ennoeitai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μα τι είναι η λίστα γάμου; Ακόμα δεν έχω καταλάβει. @therock τώρα που το ξανασκέφτομαι, 30 βάλτου και πολλά του είναι. Κρίση έχουμε. Πώς την είδαμε; Να μην έχει ο άλλος να φάει ξέρω'γω και να τον υποχρεώνεις να σου τα σκάσει;
Doug21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μα τι είναι η λίστα γάμου; Ακόμα δεν έχω καταλάβει. @therock τώρα που το ξανασκέφτομαι, 30 βάλτου και πολλά του είναι. Κρίση έχουμε. Πώς την είδαμε; Να μην έχει ο άλλος να φάει ξέρω'γω και να τον υποχρεώνεις να σου τα σκάσει; Η λιστα γαμου ειναι... Πας σε ενα μεγαλο συνηθως μαγαζι της αρεσκειας σου (η και πολλα μαγαζια) και γραφεσαι εκει. Τους λες δηλαδη οτι θα ερχεται κοσμος και θα αγοραζει απο εδω δωρα για τον γαμο μου. Τα δωρα τα εχεις προεπιλεξει εσυ. Και μετα στο προσκλητηριο λες οτι ειμαι γραμμενος στον Κωτσοβολο ας πουμε. Παει ο αλλος και λεει ηρθα για την λιστα γαμου του ΤΑΔΕ ο Κωτσοβολος τοτε του δινει τη λιστα με τα πραγματα που εχει προεπιλεξει ο αλλος και διαλεγεις κατι να αγορασεις απο αυτα
ennoeitai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οκ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Ε αυτό ίσως είναι λίγο καλύτερο από τον αριθμό λογαριασμού, επειδή είναι λιγότερο απρόσωπο. Αλλά και πάλι το να λες του άλλου τι να σου πάρει για δώρο, είναι λίγο κάπως..
therock Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εγω παντως Το χα ξανακουσει για λιστα γαμου με τραπεζικο λογαριασμο (καθως και τις οποιες αντιρρησεις των παρευρισκομενων). Για τους συγκεκριμενους απλα γνωριζω οτι εχουν ολα οσα χρειαζονται, γιατι ειχαν τρεξει σε μαγαζια με ειδη σπιτιου, ηλεκτρονικες οικακες συσκευες, και απλα δεν τους χρειαζεται κατι τετοιο, και απλα σου λενε, αν θες να μας βοηθησεις απλα κανε μια καταθεση. Το να σου λειπουν πραγματα απο το σπιτι και εσυ να ζητας λεφτα ειναι το γυφτικο. Στην τελικη και τα ζευγαρια τι φταινε γενικοτερα? Ο θρησκευτικος γαμος σαν θεσμος φταιει με τα εξοδα εκκλησιας, στολισμων, φωτογραφων, δεξιωσεις κτλ. Αλλα αφου θες να δειχτεις και δεν αρκεισαι στο να υπογραψεις ενα χαρτι τι να σε κανω. Αλλα ενταξει σορρυ, τωρα παμε σε αλλες συζητησεις...
freedubus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Για γενικής χρήσης μυτοτσίμπιδο. Και τα 2 έχουν ίδια τιμή. http://www.uniortools.com/product-gre?doc=14776&prod=8400 http://www.uniortools.com/product-gre?doc=14776&prod=8488 Ποιό από τα 2;
Doug21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εγω παντως Το χα ξανακουσει για λιστα γαμου με τραπεζικο λογαριασμο (καθως και τις οποιες αντιρρησεις των παρευρισκομενων). Για τους συγκεκριμενους απλα γνωριζω οτι εχουν ολα οσα χρειαζονται, γιατι ειχαν τρεξει σε μαγαζια με ειδη σπιτιου, ηλεκτρονικες οικακες συσκευες, και απλα δεν τους χρειαζεται κατι τετοιο, και απλα σου λενε, αν θες να μας βοηθησεις απλα κανε μια καταθεση. Το να σου λειπουν πραγματα απο το σπιτι και εσυ να ζητας λεφτα ειναι το γυφτικο. Στην τελικη και τα ζευγαρια τι φταινε γενικοτερα? Ο θρησκευτικος γαμος σαν θεσμος φταιει με τα εξοδα εκκλησιας, στολισμων, φωτογραφων, δεξιωσεις κτλ. Αλλα αφου θες να δειχτεις και δεν αρκεισαι στο να υπογραψεις ενα χαρτι τι να σε κανω. Αλλα ενταξει σορρυ, τωρα παμε σε αλλες συζητησεις... δηλαδη η πραξη ειναι αναλογη με το γιατι την κανεις. πχ κλεβω μια τραπεζα απο χομπυ = καταδικαστεο, την κλεβω επειδη εχω αναγκη τα λεφτα = μια χαρα. δεν παει ετσι. ειναι γυφτια οπως και να χει. εγω δε θα πηγαινα καν στον γαμο. οσο για τα εξοδα της εκκλησιας, εχω κανει γαμω 100 με 100 καλεσμενους, τραπεζι σε εστιατοριο, μουσικες, εκκλησια με κερια, λουλουδια το να τ'αλλο με 200 ευρω. ολα τα αλλα ειναι για οσους πουλανε μουρη.
