barca10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Χμ τωρα το ειδα.. Λοιπον λυσεις υπαρχουν αλλα επειδη δεν νομιζω να εχεις πολλα εργαλεια προσπαθησε κατι απο τα εξης.. 1)Χρησιμοιποιησε διαφορα κατσαβιδια ακομα και τα μικρα του ρολογα... 2)Δοκιμασε να φας την μυτη με ενα τρυπανι,και οτι μεινει ξεβιδωσετο με ενα μυτοτσιμπιδο 3)Δοκιμασε να κανεις μια γραμμη πανω στην βιδα ωστε να εφαρμοσει ενα μικρο ισιο κατσαβιδι και μπορεσεις σιγα σιγα να την ξεβιδωσεις.Δηλαδη η βιδα να γινει καπως ετσι.. 6 μερες μετά... μάλλον θα το χει σπάσει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 μικρή απορία, γιατί χρησιμοποιούνται πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία βίδες για στραβοκατσάβιδα και όχι για ίσια που υποθέτω ότι χαλάνε πιο δύσκολα (οι ίσιες)?
freedubus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Βασικά γιατί δεν χρησιμοποιούνται άλεν και τόρξ παντού και να καταργηθούν οι ίσιες και οι σταυροί; Αφού είναι γτμκ.
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το βασικότερο πλεονέκτημα στο slotted < philips, είναι ότι στις ίσιες, φεύγει ο βιδολόγος πολύ πιο εύκολα από την βίδα. Οι allen είναι γενικά πιο ακριβές στην παραγωγή. Σε μερικές χώρες οι Philips αρχίζουν να χάνουν έδαφος στις κατασκευές (οικοδομή) λόγω των τετράγωνων βιδών
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Οι ίσιες έχουν σχεδόν καταργηθεί μάλλον γιατί είναι γτπ και δεν στέκεται το κατσαβίδι στο κεφάλι της βίδας και γλυστράει. Ειδικά άμα χρησιμοποιείς ηλεκτρικό κατσαβίδι σου φεύγει συνέχεια. Οι philips και οι pozidriv(ξυλόβιδες) μπορούν να γυρίσουν ακόμα και αν δεν έχει μπει τελείως ίσια το κατσαβίδι(άπειρες οι περιπτώσεις που δεν μπαίνει ίσια) κάτι που δεν γίνεται με αλλεν και τορξ. Επίσης έχοντας κατσαβίδι ένα μέγεθος μικρότερο, θα ξεβιδώσουν πάλι. Πάντως ναι, θα έπρεπε άλλεν και τορξ να χρησιμοποιούνται περισσότερο Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από cthulhucarbide
viper2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) πως βρισκουμε το μεσο γεωμετρικο αν εχουμε τον λογαριθμο αυτου? δλδ με τι base τον κανουμε inverse? thanks edit: στο ελληνικο BA bachelor το logG σηκώνεται στο 10 ως βαση Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από viper2005
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πως γινεται 3 αντικειμενα να κοστιζουν στο αγγλικο amazon περιπου 65 ευρω και στο αμερικανικο περιπου 113 (τελικο ποσο πληρωμης παντα)? Βασικα μου βγαζει στο δευτερο παραλογα τρελο ποσο για μεταφορικα και καποιου ειδους fees. Ειμαι σιγουρος πως κατι αλλαξε τελευταια γιατι ειχα τα συγκεκριμενα αντικειμενα γυρω στις τρεις εβδομαδες στο καλαθι και δε θυμαμαι να κοστιζαν τοσο πολυ.
