Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κσνείς πόση ώρα κάνει το Κτελ για Θεσσαλονίκη - Αθήνα? Όση ώρα κάνει από κέντρο για East Hastings.
karabouzouk... Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ποιος ξέρει από linux και μπορεί να μου εγκαταστήσει τα Ελληνικά σαν γλώσσα στο open office από το teamviewer γιατί βαρέθηκα να προσπαθώ..? κατέβασα το dictionary (ένα αρχείο .oxt) το πρόσθεσα στα extensions αλλά όταν πάω να διορθώσω μια λέξη δεν μου έχει να επιλέξω σαν γλώσσα τα Ελληνικά.. thnx..!
jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρες! λοιπόν, ένα στα γρήγορα, τα λεφτά από μια paysafe card μπορώ να τα σηκώσω και να τα έχω στα χέρια μου? γίνεται δηλαδή να τα μεταφέρω σε λογαριασμό ή paypal? edit:κάποιος φαίνεται έχει τις ίδιες απορίες με εμένα , απαντήθηκε
Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κσνείς πόση ώρα κάνει το Κτελ για Θεσσαλονίκη - Αθήνα? Να πάρεις τραινο που κανει 5 και ειναι και φθηνότερο αν κόψεις με επιστροφη
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναδείτε, παρακαλώ, το πλαίσιο του νήματος, όπως περιγράφεται στο πρώτο μήνυμα. Ευχαριστώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 To amazon.co.uk στέλνει δωρεάν Ελλάδα; Το ίδιο και το play.com; για περίπου 50 ευρώ.. Ποιο στέλνει πιο γρήγορα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το play.com σίγουρα στέλνει δωρεάν, εφόσον τα αντικείμενα ανήκουν στις κατηγορίες που στέλνει εκτός UK. Το amazon.co.uk ανακοίνωσε δωρεάν παράδοση σε παραγγελίες άνω των 25 λιρών (δεν ξέρω αν επηρρεάζει το ποσό η μετατροπή σε ευρώ). Πιο γρήγορα, από τη δική μου εμπειρία, οριακά το amazon, αλλά πρέπει να περάσεις από το ταχυδρομείο, του play τα πακέτα εφόσον είναι μικρά τα αφήνει ο ταχυδρόμος στη διεύθυνση παράδοσης (με ό,τι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται αυτό).
status Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το play.com σίγουρα στέλνει δωρεάν, εφόσον τα αντικείμενα ανήκουν στις κατηγορίες που στέλνει εκτός UK. έχεις παρατηρήσει μια ελαφριά ανοργανωσιά τελευταία σε αυτούς; Ο ένας μου λεει ότι το πακέτο μου δεν έφυγε ποτέ από αγγλία κ ο άλλος μου λέει να το επιστρέψω.
ravend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 παίζει να ξέρει κανείς με σιγουριά ποια μέσα έχουν απεργία αύριο και ποιές ώρες? γιατί τα έχω μπλέξει. ευχαριστώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 παίζει να ξέρει κανείς με σιγουριά ποια μέσα έχουν απεργία αύριο και ποιές ώρες? γιατί τα έχω μπλέξει. ευχαριστώ. 24ωρη. Ολα τα μεσα. Δεν θα κινειται κανενα μεσο μαζικης μεταφορας ολη μερα. Τρελη ταλαιπωρια προβλεπεται.
ravend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 24ωρη. Ολα τα μεσα. Δεν θα κινειται κανενα μεσο μαζικης μεταφορας ολη μερα. Τρελη ταλαιπωρια προβλεπεται. μάλιστα,ευχαριστώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 έχεις παρατηρήσει μια ελαφριά ανοργανωσιά τελευταία σε αυτούς; Ο ένας μου λεει ότι το πακέτο μου δεν έφυγε ποτέ από αγγλία κ ο άλλος μου λέει να το επιστρέψω. Γενικά δεν είχα κάποιο θέμα, αν και στην τελευταία παραγγελία (4 κομμάτια) άργησαν χαρακτηριστικά να στείλουν ένα, το οποίο μάλιστα ήταν άμεσα διαθέσιμο -in their defense, που λένε και στο χωριό μου, βρισκόμαστε στην κορύφωση της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Τώρα, αυτό με τις επιστροφές, δεν το γνωρίζω -όσα χρόνια έχω αγοράσει από αυτούς ένα βιβλίο δεν ήρθε ποτέ και μου το αντικατέστησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κατά τα άλλα, από πολύ σύντομα (4 ημέρες) μέχρι οριακά πριν αποκτήσω δικαίωμα επιστροφής χρημάτων/αντικατάστασης (21 ημέρες) έχω παραλάβει τα πάντα. Το αν το πακέτο έφυγε από Αγγλία "τυπικά" φαίνεται στο account tab, δίπλα σε κάθε παραγγελία υπάρχει η κατάστασή της. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να σου ζητάνε δύο πράγματα που είναι ασυμβίβαστα μεταξύ τους: αν δεν έχει σταλεί κάτι, πώς να το επιστρέψεις; Δηλαδή ο ένας βλέπει το αντικείμενο να έχει σταλεί, και ο άλλος όχι; Εσύ πώς το βλέπεις στην καρτέλα σου;
Wavemaster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ποιο από τα παρακάτω μεγέθη αντιστοιχεί στο νούμερο 32 για τζην παντελόνι; 30W x 30L 30W x 32L 32W x 30L 32W x 32L 32W x 34L 34W x 30L 34W x 32L 38W x 32L
Προτεινόμενες αναρτήσεις