leonidas_fs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Kαθε φορα που ανοιγω το pc Μου βγαίνει αυτο Link και πρέπει να επιλέξω και είναι πολυ σπαστικό..πως βγαίνει ?
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Kαθε φορα που ανοιγω το pc Μου βγαίνει αυτο Link και πρέπει να επιλέξω και είναι πολυ σπαστικό..πως βγαίνει ? Δοκίμασε να πας Έναρξη -> Εκτέλεση, γράψε στο πεδίο "control userpasswords2", πάτα ΟΚ και κάνε untick την επιλογή "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή".
leonidas_fs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να πας Έναρξη -> Εκτέλεση, γράψε στο πεδίο "control userpasswords 2", πάτα ΟΚ και κάνε untick την επιλογή "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή". Ευχαριστω !! ( Το σωστο ομως ειναι control userpasswords2 χωρις κενο!! )
leonidas_fs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και κάτι άλλο..θέλω να κανω repair τα windows (xp) tou ξαδερφου μου.. κάνω οτι λέει αυτη η σελίδα και όπως θα δε'ιτε κάτω κάτω λέει αυτο... "" Αν δεν υπάρχει η επιλογή Repair the selected installation, δεν προχωράμε σε εγκατάσταση, γιατί πιθανότατα θα χάσουμε όλα τα προσωπικά μας αρχεία, αφού θα γίνει Format. "" Εμένα δεν μου βγάζει repair...οπότε ???
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, μήπως υπάρχει τόπικ που γίνεται συζήτηση για την έκθεση GAME ON 2.0;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις ειδήσεις (ή στο lobby), βολέψου
pournaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και κάτι άλλο..θέλω να κανω repair τα windows (xp) tou ξαδερφου μου.. κάνω οτι λέει αυτη η σελίδα και όπως θα δε'ιτε κάτω κάτω λέει αυτο... "" Αν δεν υπάρχει η επιλογή Repair the selected installation, δεν προχωράμε σε εγκατάσταση, γιατί πιθανότατα θα χάσουμε όλα τα προσωπικά μας αρχεία, αφού θα γίνει Format. "" Εμένα δεν μου βγάζει repair...οπότε ??? Για να γινει repair πρεπει το cd των windows να εχει την ιδια εκδοση με την εγκατεστημενη (πχ windows xp home greek). Αν ας πουμε ειναι μεν ολα τα αλλα, αλλα ειναι αγγλικη εκδοση, ακομη και τοτε δεν κανει. Οποτε η καταφερνεις και βρισκεις ενα cd που να σου ταιριαζει, η φορματ. (Τωρα, αν θες να κρατησεις αρχεια μπορεις η να τον βαλεις δευτερο σε ενα αλλο πισι, η να ξεεκινησεις με ενα live cd πχ ubuntu live, ωστε να γραψεις τα χρησιμα αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο, στικακι κλπ).
leonidas_fs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Tον εβαλα σαν δεύτερο αλλα δεν τον αναγνωρίζει...πάει ο δίσκος? μηπως θέλει διαμόρφωση ? και αν ναι πως γίνεται ?
pournaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αμα δεν τον αναγνωριζει ξεχνα τον. Διαμορφωση ειναι το ελληνικο του φορματ, οποτε... Αλλα το "δεν μου τον αναγνωριζει" ειναι πολυ πιο κακο, διοτι αν εχει χτυπησει hardware kai oxi software, και να τον κανεις φορματ, και να ξαναξεκινησει για καποιο καιρο, δεν πρεπει να του δωσεις εμπιστοσυνη σε τιποτε, παλι θα σου βγαλει προβλημα πολυ συντομα.
karabouzouk... Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καληΜέρααα..! Ξέρει κάποιος και έχει χρόνο να μου φτιάξει τον έλεγχο ορθογραφίας στα Ελληνικά στο openoffice στα ubuntu..? (όποιος κάνει τον κόπο να βάλει ένα team viewer να μου το φτιάξει θα του χρωστάω χάρη..)
sugata Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις κατεβάσει το λεξικό; Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνος σου. Λεξικό Πατάς "get it" για να το κατεβάσεις. Ανοίγεις τον word processor και πας Tools -> extensions manager -> add... (όπου εδώ επιλέγεις το .oxt αρχείο που κατέβασες). Κάνεις accept, προσθέτεις το extension, κλείνεις παράθυρο. Πας μετά tools - options. Ανοίγει παράθυρο, πας Language Settings (αριστερά) - Language. Στο σημείο που λέει "default languages for documents - western" (δεξιά) επιλέγεις το Greek από το menu. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις μόνο για το συγκεκριμένο κείμενο που θες να κάνεις δουλειά, και όχι να το έχεις σαν default, τικάρεις την επιλογή "For the current document only". Αν το θες σαν default, το αφήνεις κενό. Πατάς ok και ξεκινάς να γράφεις. Αν όλα έχουν γίνει σωστά, θα σου κάνει αυτόματα ορθογραφικό έλεγχο. Αν θες να αλλάξεις σε αγγλικό λεξικό, μπορείς να το κάνεις από το μενού tools - language. Δεν έχω teamviewer
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ πόση ώρα να εξαερώσω ένα καλοριφέρ. Όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι, τίμια και δεκτικά, έκαναν το φσσσσ τους και έφτυσαν βρωμερό καυτό νερό και καίνε σε όλη την επιφάνειά τους. Αυτό το γαμ*^&$νο κάνει φσσσσ, σταματάει να κάνει φσσσ και νερό δε βγάζει. Ξανασφίγγεις, πας μετά από ένα δεκάλεπτο, φσσσσσ, τέρμα το φσσσσ, πάλι νερό τίποτα. Και καίει μόνο το μισό. Πείτε.
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μα μετά από λίγο σταματάει να κάνει φσσστ. Ούτε φσσστ, ούτε νερό, σιωπή σαν ομαδικός τάφος στην Τρεμπλίνκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις