Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε λουγκρίτσες,γειτονάκια παλιοχαμούρες;

Μη με δείτε στο δρόμο καμια μέρα και με κράξετε,ε;

Εγώ μόνο αράπηδες και πακιστανούς κράζω. έμμα τυμοί

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μόνο αράπηδες και πακιστανούς κράζω. έμμα τυμοί

Κοίταγα μισό λεπτό παρατώντας ό,τι έκανα (είπαμε,τα ναρκωτικά μας φάγανε τον άλλο πυρήνα και δεν παίζει πια multitasking...),μέχρι να συνειδητοποιήσω τις πας να πεις...

Αίμα τιμή;Φασίστας ρε μουντρίχαλε;Ή πας για ξεκάρφωμα;Ή ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα;

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα που λειτουργεί σαφώς με τον ήλιο και το ίδιο εργαλείο να δουλεύει το χειμώνα με το κουμπί;

γιατί εγώ ισχυρίζομαι ότι είναι δυο διαφορετικά πράγματα και μόνο έτσι μπορούν να λειτουργήσουν, ο ηλιακός θερμοσίφωνας που είναι στην ταράτσα και λειτουργεί με τον ήλιο και ο θερμοσίφωνας που βρίσκεται κάπου μέσα στο σπίτι και τον ανάβουμε το χειμώνα με το γνωστό κουμπάκι του πίνακα. Τώρα ακούω ότι κάποιος θεωρεί ότι ο χειμωρινός του θερμοσίφωνας είναι το ντεπόζιτο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό και πιστεύω ότι κάπου μέσα στο σπίτι του έχει θερμοσίφωνα αλλά δεν τον έχει εντοπίσει

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα που λειτουργεί σαφώς με τον ήλιο και το ίδιο εργαλείο να δουλεύει το χειμώνα με το κουμπί;

γιατί εγώ ισχυρίζομαι ότι είναι δυο διαφορετικά πράγματα και μόνο έτσι μπορούν να λειτουργήσουν, ο ηλιακός θερμοσίφωνας που είναι στην ταράτσα και λειτουργεί με τον ήλιο και ο θερμοσίφωνας που βρίσκεται κάπου μέσα στο σπίτι και τον ανάβουμε το χειμώνα με το γνωστό κουμπάκι του πίνακα. Τώρα ακούω ότι κάποιος θεωρεί ότι ο χειμωρινός του θερμοσίφωνας είναι το ντεπόζιτο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό και πιστεύω ότι κάπου μέσα στο σπίτι του έχει θερμοσίφωνα αλλά δεν τον έχει εντοπίσει

Είσαι λάθος.

Ο άλλος έχει δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια φορά (τι καμια φορά,σχεδόν πάντα δηλαδή...) στα πάνελ στη ταράτσα έχουν αντιστάσεις για ζέσταμα,που παίρνουν ρεύμα.

Άμα δεν βαριόταν ο εγκαταστάτης να ανεβάσει ξεχωριστό καλώδιο απ' το πίνακα,θάχει και το χειμώνα νερό.

Αλλοιώς κάπου έχει θερμοσίφωνα και με ένα διακοπτάκι μισής βόλτας έχει και το χειμώνα νερό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

με δείτε στο δρόμο καμια μέρα και με κράξετε,ε;

Ευκολα!

ξερει κανεις πως κανουμε το τοπικ μας ψηφοφορια?

Στελνεις ΠΜ στον αρμοδιο mod.

Δημοσ.

Τι δικαιολογητικα χρειαζεται για να βγαλω χρεωστικη ρε παιδια?

Μερικοι λενε ΑΦΜ+ταυτοτητα και αλλοι μου λενε και κατι ακομα τρεχα γυρευε χαρτια που ουτε θυμαμαι :P

Σε τραπεζα πειραιως θα παω λογικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...