Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αν το πακέτο έφυγε από Αγγλία "τυπικά" φαίνεται στο account tab, δίπλα σε κάθε παραγγελία υπάρχει η κατάστασή της. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να σου ζητάνε δύο πράγματα που είναι ασυμβίβαστα μεταξύ τους: αν δεν έχει σταλεί κάτι, πώς να το επιστρέψεις; Δηλαδή ο ένας βλέπει το αντικείμενο να έχει σταλεί, και ο άλλος όχι; Εσύ πώς το βλέπεις στην καρτέλα σου;

Στην καρτέλα μου το βλέπω ότι έχει αποσταλεί αλλά ο ένας μου λέει, όπως σου είπα, ότι δεν έφυγε In the first place (απ το ίδιο χωριό είμαστε; :Ρ) και ο άλλος ότι αν δεν μου αρέσει να τους το επιστρέψω.!

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην καρτέλα μου το βλέπω ότι έχει αποσταλεί αλλά ο ένας μου λέει, όπως σου είπα, ότι δεν έφυγε In the first place (απ το ίδιο χωριό είμαστε; :Ρ) και ο άλλος ότι αν δεν μου αρέσει να τους το επιστρέψω.!

Περίεργα πράγματα, εγώ θα ρωτούσα πρώτα και κύρια από πού προκύπτει ότι δεν έχει αποσταλλεί -εφόσον εσύ το βλέπεις ως order posted- γιατί έτσι όπως σου τα λένε αντιφάσκουν, πώς θα επιστρέψεις κάτι που δεν έχει φύγει καν από εκεί; Άλλωστε, εσύ δε δήλωσες δυσαρέσκεια, μη παραλαβή δήλωσες, αν κατάλαβα σωστά.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα, εγώ θα ρωτούσα πρώτα και κύρια από πού προκύπτει ότι δεν έχει αποσταλλεί -εφόσον εσύ το βλέπεις ως order posted- γιατί έτσι όπως σου τα λένε αντιφάσκουν, πώς θα επιστρέψεις κάτι που δεν έχει φύγει καν από εκεί; Άλλωστε, εσύ δε δήλωσες δυσαρέσκεια, μη παραλαβή δήλωσες, αν κατάλαβα σωστά.

Ακριβώς, και τώρα θέλουν , για να γίνει refund, να το δηλώσω στο σύστημα τους (σημειωτέων σε αφήνει να κάνεις δήλωση μια φορά).

Επίσης έχουν απαίσιο contact form.:\

Δημοσ.

ποιο από τα παρακάτω μεγέθη αντιστοιχεί στο νούμερο 32 για τζην παντελόνι;

30W x 30L

30W x 32L

32W x 30L

32W x 32L

32W x 34L

34W x 30L

34W x 32L

38W x 32L

Το W σημαίνει waist και το L lenght.. άρα αν θες 32 διαλέγεις ανάμεσα στα 32W x 30L/32W x 32L/32W x 34L ανάλογα με το ύψος σου..

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχασα την ταυτότητα μου.

Εκτός απο Φωτογραφία ασπρόμαυρη και πιστοποιητικό γεννήσεως θέλει κάτι αλλο?

Εδώ, τα σχετικά δικαιολογητικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Σχετικά με αυτο

" 4. Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ» των ενδιαφερόμενων, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμείτε αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση) "

Διπλωμα κάνει ??

• Super Moderators
Δημοσ.

Αναγράφει αυτά τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες το δίπλωμά σου; Αν ναι, κάνει, αλλιώς φαντάζομαι διαβατήριο είναι το πιο κοινό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Βασικά, το σημείο 4 λέει πως αν θέλεις να μην αναγραφούν τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ743, δώσε μας προηγούμενο επίσημο έγγραφο με την απόδοση που επιθυμείς, συν υπεύθυνη δήλωση ότι θέλεις να ακολουθηθεί εκείνη η γραφή (και όχι η ΕΛΟΤ743 -η οποία, παρενθετικά, τα δικά μου στοιχεία τα απέδωσε άριστα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...