Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

305 dpi

thanks για την απάντηση!

Χωρίς οποιαδήποτε απώλεια, πλην της χρωματικής διαφοράς λόγω οθόνης εκτυπωτή, οι διαστάσεις που μπορεί να εκτυπωθεί ειναι: 30.3 cm X 21.6 cm.

Λόγω της υψηλής ανάλυσης μπορείς να το εκτυπώσεις και στις 2πλάσιες διαστάσεις.

Δημοσ.

Χωρίς οποιαδήποτε απώλεια, πλην της χρωματικής διαφοράς λόγω οθόνης εκτυπωτή, οι διαστάσεις που μπορεί να εκτυπωθεί ειναι: 30.3 cm X 21.6 cm.

Λόγω της υψηλής ανάλυσης μπορείς να το εκτυπώσεις και στις 2πλάσιες διαστάσεις.

Τέλεια. Ευχαριστώ για την απάντηση insomniaK!

Δημοσ.

Kawasaki Vulcan λέει είναι. Αλλά δεν ξέρω.

Δε μου καθεται το σηματακι, το V εδω ειναι πλαγιο οπως ειναι στο V storm (οχι οτι ειναι το vstorm απλα καπως ετσι μοιαζει. Ενω στο vulcan ειναι ενα μεγαλο V μεσα σε κυκλο.

Επισης στα παλια μοντελα οπως αυτο το δισκοφρενο σε οσες φωτογραφιες το εχω δει, ειναι απο την αριστερη μερια.

Λεπτομερειες βεβαια αν ειναι κανενα πειραγμενο μοντελο.

Δημοσ.

jas δώσε μας κάτι παραπάνω μπας και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε (ιατρικό κέντρο άραγε ?)

ξέρει κανείς αν μπορούμε να σταματάμε τη διαδικασία βρασμού στον βραστήρα χωρίς να ρισκάρουμε να πάθει βλάβη? έχω τις οδηγίες χρήσεως αλλά δεν αναφέρει κάτι σχετικά, εγώ είχα μείνει ότι ο βραστήρας ΒΡΑΖΕΙ το νερό, όχι ότι μπορούμε να το σταματάμε όποτε θέλουμε.

Δημοσ.

jas δώσε μας κάτι παραπάνω μπας και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε (ιατρικό κέντρο άραγε ?)

ξέρει κανείς αν μπορούμε να σταματάμε τη διαδικασία βρασμού στον βραστήρα χωρίς να ρισκάρουμε να πάθει βλάβη? έχω τις οδηγίες χρήσεως αλλά δεν αναφέρει κάτι σχετικά, εγώ είχα μείνει ότι ο βραστήρας ΒΡΑΖΕΙ το νερό, όχι ότι μπορούμε να το σταματάμε όποτε θέλουμε.

δεν εχει διακοπτη να κλεινει?

τι εννοεις βλαβη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...