Cossutius. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Προηγούντε 2 ερωτήσεις πριν από μένα του viper2005 και του stormrain. Η δικία μου. Έχει κανείς καποιο λινκ που να αναφέρεται και να εξηγεί αυτούς τους περίεργους ήχους με τις σάλπιγγες που έχουν ακουστεί σε διάφορα μέρη του κόσμου? Εννοώ επιστημονική ή λογική εξήγηση και αν ειναι αληθινά, όχι τι λέει ο Λιακόπουλος :-P
Anubis13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πως γινεται 3 αντικειμενα να κοστιζουν στο αγγλικο amazon περιπου 65 ευρω και στο αμερικανικο περιπου 113 (τελικο ποσο πληρωμης παντα)? Βασικα μου βγαζει στο δευτερο παραλογα τρελο ποσο για μεταφορικα και καποιου ειδους fees. Ειμαι σιγουρος πως κατι αλλαξε τελευταια γιατι ειχα τα συγκεκριμενα αντικειμενα γυρω στις τρεις εβδομαδες στο καλαθι και δε θυμαμαι να κοστιζαν τοσο πολυ. Αναλογως τον τυπο του αντικειμενου και το αν ο πωλητης ειναι το αμαζον σου βγαζει τα μεταφορικα. Επισης για ελλαδα υπολογιζει και εξοδα τελωνειου(import fees).
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θελω να παω στην Παρασταση Allegria των Cirque Du Soleil, αλλα βλεπω πως εχει ακριβα εισητηρια (36-67 αναλογα την θεση). Υπαρχει καποιος τροπος να βρω ποιο φθηνα? Αν παρω στις μακρινες θεσεις που ειναι ποιο φθηνες θα βλεπω τπτ? Στην εισοδο ελεγχουν και πασο σε περιπτωσω που το κοψω φοιτητικο?
kuzko21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ναι , θελω να παω και γω... τεσπα , λογικα θα βλεπεις , φαντασου οτι θα εισαι στο ενα πεταλο του ΟΑΚΑ και η σκηνη θα ειναι στην αντιπαλη μπασκετα...δεν ειναι τραγικα μεγαλη η αποσταση και φανταζομαι οτι η σκηνη δε θα ειναι κανενα περιπτερο ωστε να θες κυαλια. οσο για το πασο , το θεωρω απιθανο...δεν ελεγχουν αλλου κι αλλου , σιγα μην κοιταξουν εκει...απλα ισως χρειαστει να βαλεις τον αριθμο απο το πασο σου στην κράτηση. επαναφερω την απορια μου ποσο μπορει να κοστιζει ενα τετχοιο για ενικοιαση ανα μερα? και εννοω ενα αναλογο σε μεγεθος , οχι αναγκαστικα με τετοια υποδυναμη...απλα να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ μεσα κλεινοντας το με την τεντα που εχουν.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tι παίζει με τις προσφορές του αμαζον; Κοιτάζω καμια βδομάδα 2 βιβλία ένα στις 34 και ενα στις 39 λίρες, αποφασίζω να παραγγείλω το 1ο αφού για το 2ο αν και φαινοταν καλό δεν βρηκα πολλές κριτικές, περιμένω εδω και μια βδομαδα να ερθει, αυριο-μεθαυριο φτάνει) και ερχεται σημερα προσφορά για το βιβλιο των 39 λιρών στις 19.... Νταξει κανονικό τρολάρισμα.. Θες να βγάλεις προσφορά, βγαλε την αμέσως.. Τα ιδια και με ενα mp3 player...
hurin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 2 ερωτήσεις : Αν βάλω δορυφορική, θα βλέπω καθαρότερα τα τηλεοπτικά κανάλια? Πόσο "καίει" ένα ψυγείο?
Doug21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 2 ερωτήσεις : Αν βάλω δορυφορική, θα βλέπω καθαρότερα τα τηλεοπτικά κανάλια? Πόσο "καίει" ένα ψυγείο? 1) αν εχεις ηδη ψηφιακη, οχι. θα βλεπεις το ιδιο 2) λεει πανω το ψυγει σου
leecherman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Προηγούντε 2 ερωτήσεις πριν από μένα του viper2005 και του stormrain. Η δικία μου. Έχει κανείς καποιο λινκ που να αναφέρεται και να εξηγεί αυτούς τους περίεργους ήχους με τις σάλπιγγες που έχουν ακουστεί σε διάφορα μέρη του κόσμου? Εννοώ επιστημονική ή λογική εξήγηση και αν ειναι αληθινά, όχι τι λέει ο Λιακόπουλος :-P Η άποψή μου είναι:>Εξαρτάται απ' τον προμηθευτή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις