Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι βέβαιος ποιο λες. Ελπίζω να μην εννοείς τη στρόφιγγα παροχής νερού. Νόμιζα πως η εκτίμηση ήταν αμοιβαία σλιπ. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να στεριώσουμε.

Δημοσ.

Ναι, αυτό εννοώ.

Η υπόθεση μου ήταν απλή: Το εν λόγω σώμα βρίσκεται στην τουαλέτα και το μέγεθος του είναι δυσανάλογο του εμβαδού της. Επομένως όταν καίει φουλ, το βασίλειο μετατρέπεται σε σάουνα, πράμα ασύμφορο για τον βασιλιά. Γι' αυτό η στρόφιγγα είχε γυρίσει κατά το ήμισυ.

Αλλά έκανα λάθος.

Δημοσ.

Μείνε οντόπικ ρε ρεμπεσκέ τεντημπόη.

Βοηθάτε παιδιά, η υπνοφωλιά δεν χουχουλιάζει.

απλά τσέκαρε στα σώματα αν είναι πλήρως ανοιχτές οι στρόφιγγες πωςσκαταλεγονται...

το άλλο που παίζει είναι να είναι βουλωμένα το σώμα <---- μαλακίες λέω.

Δημοσ.

Έχεις κατεβάσει το λεξικό;

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνος σου.

Λεξικό

Πατάς "get it" για να το κατεβάσεις.

Ανοίγεις τον word processor και πας

Tools -> extensions manager -> add... (όπου εδώ επιλέγεις το .oxt αρχείο που κατέβασες).

Κάνεις accept, προσθέτεις το extension, κλείνεις παράθυρο.

Πας μετά tools - options. Ανοίγει παράθυρο, πας Language Settings (αριστερά) - Language. Στο σημείο που λέει "default languages for documents - western" (δεξιά) επιλέγεις το Greek από το menu.

Αν θες να το χρησιμοποιήσεις μόνο για το συγκεκριμένο κείμενο που θες να κάνεις δουλειά, και όχι να το έχεις σαν default, τικάρεις την επιλογή "For the current document only". Αν το θες σαν default, το αφήνεις κενό.

Πατάς ok και ξεκινάς να γράφεις.

Αν όλα έχουν γίνει σωστά, θα σου κάνει αυτόματα ορθογραφικό έλεγχο.

Αν θες να αλλάξεις σε αγγλικό λεξικό, μπορείς να το κάνεις από το μενού tools - language.

Δεν έχω teamviewer :rolleyes:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατατοπιστική απάντηση σου!

Αλλά αυτά ακριβώς είχα κάνει από την αρχή και δεν μου βρίσκει καμία λέξη λάθος (ναι έχει λάθη το κείμενο επίτηδες για να το δοκιμάσω).. πατάω και χειροκίνητα έλεγχο και μου λέει ότι ολοκλήρωσε τον έλεγχο και δεν υπάρχουν άλλα λάθη..

Έχεις ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Θα τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με τις απεργίες στα ΜΜΜ???

Θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας από τα καυσαέρια???Έχω την αίσθηση ότι ο ουρανός της Αθήνας είναι πιο κίτρινος από πριν.Άσε που χάσαμε και 1 εβδομάδα στο ΤΕΙ και μετά θα μας γονατίσουν...

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατατοπιστική απάντηση σου!

Αλλά αυτά ακριβώς είχα κάνει από την αρχή και δεν μου βρίσκει καμία λέξη λάθος (ναι έχει λάθη το κείμενο επίτηδες για να το δοκιμάσω).. πατάω και χειροκίνητα έλεγχο και μου λέει ότι ολοκλήρωσε τον έλεγχο και δεν υπάρχουν άλλα λάθη..

Έχεις ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω?

Tools - option - Language settings - Writing Aids -> Δες αν είναι τικαρισμένο το Hunspell Spell checker. Αν όχι, ενεργοποίησε το.

Μόλις το απενεργοποίησα, αυτόματα σταμάτησε να βλέπει λάθη (κόκκινες γραμμές) στο κείμενο.

Βασικά δες σ' εκείνο το σημείο ("Available Language Modules") αν είναι τικαρισμένα και τα τρία κουτάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...