Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ζητανε "A proof of address; by means of an original utility bill or bank statement of no more than 3 months old" πηγα στην τραπεζα σημερα @@ δεν ξερουν (τουλαχιστον δν μπορουν να μου δωσουν στα αγγλικα) τι κανω?

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο μαγαζι στην Ελλαδα που να βρω τσαντες Superdry?

Στo attica δες. Εδω θεσσαλονικη νομιζω πηρε το ματι μου και τσαντες.

Δημοσ.

Κάποιο

μου ζητανε "A proof of address; by means of an original utility bill or bank statement of no more than 3 months old" πηγα στην τραπεζα σημερα @@ δεν ξερουν (τουλαχιστον δν μπορουν να μου δωσουν στα αγγλικα) τι κανω?

Θέλουν κάποιο χαρτί που να αναγράφει τη διεύθυνσή σου, όπως λογαριασμό ρεύματος/τηλεφώνου κλπ ή κάποιο τραπεζικό έγγραφο.

Δημοσ.

Καζάκος, Κοδριγκτώνος 34, πολύ καλή τίγκα στα ακριβά κρασά σίνγκλ μόλτ και τέτοια.

Kαμια ψιλοκαλη καβα στην Πατησιων στο υψος της Νεγρη και δωθε? (Οπου δωθε = Ομονοια)

Ή και κειθε (Οπου κειθε = Πλατεια Αμερικης)

Ρε λουγκρίτσες,γειτονάκια παλιοχαμούρες;

Μη με δείτε στο δρόμο καμια μέρα και με κράξετε,ε;

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιο

Θέλουν κάποιο χαρτί που να αναγράφει τη διεύθυνσή σου, όπως λογαριασμό ρεύματος/τηλεφώνου κλπ ή κάποιο τραπεζικό έγγραφο.

ναι το καταλαβα αυτο απλα πρεπει να το μεταφρασω αγγλικα πως θα το κανω? βρετανικη πρεσβεια? σε δικηγόρο?

Δημοσ.

Αν πρέπει σόνυ & καλά να είναι στα αγγλικά μάλλον σε δικηγόρο.

thanks πηρα ενα πιστοποιητικό απο τον δημο για την μονιμη κατοικια μου δεν νομιζω να εχω προβλημα αμα το μεταφρασω ετσι?

Δημοσ.

Νομίζω ακόμα καλύτερα χωρίς να ξέρω βέβαια γιατί το θες & ούτε χρειάζεται να αναφέρεις. Τώρα για τη μετάφραση κάτι θα σου κοστίσει ο δικηγόρος.

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο απλα πρεπει να το μεταφρασω αγγλικα πως θα το κανω? βρετανικη πρεσβεια? σε δικηγόρο?

Έχει μεταφραστική υπηρεσία το κράτος (πληρώνεις, φυσικά, με το τεμάχιο). Βρετανική πρεσβεία που είχα ρωτήσει εγώ δεν κάνανε μεταφράσεις (ούτε καν θεωρημένα αντίγραφα αγγλικών εγγράφων), ενώ δικηγόρος δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση, χωρίς να το γνωρίζω βέβαια.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει η υπηρεσία στο Υπ.Εξ.. Μπορεί ίσως να κοστίζει λιγότερο αλλά η ταλαιπωρία & αναμονή που θα τραβήξει, ειδικά αν δεν μένει Αθήνα θα του κοστίσει περισσότερο από το να πάει στο κοντινό δικηγόρο & να ξεμπερδέψει. Βέβαια δε ξέρω τις τιμές των τελευταίων.

Στη σελίδα της υπηρεσίας λέει πως εξυπηρετούν & με αλληλογραφία. Ίσως σε βολέψει...

Δημοσ.

Παιδια οι καινουριες ταυτοτες σε μεγεθος πιστωτικης ποτε βγαινουνε? Καπου ειχα διαβασει απο Σεπτεμβριο, αλλα καποιοι μου ειπαν πως εχουν ξεκινησει ηδη μερικοι και βγαζουν. Ο αριθμος ταυτοτητας (ΑΔΤ) παραμενει ο ιδιος η αλλαζει γιατι ειναι σαν να βγαζει καινουρια?

Δημοσ.

Εγώ είχα αντίθετη εμπειρία αλλά όχι στα άκρα. Αρκετό μπλέξιμο & καμιά βδομάδα αναμονή. Εντάξει νορμάλ για τη μπανανία θαρρώ, δε περίμενα καλύτερα...

Δημοσ.

Παιδια οι καινουριες ταυτοτες σε μεγεθος πιστωτικης ποτε βγαινουνε? Καπου ειχα διαβασει απο Σεπτεμβριο, αλλα καποιοι μου ειπαν πως εχουν ξεκινησει ηδη μερικοι και βγαζουν. Ο αριθμος ταυτοτητας (ΑΔΤ) παραμενει ο ιδιος η αλλαζει γιατι ειναι σαν να βγαζει καινουρια?

Πέρυσι το Σεπτέμβρη δεν είχαν νέες, ήταν οι κλασσικές. Αλλάζει ο αριθμός (κρίμα, και τέλειωνε σε 666 :devil: )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...