα δικα μου, εχω διωροφο σπιτι με ενα λεβητα, και ξεχωριστες αυτονομες παροχες. Στον επανω οροφο λοιπον ενα απο τα σωματα ποτε δεν ζεσταινοταν ολοκληρο (το μισο εμενε παγωμενο), οσο φσσστ και να εκανε. Ηρθε λοιπον τεχνικος ο οποιος βρηκε οτι ο δεικτης πιεσης που εχει πανω του ο σωληνας που τροφοδοτει με νερο τα καλοριφερ, ειχε χαλασει, και ενω εδειχνε μια Α πιεση (που φαινοταν να ειναι η σωστη), αντιθετα το δικτυο δεν ειχε τοση πιεση, με αποτελεσμα, να μη φτανει το νερο να γεμισει, να "μπουκωσει" τα σωματα, και καποιο απο αυτα να κρατα συνεχως αερα.

Οποτε ψαξτο λιγο απο τη μερια της πιεσης του νερου στο συνολο του δικτυου.

Δημοσ.

η εξαέρωση γίνεται όταν ο καυστήρας και ο κυκλοφορητής δουλεύουν. Όταν δεν δουλεύουν, πώς να γίνει εξαέρωση.

Δες μήπως υπάρχει καμιά σχεδόν κλειστή βάνα σε κάναν διανομέα (εκεί που γίνεται η διακλάδωση από την κεντρική παροχή νερού προς κάθε σώμα. Συνήθως ο διανομέας είναι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος σε ένα ντουλαπάκι.

Επίσης, αν το σώμα είναι πιό ψηλά ή πιό απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα (σε καμιά σοφίτα ξερωγώ) ίσως φταίει ο κυκλοφορητής (δεν μπορεί να του στείλει νερό με αρκετή πίεση).

Αλλιώς, το να βουλώσει το καλοριφέρ ή να χάλασε ξερωγώ, δεν νομίζω ότι παίζει...

Δημοσ.

Tools - option - Language settings - Writing Aids -> Δες αν είναι τικαρισμένο το Hunspell Spell checker. Αν όχι, ενεργοποίησε το.

Μόλις το απενεργοποίησα, αυτόματα σταμάτησε να βλέπει λάθη (κόκκινες γραμμές) στο κείμενο.

Βασικά δες σ' εκείνο το σημείο ("Available Language Modules") αν είναι τικαρισμένα και τα τρία κουτάκια.

Το Hunspell Spell checker είναι τσεκαρισμένο και δεν βλέπω καμιά διαφορά και όταν το ξετσεκάρω.. Αλλά το πρόβλημα πρέπει να είναι ότι δεν βλέπω άλλες επιλογές εκεί που μου είπες να τα τσεκάρω και τα τρία κουτάκια, και όταν πατάω edit στα δεξιά, στο language μου έχει μόνο αγγλικά(4-5 διαφορετικές επιλογές) αλλά όχι ελληνικά. Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ για το χρόνο σου

Δημοσ.

Προσπαθώ πόση ώρα να εξαερώσω ένα καλοριφέρ. Όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι, τίμια και δεκτικά, έκαναν το φσσσσ τους και έφτυσαν βρωμερό καυτό νερό και καίνε σε όλη την επιφάνειά τους. Αυτό το γαμ*^&$νο κάνει φσσσσ, σταματάει να κάνει φσσσ και νερό δε βγάζει. Ξανασφίγγεις, πας μετά από ένα δεκάλεπτο, φσσσσσ, τέρμα το φσσσσ, πάλι νερό τίποτα. Και καίει μόνο το μισό.

Πείτε.

Ζω ένα σχεδόν ίδιο δράμα,

κατάφερα για πρώτη φορά στη ζωή μου και εξαέρωσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από ένα βλαμμένο σώμα στο σαλόνι που δεν στρίβει το κλειδί με τίποτα.

Κάτι τέτοιες ώρες αναρωτιέμαι γιατί δεν ξέρω να ανάβω τζάκια και άλλα διάφορα.

Δημοσ.

ξέρει κανείς τι γίνεται αν κάποιος ασκήσει προσφυγή κατά κάποιας απόφασης στο διοικητικό πρωτοδικείο;

Έχω ένα θεματάκι με τον ΟΑΕΕ, η τοπική διοικητική επιτροπή αποφάσισε υπέρ μου, αλλά ο ΟΑΕΕ λέει άσκησε προσφυγή στο διοικητικό πρωτοδικείο θεσσαλονίκης. Κέσκεσε; Δικαστήριο φάση; Θα με καλέσουν κι εμένα; Να ψάξω δικηγόρο; Να υπολογίζω καναδυοτρία χρόνια για απόφαση;

Δημοσ.

Τι διαστάσεις έχει μια "ατομική" πίτσα;

20 cm διάμετρο θαρρώ.

Μάξιμουμ δηλαδή.

Μπορεί και μικρότερη, 15 ας πούμε.

Δημοσ.

Το Hunspell Spell checker είναι τσεκαρισμένο και δεν βλέπω καμιά διαφορά και όταν το ξετσεκάρω.. Αλλά το πρόβλημα πρέπει να είναι ότι δεν βλέπω άλλες επιλογές εκεί που μου είπες να τα τσεκάρω και τα τρία κουτάκια, και όταν πατάω edit στα δεξιά, στο language μου έχει μόνο αγγλικά(4-5 διαφορετικές επιλογές) αλλά όχι ελληνικά. Τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ για το χρόνο σου

Υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι απενεργοποιημένο το ελληνικό λεξικό; Μπορείς να το κοιτάξεις νομίζω από τον extension manager.

Ωραία. Έχω φάει 4 και πάω για 6.

Soda36-2T.jpg

Μια για κάθε πίτσα. Και καλή χώνεψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...