pournaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Kawasaki Vulcan λέει είναι. Αλλά δεν ξέρω. Παντως τωρα που την ξανακοιταω, μου φαινεται οτι αυτο το V που βλεπω κατω απο το ποδι της, πιο πολυ μοιαζει με αντανακλαση και οχι με γραμμα, ισως δηλαδη να μην εχει καθολου σχεση με καποιο μοντελο που ξεκιναει απο V.
fireflies Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς πώς κάνω disable μια εκνευριστική βλακεία του google (?) που, όταν γράφεις ένα κείμενο και πατάς πάνω σε μια λέξη, βγαίνει ένα παραθυράκι με μετάφραση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις ανακάλυψα οτι έβαλα καταλάθος μάλλινο των 80€ στο πλυντήριο με τα βαμβακερά κι έγινε σαν παιδιού δημοτικού. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ; Ή να αρχίσω να βγάζω ιαχές σαν των όρκ όταν πηγαίνουν στη μάχη;
YiN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ιαχές ορκ. Αναποτελεσματικό ως προς το πρόβλημα αλλά βοηθάει στα νεύρα.
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα; Γιατί αν πυροδοτηθεί η βόμβα δεν υπάρχει γυρισμός.
jakegate7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 άλλο κουλό και αυτό σήμερα. πάω να μπω στα bios και μου ζητάει κωδικό. είμαι σίγουρος (99,99%) ότι εγώ δε έχω βάλει κωδικό και αποκλείεται να το έκανε κάποιος για πλάκα δοκίμασα τους συνηθισμένους κωδικούς και δε πιάνει κανείς.(δοκίμασα και κενό αλλά πάλι τίποτα) αν βγάλω την μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας εκτός από τις ρυθμίσεις θα βγει και το password?
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ποσες μερες κανει για να ερθει ενα δεμα απο την ελλαδα στην κεντρικη ευρωπη;
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γύρω στις 8-10 εργάσιμες. ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο; :o :o :o εγκεφαλικο, καρδια, σβηνω, λιωνω....
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο; :o :o :o εγκεφαλικο, καρδια, σβηνω, λιωνω.... Υπό νορμάλ συνθήκες. Έτσι όπως είναι τώρα τα αεροδρόμια, καλή διασκέδαση.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καταλαβα.... του χρονου θα μου ερθει οχι αθλιε δεν ειναι γλυκα. πω πω να δεις εδω κατι buche που εχουν βγει. buches
Προτεινόμενες αναρτήσεις