freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ρε λουγκρίτσες,γειτονάκια παλιοχαμούρες; Μη με δείτε στο δρόμο καμια μέρα και με κράξετε,ε; Εγώ μόνο αράπηδες και πακιστανούς κράζω. έμμα τυμοί
leecherman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Εγώ μόνο αράπηδες και πακιστανούς κράζω. έμμα τυμοί Κοίταγα μισό λεπτό παρατώντας ό,τι έκανα (είπαμε,τα ναρκωτικά μας φάγανε τον άλλο πυρήνα και δεν παίζει πια multitasking...),μέχρι να συνειδητοποιήσω τις πας να πεις... Αίμα τιμή;Φασίστας ρε μουντρίχαλε;Ή πας για ξεκάρφωμα;Ή ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα;
stavi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 υπάρχει περίπτωση να έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα που λειτουργεί σαφώς με τον ήλιο και το ίδιο εργαλείο να δουλεύει το χειμώνα με το κουμπί; γιατί εγώ ισχυρίζομαι ότι είναι δυο διαφορετικά πράγματα και μόνο έτσι μπορούν να λειτουργήσουν, ο ηλιακός θερμοσίφωνας που είναι στην ταράτσα και λειτουργεί με τον ήλιο και ο θερμοσίφωνας που βρίσκεται κάπου μέσα στο σπίτι και τον ανάβουμε το χειμώνα με το γνωστό κουμπάκι του πίνακα. Τώρα ακούω ότι κάποιος θεωρεί ότι ο χειμωρινός του θερμοσίφωνας είναι το ντεπόζιτο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό και πιστεύω ότι κάπου μέσα στο σπίτι του έχει θερμοσίφωνα αλλά δεν τον έχει εντοπίσει
barca10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 υπάρχει περίπτωση να έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα που λειτουργεί σαφώς με τον ήλιο και το ίδιο εργαλείο να δουλεύει το χειμώνα με το κουμπί; γιατί εγώ ισχυρίζομαι ότι είναι δυο διαφορετικά πράγματα και μόνο έτσι μπορούν να λειτουργήσουν, ο ηλιακός θερμοσίφωνας που είναι στην ταράτσα και λειτουργεί με τον ήλιο και ο θερμοσίφωνας που βρίσκεται κάπου μέσα στο σπίτι και τον ανάβουμε το χειμώνα με το γνωστό κουμπάκι του πίνακα. Τώρα ακούω ότι κάποιος θεωρεί ότι ο χειμωρινός του θερμοσίφωνας είναι το ντεπόζιτο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό και πιστεύω ότι κάπου μέσα στο σπίτι του έχει θερμοσίφωνα αλλά δεν τον έχει εντοπίσει Είσαι λάθος. Ο άλλος έχει δίκιο. 1
leecherman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καμια φορά (τι καμια φορά,σχεδόν πάντα δηλαδή...) στα πάνελ στη ταράτσα έχουν αντιστάσεις για ζέσταμα,που παίρνουν ρεύμα. Άμα δεν βαριόταν ο εγκαταστάτης να ανεβάσει ξεχωριστό καλώδιο απ' το πίνακα,θάχει και το χειμώνα νερό. Αλλοιώς κάπου έχει θερμοσίφωνα και με ένα διακοπτάκι μισής βόλτας έχει και το χειμώνα νερό. 1
mastor10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 σας ευχαριστω ρε παιδες, η αλλη σας σιχτιρισε ομως (οχι ενταξει γελασε με την απαντηση)
Doug21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ξερει κανεις πως κανουμε το τοπικ μας ψηφοφορια?
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ίντερνετ ή ιντερνέτ; κινηματογράφος ή κινηματόγραφος.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 με δείτε στο δρόμο καμια μέρα και με κράξετε,ε; Ευκολα! ξερει κανεις πως κανουμε το τοπικ μας ψηφοφορια? Στελνεις ΠΜ στον αρμοδιο mod.
άδικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 κινηματογράφος ή κινηματόγραφος. σωστός φίλε αν το είπες με αντίστοιχη σειρά το'πες σωστά
arianos16 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τι δικαιολογητικα χρειαζεται για να βγαλω χρεωστικη ρε παιδια? Μερικοι λενε ΑΦΜ+ταυτοτητα και αλλοι μου λενε και κατι ακομα τρεχα γυρευε χαρτια που ουτε θυμαμαι Σε τραπεζα πειραιως θα παω λογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις