ennoeitai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων πού το βάζουμε στο πλυντήριο; Στην ίδια θήκη που βάζουμε και το κανονικό;
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων πού το βάζουμε; Στην ίδια θήκη που βάζουμε και το κανονικό; Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα. Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί. Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού. 1
JohnXarxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αυτο εννοουσα που ειναι το πιο βολικο αλλα εγραψα λαθος λινκ..! http://vid2mp3.org νομίζω ότι αυτό που έβαλες πριν είναι πολύ καλύτερο
ennoeitai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα. Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί. Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού. Άδικε σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δε μου λες. Το απορρυπαντικό δεν έχει οδηγίες. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στην ίδια θήκη που μπαίνει κι η σκόνη, γιατί θα χύνεται χωρίς να πηγαίνει στα ρούχα. Σωστά;
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να μην έχει οδηγίες αλλά θα έχει καπάκι-δοχείο. Το βάζεις στο κάδο. Και όπως είπα μερικά πλυντήρια έχουν ειδικό εξάρτημα για το υγρό για να συγκρατείται στην θήκη. Εσύ βάλε το υγρό στο μεγάλο καπάκι & μέσα στο κάδο. 1
JohnXarxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://vid2mp3.org νομίζω ότι αυτό που έβαλες πριν είναι πολύ καλύτερο ακυρο, στη δευτερη μετατροπη μου ζητησε να κατεβασω software για να συνεχισω
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό για κατέβασμα από youtube και ότι άλλο σάιτ υποστηρίζει είναι το Site: clipgrab'>http://clipgrab.de/en']clipgrab . Απλά επιλέγεις σε τι μορφη θες να κατέβουν.
kfyros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξερω αλλα μεσα λεει οτι εχει ηδη το μελανι, αρα το να ακουμπας το χρωμα ωστε να επιλεγεται το συγκεκριμένο μελανι ειναι βλακεία. Καλυτερα ας ηταν οπως τα αλλα στυλο που κατεβαζεις το χρωμα που θες. απ' ότι κατάλαβα το σκάννερ δουλεύει σαν color picker, και νόμιζα ότι μετά κάνει μίξη των μελανιών για να μοιάζει αυτό που γράφει με αυτό που σκάναρε.. αν απλά διαλέγει ένα από τα τρία χρώματα, όντως, μια άχρηστη μαλακία είναι !
Muchacho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα,εχω στον υπολογιστη αρκετα pdf,αλλα δεν βολευει να τα διαβαζω..Για αυτο θα ηθελα να αγορασω ενα pdf e reader ή tablet ή kindle(οπως τεσπα λεγονται)που να μπορω να τα περασω απο τον υπολογιστη μου στο (σε αυτο που θα αγορασω).Διαθετω μεχρι 150€(αντε 200),αμα ξερετε τι ακριβως ψαχνω πειτε το,και αμα ξερετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο ακομα καλυτερα...
Doug21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα,εχω στον υπολογιστη αρκετα pdf,αλλα δεν βολευει να τα διαβαζω..Για αυτο θα ηθελα να αγορασω ενα pdf e reader ή tablet ή kindle(οπως τεσπα λεγονται)που να μπορω να τα περασω απο τον υπολογιστη μου στο (σε αυτο που θα αγορασω).Διαθετω μεχρι 150€(αντε 200),αμα ξερετε τι ακριβως ψαχνω πειτε το,και αμα ξερετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο ακομα καλυτερα... δε βολευει ο υπολογιστης να διαβαζεις pdf και βολευει καποιο tablet....
Muchacho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 δε βολευει ο υπολογιστης να διαβαζεις pdf και βολευει καποιο tablet.... Διαβαζω ξαπλωμενος... 1
Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το kindle ειναι για μενα κορυφη, περίμενε λίγες μέρες γιατί θα βγάλει και νεο μοντέλο.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,εχω στον υπολογιστη αρκετα pdf,αλλα δεν βολευει να τα διαβαζω..Για αυτο θα ηθελα να αγορασω ενα pdf e reader ή tablet ή kindle(οπως τεσπα λεγονται)που να μπορω να τα περασω απο τον υπολογιστη μου στο (σε αυτο που θα αγορασω).Διαθετω μεχρι 150€(αντε 200),αμα ξερετε τι ακριβως ψαχνω πειτε το,και αμα ξερετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο ακομα καλυτερα... kindle dx and loving it μονο απο ebay προφανως Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από viper2005
Muchacho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 kindle dx and loving it μονο απο ebay προγανως Bασικα τωρα που το εψαξα,για το kindle fire απο το amazon τι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις