Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο αυτα ετσι?

Επισης απο ευρα ποσα να κουβαλαω πανω μου? Θελει να κανω καμια καταθεση με το ανοιγμα ή να πληρωσω τιποτα σε αυτους?

Δημοσ.

5€ θα σου πάρουν με τη πρώτη κατάθεση. Τίποτα άλλο.

Βασικά αυτό είναι για να ενεργοποιήσεις το web banking. Αλλιώς δε νομίζω.

Δημοσ.

οταν φοραμε γυαλια ορασεως , μυωπιας/αστιγματισμου ορ γουατεβα , τι συμβαινει στα ματια μας?

αλλαζουν σχημα η απλα λειτουργουν ως ενα μεσο για να βλεπουμε?

Επισης τι συμβαινει οταν δοθουν λαθος γυαλια ορασεως? μπορει να προκληθουν προβληματα στα ματια?

Δημοσ.

Πέρυσι το Σεπτέμβρη δεν είχαν νέες, ήταν οι κλασσικές. Αλλάζει ο αριθμός (κρίμα, και τέλειωνε σε 666 :devil: )

Απο τον Σεπτεμβριο που μας ερχεται εννοω. Γνωριζουμε περισσοτερα?

Δημοσ.

οταν φοραμε γυαλια ορασεως , μυωπιας/αστιγματισμου ορ γουατεβα , τι συμβαινει στα ματια μας?

αλλαζουν σχημα η απλα λειτουργουν ως ενα μεσο για να βλεπουμε?

Επισης τι συμβαινει οταν δοθουν λαθος γυαλια ορασεως? μπορει να προκληθουν προβληματα στα ματια?

Κανουν τα ματια μας να βλεπουν κανονικα "στρεβλωνοντας" την κανονικη εικονα εντελως απλοικα αν το κανονικο ματι πχ βλεπει στισ 90 μοιρες και το δικο σου εχει προβλημα και βλεπει στις 92 το γυαλι μετατρεπει την εικονα στις 92 μοιρες.

Ποιο επιστημονικα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Glasses

κινηματογράφος ή κινηματόγραφος.

χειρουργός ή χειρούργος :P
Δημοσ.

Κανουν τα ματια μας να βλεπουν κανονικα "στρεβλωνοντας" την κανονικη εικονα εντελως απλοικα αν το κανονικο ματι πχ βλεπει στισ 90 μοιρες και το δικο σου εχει προβλημα και βλεπει στις 92 το γυαλι μετατρεπει την εικονα στις 92 μοιρες.

Ποιο επιστημονικα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Glasses

για τα λαθος γυαλια ξερουμε?

Δημοσ.

για τα λαθος γυαλια ξερουμε?

Εγω επειδη φοραω γυαλια μικροτερης μειωπιας απο την κανονικη μου δεν εχω καποιο προβλημα εκτος βεβαια οτι δεν βλεπω 100%.

Αλλα γενικα παιζει να εχεις προβλημα το κυριοτερο ειναι οι πονοκεφαλοι και η κουραση στα ματια.

Δημοσ.

Τα κινητα(smartphones) οταν ειναι κλειστα ποσο τις εκατο μειωνετε η ακτινοβολια;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

καταρχην ξεκαβαληστε με το ολο θεμα ακτινοβολιας και κινητα. Δεν υπαρχει κατι

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην ξεκαβαληστε με το ολο θεμα ακτινοβολιας και κινητα. Δεν υπαρχει κατι

Δηλαδη αυτα που λενς για ακτινοβολια ειναι μπουρδες;;αν εχω εγω ανοιχτο το κινητο 24/7 διπλα μου δεν θα μου προκαλεσει τιποτα σε 10 χρονια;;

100 ?

Εντελως δλδ;

Δημοσ.

εχω κινητο διπλα μου και παντα ανοικτο απο οταν ημουν 14 και ειμαι 27. κανεις δεν επαθε ποτε τιποτα απο "ακτινοβολια" κινητου

Δημοσ.

Δηλαδη αυτα που λενε για sar και τετοια ψεμματα ειναι;;αδυνατω να πιστεψω πως δεν επηρεαζει η συνεχης χρηση τον ανθρωπο.

Δημοσ.

Δηλαδη αυτα που λενς για ακτινοβολια ειναι μπουρδες;;αν εχω εγω ανοιχτο το κινητο 24/7 διπλα μου δεν θα μου προκαλεσει τιποτα σε 10 χρονια;;

Εντελως δλδ;

Ναι, όταν είναι κλειστό το κινητό, δεν εκπέμπει ακτινοβολία.

Τώρα παίζει να χω ακούσει ιστορίες για άτομα χαμένα που εντοπίστηκαν μέσω του κινητού παρόλο που ήταν κλειστό, οπότε αν δεν είναι urban legend, παίζει να εκπέμπουν ένα αμελητέο ποσό ακτινοβολίας ακόμα και κλειστά.

Κατά τ άλλα, αν θες πάρε κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας καλού-κακού (πχ μην κοιμάσαι αγκαλιά με το κινητό, αν μιλάς 3 ώρες τη μέρα πάρε κανα hands-free κλπ) αλλά χωρίς υστερίες. Δεν είναι ακόμα γνωστές κι επιβεβαιωμένες οι συνέπειες της μακροχρόνιες έκθεσης στην ακτινοβολία των κινητών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...