viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τι προγραμματα και hardware χρειαζεσαι για interactive white boards...? thanks
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μπήκα σε μια σελίδα που μπαίνω συνήθως και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι είναι κακόβουλη... τι μπορεί να σημαίνει αυτό; κι άλλη μια ερώτηση... τελικά το χασίς αποποινικοποιήθηκε;
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τι προγραμματα και hardware χρειαζεσαι για interactive white boards...? thanks οταν λες hardware? κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου? απο προγραμματα συνηθως ο καθενας εχει το δικο του. Μπορεις να τους τα ζητησεις κιολας και να τεσταρεις μονος σου στον υπολογιστη σου τα παντα. Εισαι κι εσυ εκπαιδευτικος τελικα? μπήκα σε μια σελίδα που μπαίνω συνήθως και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι είναι κακόβουλη... τι μπορεί να σημαίνει αυτό; κι άλλη μια ερώτηση... τελικά το χασίς αποποινικοποιήθηκε; 1) οτι το οποιο προγραμμα στο βγαζει αυτο, δεν την εμπιστευεται. Συνηθως ειναι false alarm ειδικα αν μιλαμε για γνωστες σελιδες 2) ας ελπισουμε πως οχι αλλα δεν ξερω 1
giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε με αυτό εδώ να το μετατρέψεις σε mp4 http://sourceforge.n...cts/mkvavi2mp4/ Ευχαριστώ!
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 οταν λες hardware? κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου? απο προγραμματα συνηθως ο καθενας εχει το δικο του. Μπορεις να τους τα ζητησεις κιολας και να τεσταρεις μονος σου στον υπολογιστη σου τα παντα. Εισαι κι εσυ εκπαιδευτικος τελικα? ταμπλετες, πενες, etc επισης καποιου ειδους starting point στα προγραμματα θα ηταν ευλογο...
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 καταρχην πες μου συγκεκριμενα γιατι τα ρωτας αυτα. θα διδαξεις καπου με πινακα? θα αγορασεις δικο σου για προσωπικη χρηση? απο εξοπλισμο χρειαζεσαι φυσικα τον προτζεκτορα, τους μαρκαδορους (ξερεις, απλο πλαστικο, δε γραφουν), μερικοι εχουν και αυτα τα μακρουλα pointers για να δειχνεις κατι απο μακρια, η αυτα που παιζαμε εμεις παλια τα λειζερ. σφουγγαρι θες. βεβαια ειδη γραφης και σβησιματος δε χρειαζεσαι αναγκαστικα μιας και γραφεις και σβηνεις και με το δαχτυλο αν θες
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μπορει να γραψει κανεις στο ΙΚΥ...? Γιατι μου βγαζει απαγορευτικο...
panosno1com Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μπήκα σε μια σελίδα που μπαίνω συνήθως και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι είναι κακόβουλη... τι μπορεί να σημαίνει αυτό; αν χρησιμοποιεις firefox , πατα εργαλεια -> επιλογες και ξετικαρε το 2ο και τριτο κουτακι οπως στη φωτο
Teisos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Για ανάφερε το μοντέλο ( μήπως χακεύεται μέσω μενού σέρβις για να παίζει). Αν είναι να τις μετατρέπεις, σκέψου σοβαρά εξωτερικό πλέιερ ( , αν και θέλεις 50€ τουλάχιστον νομίζω) Sent from my iPhone using Insomnia
Pireotis88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Το δα στο facebook...και μου προξενησε την περιεργεια...
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αφου εχει ηδη μεσα τα χρωματα δεν ειναι λιγο βλακεια να πρεπει να ακουμπησεις το χρωμα;
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εχω δυο δισκους που κανονικα ειναι....εσωτερικοι αλλα θελω να τους κανω εξωτερικους! ο ενας εχει ταινιες και ο αλλος διαφορα προγραμματα,φωτοζ και λοιπα. Η ερωτηση ειναι : Λεω να παρω κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.800047 Θα μπορω να βλεπω τις ταινιες μου [του πρωτου δισκου που χει μονο ταινιες] χωρις να κολλανε αμα το χω συνδεδεμένο σε USB ;;;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ναι. Στην περιπτωση που θα πηγαινει σπαστα καποια απο αυτες (1080p) μπορεις να τη γραφεις σε εσωτερικό σκληρό αλλά και παλι δε νομιζω να εχεις θεμα.
taazz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι περιμένεις δηλαδή touch screen και να δίνεις rgb τιμές να φτιάχνει το χρώμα που θες; αν και κάποιες βασικές αποχρώσεις θα ήθελα να μπορώ να της επιλέγω με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς πολλά πολλά φαίνεται ενδιαφέρον πάντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις