Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η είσοδος είναι το μπλε, όχι το πρασινο, το πρασινο ειναι εξοδος.

το καρφι που λες ονομάζεται mini jack και θα το βρεις παντου..! απο σουπερμαρκετ μεχρι ηλεκτρονικαδικα

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο πιο συμφερων τροπος ταξιδιου απο Αθηνα στην Θεσσαλονικη περι τα μεσα Σεπτεμβρη?

Με τα εισητηρια τρενου των 9ευρω τι παιζει?

Δημοσ.

Οι προσφορες ανοιγουν καθε πρωτη του μηνα και οποιος προλαβει?

Γιατι τωρα παω μεχρι το προτελευταιο βημα,μου λεει 19 ευρω αλλα οταν επιλεγω θεση λεει 34...

Δημοσ.

Υπήρχε κάπου κάποιο topic με τραγούδια της δεκαετίας του 90. Εννοώ τραγούδια που πάιζονταν σε Mtv, kiss, geronimo groovy κλπ.

Θυμάται κανείς που βρίσκεται το topic; Αν όχι, μπορεί να προτείνει κανείς καμιά καλή playlist;

(Πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξω καινούριο thread για κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Θυμαμαι ενα μαγαζάκι απεναντι από τη Φενα κατεβαίνοντας προς Λευκο Πυργο, δεν ξερω αν υπάρχει ακομα, ισως να ειναι και η σπηλια των Κομικς...

Δημοσ.

χειρουργός ή χειρούργος :P

Χειρουργός. Τονίζεται στη λήγουσα γιατί έχει θετική σημασία. Αν τονίζοταν στην παραλήγουσα θα είχε αρνητική σημασία (βλέπε: κακούργος).

• Like 1
Δημοσ.

Χειρουργός. Τονίζεται στη λήγουσα γιατί έχει θετική σημασία. Αν τονίζοταν στην παραλήγουσα θα είχε αρνητική σημασία (βλέπε: κακούργος).

χειρουργός για τους γιατρούς του εξωτερικού εδώ Ελλάδα ταιριάζει περισσότερο το χειρούργος :P
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω μια κάποια εμπειρία από χειρουργεία, επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αν και η υγεία στην Ελλάδα είναι άκρως ανθυγιεινή, δεν αφορά την ποιότητα των χειρουργών μας που είναι εξαιρετικά υψηλή. Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί με τόσο τραγικό ΕΣΥ αν είχαμε και κακούς γιατρούς δε θα είχαμε μείνει ούτε 5 εκατομμύρια Έλληνες... :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

γειααααα σααααςςς!

πως να συνδεσω ενα λαπτοπ ( hp compaq CQ70 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c01550112 ) με μια οθονη pc ? LG M2362 ) ? Το λαπτοπ εχει μια θυρα vga αρα τι καλωδιο χρειαζομαι; ή μπορω και με αλλο τροπο;

Δημοσ.

να πιω μία κόκα κόλα ?

σίγουρα θα πιω αύριο στην ταινία που θα πάω να δω αλλά μόλις έφαγα καταπληκτικό ρύζι με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτα και θα ταίριαξε υπέροχα αλλά το όλο δίλημμα έρχεται από το ότι αποφεύγω να πίνω αναψυκτικά συχνά...

(330 ml παγωμένη)

να πιω μία κόκα κόλα ?

σίγουρα θα πιω αύριο στην ταινία που θα πάω να δω αλλά μόλις έφαγα καταπληκτικό ρύζι με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτα και θα ταίριαξε υπέροχα αλλά το όλο δίλημμα έρχεται από το ότι αποφεύγω να πίνω αναψυκτικά συχνά...

(330 ml παγωμένη)

πολύ το κουράζεις, άκου την δίψα σου !

@MetalGearFan

H πολύ ζάχαρη είναι τοξική για τον οργανισμό σου

http://www.youtube.com/watch?v=sXhKQEdIDa0

@MetalGearFan

H πολύ ζάχαρη είναι τοξική για τον οργανισμό σου

http://www.youtube.com/watch?v=sXhKQEdIDa0

υπερβάλλεις, ένα μικρό κουτάκι είναι, νομίζω πως θα ενδώσω

@ MetalGearFan

ένα μικρό κουτάκι σήμερα, ένα αύριο νάτος ο διαβήτης

@ MetalGearFan

ένα μικρό κουτάκι σήμερα, ένα αύριο νάτος ο διαβήτης

οκ θα κάνω μερικά squats και κοιλιακούς πριν κοιμηθώ για να τα κάψω όλα

Δημοσ.

Αύριο το πρωί θα πάω στην ΔΟΥ για να βγάλω ΑΦΜ για πρώτη φορά. Θα μου δώσουν τον αριθμό την ίδια μέρα ή θα χρειαστεί να περιμένω;

Δημοσ.

την ιδια μερα ,απλα θα εκτυπωσουν ενα χαρτι Α4 ειναι που θα λεγεται βεβαιωση αποδοσης αφμ! ψαξε για το τμημα μητρωου της εφοριας !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...