Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αν νομιζεις οτι σε επηρεαζει τοτε σταματα να το χρησιμοποιεις. Α και μετα σταματα να χρησιμοποιεις κλιματιστικο γιατι εχει πολλα μικροβια και μπορει να παθεις και πνευμονια. Υστερα σταματα να χρησιμοποιεις το αμαξι σου γιατι οπως και να το κανουμε, τοσοι πεθαινουν καθημερινα. Αργοτερα σταματα να χρησιμοποιεις τον φουρνο μικροκυμματων, το λαπτοπ η τον υπολογιστη σου κτλ

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο μαγαζι στην Ελλαδα που να βρω τσαντες Superdry?

ειναι μαρκα ρουχων η Superdry. δεν νομιζω οτι τα πουλανε σε αλλα μαγαζια εκτος των Superdry, παντως ειναι σε γενικες γραμμες ειναι πανακριβα. 80 ευρω ενα φουτερ δλδ ελεος.

Επειδή θεωρείτε εγχείρηση νομίζω 250€ με απόκλιση +50 και -50... αναλόγως τον γιατρό

Δες και αυτόν τον ενδεικτικό κατάλογο:

http://www.ponodonto...id=43&Itemid=40

Βέβαια όπως προανέφερα,οι τιμές έχουν απόκλιση αναλόγως του εκάστοτε ιατρείου...

ζαλιζομαιιιιιιιιιιι. :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

ειναι μαρκα ρουχων η Superdry. δεν νομιζω οτι τα πουλανε σε αλλα μαγαζια εκτος των Superdry, παντως ειναι σε γενικες γραμμες ειναι πανακριβα. 80 ευρω ενα φουτερ δλδ ελεος.

ζαλιζομαιιιιιιιιιιι. :shock: :shock: :shock:

Δεν εχω δει καπου καταστημα της Superdry,λογικα σε καποιο πολυκαταστημα πρεπει να ψαξει. Επισης,χωρις αυτο να δικαιολογει την τιμη τους, ολες οι εταιριες το θελουν το ~80αρι τους για φουτερ...

Δημοσ.
Ε αν νομιζεις οτι σε επηρεαζει τοτε σταματα να το χρησιμοποιεις. Α και μετα σταματα να χρησιμοποιεις κλιματιστικο γιατι εχει πολλα μικροβια και μπορει να παθεις και πνευμονια. Υστερα σταματα να χρησιμοποιεις το αμαξι σου γιατι οπως και να το κανουμε' date=' τοσοι πεθαινουν καθημερινα. Αργοτερα σταματα να χρησιμοποιεις τον φουρνο μικροκυμματων, το λαπτοπ η τον υπολογιστη σου κτλ[/quote']

Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο,εγω ρωτησα ποσο εκπεμπει οταν το κλεινω γιατι σχεδον καθε βραδυ που το εχω κλειστο ειναι διπλα απο το κεφαλι μου,δεν ειπα για την καθημερινη χρηση και πως αν εχει εστω και λιγο δεν θα το χρησιμοποιω..

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βλέπει κανείς μια σειρά του National Geographic με όνομα Link.png Site: Taboo , που βάζει ο ΣΚΑΙ (σχεδόν) κάθε βράδυ στη 1 τη νύχτα; Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα του, αλλά δυστυχώς τα επεισόδια από το site του National Geographic είναι διαθέσιμα μόνο στην Αμερική. Ξέρει κανείς που αλλού μπορώ να τα βρω; Ίσως ripped από τον ΣΚΑΙ;

Δημοσ.

κοίταξα στο site του σκάι και δεν είδα κάτι, αλλα με την ευκαιρία θέλω να σε ρωτήσω τι θέματα αναλύει, το πέτυχα μια φορα αλλα δεν το είδα γιατι είχε άγρια παιδιά το μεγκα

Δημοσ.

κι εμένα μου αρέσει αλλά δεν έχω βρει κάτι γμτ

μιλαει για ανθρωπους που ζουν ζωες εκτος των συνηθισμένων για την πλειοψηφλια ή κάνουν περίεργα πράγματα

πχ κάποιοι που σταυρώνονται ή τρυπιούνται με σίδερα για την πίστη τους, γυναίκες που ερωτεύονται φυλακισμένους και τους παντεύονται, ερωτικά φετίχ, πως αλλάζει το θέμα ΄΄ομορφιά ΄΄ ανάλογα με την κουλτούρα κ.α

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το instagram?

παντου το εβλεπα,το κατεβασα αλλα θελει account!Με google account δε μπορει να συνδεθει?

Σχετιζεται με φωτογραφιες αλλα τι ακριβως.....? :huh:

(ε χωρις ξυλο και σχολια!)

Δημοσ.

Είναι ένα app που μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από το κινητό σου αλλά παράλληλα προσθέτοντας και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες, κάνοντας τες να φαίνονται ρετρό.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το instagram?

παντου το εβλεπα,το κατεβασα αλλα θελει account!Με google account δε μπορει να συνδεθει?

Σχετιζεται με φωτογραφιες αλλα τι ακριβως.....? :huh:

(ε χωρις ξυλο και σχολια!)

εφε για τις φωτογραφιες που τραβας... [sepia, vignette e.t.c.]

Δημοσ.

Είναι ένα app που μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από το κινητό σου αλλά παράλληλα προσθέτοντας και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες, κάνοντας τες να φαίνονται ρετρό.

thaaaaanks!

εφε για τις φωτογραφιες που τραβας... [sepia, vignette e.t.c.]

thaaaaaanks!!!

Account δε καταλαβα γιατι θελει?Δε μπορει να σχετιστει με εναν της google οπως στο android market?

Δημοσ.

Παιδια το pc εχει μια πρασινη εισοδο που μπαινει το καρφι[πχ απο ενισχυτη]για να βγαλει ηχο.Αυτο το καρφι καλωδιο δεν ξερω πως λεγετε.Αυτο που ψαχνω ειναι προεκταση για αυτο το καλωδιο γιατι ο ενισχυτης ειναι μακρυα.Οποτε θελω να μου πειτε πως λεγετε αυτο το καλωδιο και που μπορω να βρω προεκταση για αυτο[δηλαδη απο καραφι σε θυληκο και μετα παλι σε αρσενικο να καταληξει στο pc]...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...