leecherman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το δοκίμασα μόνο και μόνο για να αποδείξω οτι είναι μαλακία. Καταρχήν κόλλησα 3 δάχτυλα με αυτή τη σκατοκόλλα που πάντα βουλώνει το στόμιο του σωληναρίου και όταν το πιέσεις κάνει κλάτς και πετάγεται παντού. Δεύτερον' date=' δεν κόλλησε καθόλου το κατσαβίδι στη βίδα. Τρίτον, τώρα η τρύπα της βίδας έχει βουλώσει από την ξεραμένη κόλλα. Θες κι άλλα; Άσε που θα μπορούσε να ξεφύγει κόλλα μέσα στο σπείρωμα και μετά να μη βγαίνει ούτε τη δευτέρα παρουσία.[/quote'] Ο Κομφούκιος (ξάδερφος του Μπρουσλή) είπε:"Από του να ταίζεις(δεν βρίσκω που στο πέος είναι τα διαλυτικά με τόνο στη μέση στο ios) κάποιον κάθε μέρα ψάρι,μάθε τον να ψαρεύει". Έλα τη Δευτέρα να χαλάσουμε μαζί τη κεφαλή μιάς βίδας σέ ένα κουφάρι laptop και κατόπιν να δοκιμάσω με το τρόπο μου να την εξωλκεύσω(sic). Δεν μπορώ από μακρυά να σε πείσω. Μεταξύ μας, ναι,είμαι αρτσούμπαλος,αλλά μην το πεις πουθενά... Sent from my γιωτόφωνο.
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πως γινεται ο Μαγκάιβερ έχοντας μια κλωστή και μια χτένα, να προκαλεί έκρηξη? Επίσης ξέρουμε το επώνυμο του? Αποριες που μας ήλθαν στο μυαλό μετά απο μεγάλο ξενύχτι και παρακολούθηση της σειράς σε γνωστό κανάλι.
hurin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πως γινεται ο Μαγκάιβερ έχοντας μια κλωστή και μια χτένα, να προκαλεί έκρηξη? Επίσης ξέρουμε το επώνυμο του? Αποριες που μας ήλθαν στο μυαλό μετά απο μεγάλο ξενύχτι και παρακολούθηση της σειράς σε γνωστό κανάλι. Anderson λέγεται, το μικρό του το έχω ξεχάσει. Φυσικά και γίνεται έκρηξη, αν σαλιώσεςι τη κλωστή και η χτένα έχει πυτιρίδα (καλά την έγραψα?)!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Επίσης ξέρουμε το επώνυμο του? προφανώς το MacGyver είναι το επώνυμο, το μικρό του είναι Angus http://en.wikipedia.org/wiki/Angus_MacGyver
ennoeitai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Anderson λέγεται, το μικρό του το έχω ξεχάσει. Φυσικά και γίνεται έκρηξη, αν σαλιώσεςι τη κλωστή και η χτένα έχει πυτιρίδα (καλά την έγραψα?)! χαχα παίζει δηλαδή η πιτυρίδα να έχει παρόμοιες ιδιότητες με την πυρίτιδα; Δεν είχα ξανακούσει να χρησιμοποιείται έτσι. Τι μαθαίνει κανείς.
bluesattack Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Διαβασα και ειδα και μια διο φωτο στο ιντερνετ για την φωτια στη Χιο.Εγινε μεγαλη ζημια ?
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Άστα να πάνε φίλε. Καταστροφή σε όλο το Λιθί ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: (16:20) Η φωτιά καίει το καστρο των Αρμολίων,ενω πλησιάζει απειλητικα και το στρατοπεδο που βρισκεται εκει..Απαγορευεται η διέλευση ΙΧ απο την περιοχη..επισης εχουμε αναζωπυρωση στο κομματι προς Λιθι με αποτελεσμα και παλι το χωριο να ειναι σε συναγερμο,με τους κατοικους να κατεβαινουν ξανα στην παραλια. Το χειρότερο ειναι πως εχουν καει εκατοντάδες μαστίχια...αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτο για την Ελληνική οικονομία πιστεύω που χάνει ακόμα ένα μεγάλο έσοδο. Ο αέρας αυτη τη στιγμη έχει γυρίσει και φοβούντε μην πάει προς Μυρμίγκι, Βουνό, Θολοποτάμι..και εκεί έχουμε και τις κατασκηνώσεις.
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εχει παραγγειλει καποιος προσφατα απο eastbay [1-2μηνες] ?? Ποσο καιρο εκανε να του ερθει η παραγγελια??
Muchacho Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν πιάνει πένσα, είναι χωμένη. Τι να σπάσω ρε; Θα μου σπάσουν το κεφάλι, ήδη έχει φρικάρει η μια που δεν μπορεί να δουλέψει Χμ τωρα το ειδα.. Λοιπον λυσεις υπαρχουν αλλα επειδη δεν νομιζω να εχεις πολλα εργαλεια προσπαθησε κατι απο τα εξης.. 1)Χρησιμοιποιησε διαφορα κατσαβιδια ακομα και τα μικρα του ρολογα... 2)Δοκιμασε να φας την μυτη με ενα τρυπανι,και οτι μεινει ξεβιδωσετο με ενα μυτοτσιμπιδο 3)Δοκιμασε να κανεις μια γραμμη πανω στην βιδα ωστε να εφαρμοσει ενα μικρο ισιο κατσαβιδι και μπορεσεις σιγα σιγα να την ξεβιδωσεις.Δηλαδη η βιδα να γινει καπως ετσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις