Pantelwolf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να πάρεις τραινο που κανει 5 και ειναι και φθηνότερο αν κόψεις με επιστροφη Αυτά ίσχυαν προ-συμπληρώματος ποιότητας (ανάθεμα την ποιότητα στην Β θέση ταχείας) Α) Σιγά μην κάνει 5 ώρες. 6 και το βραδινό 7 αν μιλάμε για τα φτηνά. Β) Φτηνά (σχεδόν η τιμή του κτελ) είναι 3 δρομολόγια τη μέρα ενώ το κτελ έχει κάθε ώρα. Γ) Πρέπει να κλείσεις θέση κάποιες μέρες πριν. Δ) Πήγαινε με το βραδινό Θεσσαλονίκη, είναι αυτό που συνεχίζει Βουλγαρία. Και έχει και όρθιους. I dare you. Και δεν ξέρω κι αν μπορείς να κοιμηθείς με φώτα και ανακοινώσεις και κόσμο να μπαινοβγαίνει, αλλά άνετα μπορείς να δοκιμάσεις! Ε) Απεργία κάθε βδομάδα στα τραίνα, μην πω για φάσεις "χτύπησε το τραίνο πρόβατο, θα φάμε 2 ώρες στη λαμία" Γενικά μετά απο 2 χρόνια πάνω κάτω εβδομαδιαίως Κτελ > τραίνο. Κανονικό με επιστροφή 60€, φοιτητικό 40€. 6 ωρες, 2 σταθμούς στη Θεσσαλονίκη, 3 στην Αθήνα (2 + πειραιάς για κάποια δρομολόγια)
censOred Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω αν έχω χάσει το ειδοποιητηριο απο τα ελτα? (χθες μου ηρθε και πρέπει να το χασα ο μλκας)
gang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω αν έχω χάσει το ειδοποιητηριο απο τα ελτα? (χθες μου ηρθε και πρέπει να το χασα ο μλκας) φαντάζομαι ότι θα κρατιέται κάποια αντίγραφο στα ελτά. Πιστεύω ότι αν πας με την ταυτότητα θα πάρεις το δέμα σου...
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ξερουμε απο που μπορουμε να ενημερωθουμε για τα γεγονοτα τωρα ή πριν στο κεντρο? Κανενα ξενο link ισως?
nikolaos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 τι συμβολίζει αυτό που φορά στο κουστούμι του ;;; μάλλον πινέζα είναι ...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οταν ήμουν Αγγλια εβλεπα συνεχεια κοσμο να τα φοράει. Νομιζω ηθελαν να τιμήσουν ενα σώμα του στρατου τους για κάποια μαχη Α ή Β Παγκοσμιου πολέμου.. Αν ξερει καποιος λεπτομέρειες ας μας πει.. btw πήρα ενα.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά ίσχυαν προ-συμπληρώματος ποιότητας (ανάθεμα την ποιότητα στην Β θέση ταχείας) Α) Σιγά μην κάνει 5 ώρες. 6 και το βραδινό 7 αν μιλάμε για τα φτηνά. Β) Φτηνά (σχεδόν η τιμή του κτελ) είναι 3 δρομολόγια τη μέρα ενώ το κτελ έχει κάθε ώρα. Γ) Πρέπει να κλείσεις θέση κάποιες μέρες πριν. Δ) Πήγαινε με το βραδινό Θεσσαλονίκη, είναι αυτό που συνεχίζει Βουλγαρία. Και έχει και όρθιους. I dare you. Και δεν ξέρω κι αν μπορείς να κοιμηθείς με φώτα και ανακοινώσεις και κόσμο να μπαινοβγαίνει, αλλά άνετα μπορείς να δοκιμάσεις! Ε) Απεργία κάθε βδομάδα στα τραίνα, μην πω για φάσεις "χτύπησε το τραίνο πρόβατο, θα φάμε 2 ώρες στη λαμία" Γενικά μετά απο 2 χρόνια πάνω κάτω εβδομαδιαίως Κτελ > τραίνο. Κανονικό με επιστροφή 60€, φοιτητικό 40€. 6 ωρες, 2 σταθμούς στη Θεσσαλονίκη, 3 στην Αθήνα (2 + πειραιάς για κάποια δρομολόγια) Στις 20 Νοεμβρη πήρα Intercity από Αθηνα για Θεσσαλονίκη. Εφευγε 9 παρα (το βράδυ, ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) αν θυμαμαι καλα και εφτασα στις 2 παρα.. εκανε ή 5 ωρες και 10 λεπτά ή 5 ώρες παρά δεκα λεπτα. Ηταν intercity και πλήρωσα 32 ευρώ ενα απλό εισητήριο.. Αν κόψεις επιστροφή νομίζω εχεις και εκπτωση. Πηγαινε Αλεξ/πολη και είμασταν πολύ χαλαρά μέσα.. Εγω καθομουν σε ενα τετραθέσιο μονος με τραπεζάκι στη μέση. Στη διαδρομή μας ενημέρωσαν ότι είχαν βγάλει ζεστές πίτσες αλλά δεν πεινουσα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 τι συμβολίζει αυτό που φορά στο κουστούμι του ;;; μάλλον πινέζα είναι ... Είναι μια χάρτινη/χαρτονένια παπαρούνα, σύμβολο της Ημέρας Ανάμνησης (των νεκρών στρατιωτών), κυρίως στη Βρετανία αλλά και σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας. Το site της οργάνωσης που τις διανέμει βρίσκεται εδώ, ενώ το ποίημα που οδήγησε στην επιλογή της παπαρούνας ως συμβόλου είναι το In Flanders Fields, λόγω της αφθονίας αυτού του λουλουδιού στα πεδιά των μαχών του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στη Βόρεια Γαλλία αλλά και στα συμμαχικά νεκροταφεία.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 θέλω να φτιάξω ένα διανυσματικό διάγραμμα με γωνίες μπόλικες. δεν έχω μοιρογνωμόνιο. τι κάνω? περίεργες γωνίες ε...όχι 60-30-90...εχω διαβήτη.
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 νομος ημιτονων και συνημητονων και τριγωνα μου ερχονται για τις γωνιες. θα σου φυγει ομως λιγο η ψυχη.
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 νομος ημιτονων και συνημητονων και τριγωνα μου ερχονται για τις γωνιες. θα σου φυγει ομως λιγο η ψυχη. Και γράφεις: 2 Π/6 και κάτι ψηλά,αν είναι λίγο πιο πάνω από της 135 μοίρες:Ρ
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Για αύριο δεν είπαν τίποτα, Δευτέρα πάλι 24ωρη και εσείς θέλετε να βρεθεί η θεραπεία του καρκίνου. ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΗΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις