status Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το αν το πακέτο έφυγε από Αγγλία "τυπικά" φαίνεται στο account tab, δίπλα σε κάθε παραγγελία υπάρχει η κατάστασή της. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να σου ζητάνε δύο πράγματα που είναι ασυμβίβαστα μεταξύ τους: αν δεν έχει σταλεί κάτι, πώς να το επιστρέψεις; Δηλαδή ο ένας βλέπει το αντικείμενο να έχει σταλεί, και ο άλλος όχι; Εσύ πώς το βλέπεις στην καρτέλα σου; Στην καρτέλα μου το βλέπω ότι έχει αποσταλεί αλλά ο ένας μου λέει, όπως σου είπα, ότι δεν έφυγε In the first place (απ το ίδιο χωριό είμαστε; :Ρ) και ο άλλος ότι αν δεν μου αρέσει να τους το επιστρέψω.!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στην καρτέλα μου το βλέπω ότι έχει αποσταλεί αλλά ο ένας μου λέει, όπως σου είπα, ότι δεν έφυγε In the first place (απ το ίδιο χωριό είμαστε; :Ρ) και ο άλλος ότι αν δεν μου αρέσει να τους το επιστρέψω.! Περίεργα πράγματα, εγώ θα ρωτούσα πρώτα και κύρια από πού προκύπτει ότι δεν έχει αποσταλλεί -εφόσον εσύ το βλέπεις ως order posted- γιατί έτσι όπως σου τα λένε αντιφάσκουν, πώς θα επιστρέψεις κάτι που δεν έχει φύγει καν από εκεί; Άλλωστε, εσύ δε δήλωσες δυσαρέσκεια, μη παραλαβή δήλωσες, αν κατάλαβα σωστά.
status Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Περίεργα πράγματα, εγώ θα ρωτούσα πρώτα και κύρια από πού προκύπτει ότι δεν έχει αποσταλλεί -εφόσον εσύ το βλέπεις ως order posted- γιατί έτσι όπως σου τα λένε αντιφάσκουν, πώς θα επιστρέψεις κάτι που δεν έχει φύγει καν από εκεί; Άλλωστε, εσύ δε δήλωσες δυσαρέσκεια, μη παραλαβή δήλωσες, αν κατάλαβα σωστά. Ακριβώς, και τώρα θέλουν , για να γίνει refund, να το δηλώσω στο σύστημα τους (σημειωτέων σε αφήνει να κάνεις δήλωση μια φορά). Επίσης έχουν απαίσιο contact form.:\
nikolio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ποιο από τα παρακάτω μεγέθη αντιστοιχεί στο νούμερο 32 για τζην παντελόνι; 30W x 30L 30W x 32L 32W x 30L 32W x 32L 32W x 34L 34W x 30L 34W x 32L 38W x 32L Το W σημαίνει waist και το L lenght.. άρα αν θες 32 διαλέγεις ανάμεσα στα 32W x 30L/32W x 32L/32W x 34L ανάλογα με το ύψος σου..
leonidas_fs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εχασα την ταυτότητα μου. Εκτός απο Φωτογραφία ασπρόμαυρη και πιστοποιητικό γεννήσεως θέλει κάτι αλλο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εχασα την ταυτότητα μου. Εκτός απο Φωτογραφία ασπρόμαυρη και πιστοποιητικό γεννήσεως θέλει κάτι αλλο? Εδώ, τα σχετικά δικαιολογητικά.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με αυτο " 4. Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ» των ενδιαφερόμενων, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμείτε αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση) " Διπλωμα κάνει ??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αναγράφει αυτά τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες το δίπλωμά σου; Αν ναι, κάνει, αλλιώς φαντάζομαι διαβατήριο είναι το πιο κοινό ταξιδιωτικό έγγραφο. Βασικά, το σημείο 4 λέει πως αν θέλεις να μην αναγραφούν τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ743, δώσε μας προηγούμενο επίσημο έγγραφο με την απόδοση που επιθυμείς, συν υπεύθυνη δήλωση ότι θέλεις να ακολουθηθεί εκείνη η γραφή (και όχι η ΕΛΟΤ743 -η οποία, παρενθετικά, τα δικά μου στοιχεία τα απέδωσε άριστα).
little loulou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ποτε απεργουν τα κτελ ξερει καποιος;
avgou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 εξήγειλλαν την πραγματοποίηση δύο 24ώρων απεργιών στις 22 και 29 Δεκεμβρίου (ερχόμενες Παρασκευές)
leonidas_fs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πως λέγεται το στρώμα θαλάσσης στα Αγγλικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις