Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παπούτσα ταιριάζουν με ανοιχτό μπλέ τζίν και καλή σκούρα μπλέ πόλο μπλούζα; Με κάλεσαν σε κάτι βαφτίσια και μόνο αυτά τα 2 έχω από σχετικά ευπρεπή ρούχα εδώ που είμαι. Αλλά δεν έχω παπούτσα και σκέφτομαι να πάρω τίποτα μούφες μιας χρήσης από κανένα σπρίντερ.

same color story ειναι αυτο θα πρεπει να κοιταξεις για αρχη

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει χειρότερη συμβουλή. Εσύ αυτό θα έκανες δηλαδή; Χα Χα. Και νόμιζα οτι πιο καλαμπόρτσος από μένα δεν παίζει.

Ναι,έτσι έκανα σε μιά δύστροπη βίδα που της τον φερμάρησα για τα καλά.Έβαλα μιά σταγόνα λόγκο στη τη λεκάνη της τρύπας που ήταν η κεφαλή (τρίψε-τρίψε),σφήνωσα ένα ίσιο κατσαβιδάκι λεπτουργών και αφού περίμενα να στεγνώσει η λόγκο και να κολήσει εντελώς το σφηνωμένο κατσαβίδι,χούφτωσα με το αριστερό χέρι μια πένσα στο πλάι του κατσαβιδιού και με το δεξί και με συνδυασμένες κινήσεις κατάφερα να τη ξεβιδώσω.Καθαρή φυσική,της επέβαλα δύο διανύσματα,σα Μεξικάνικο γαμήσι ένα πράμα.

Αυτά.

Δημοσ.

Ελαβα προσκλητηριο με τραπεζικο λογαριασμο για λιστα γαμου. Τι ποσο πιστευετε πως ειναι αρκετο?

Επισης το Dress Code ποιο ειναι? Επειδη τα κοστουμια που εχω στην Ντουλαπα ειναι παλιομοδιτικα + εχει ζεστες αυτον τον καιρο, με ενα κυριλε παντελονακι και ενα Μαυρο Πουκαμισακι Burberry ειναι πρεπον?

Για πειτε γνωμες :P

Δημοσ.

Ελαβα προσκλητηριο με τραπεζικο λογαριασμο για λιστα γαμου. Τι ποσο πιστευετε πως ειναι αρκετο?

Επισης το Dress Code ποιο ειναι? Επειδη τα κοστουμια που εχω στην Ντουλαπα ειναι παλιομοδιτικα + εχει ζεστες αυτον τον καιρο, με ενα κυριλε παντελονακι και ενα Μαυρο Πουκαμισακι Burberry ειναι πρεπον?

Για πειτε γνωμες :P

εμεις θα σου πουμε τι ποσο να κανεις δωρο σε αυτους που παντρευονται ? (εκτος του οτι το θεωρω γαιδουρια). ειναι φιλοι σου, αδερφια, συνεργατες? τι?

κοστουμι σε γαμο καλεσμενος θα βαλεις? τζην, πουκαμισο απλα

Δημοσ.

Φιλοι ειναι, ενταξει δεν ρωταω το ακριβες ποσο, απλως δεν ξερω ουτε καν σε τι υψος να κυμαινεται. Εχω να παω σε γαμους και βαφτισια απο πιτσιρικι που με τραβαγαν οι γονεις μου. Ειναι ο πρωτος γαμος που πηγαινω σαν ενηλικας ο οποιος αφορα εμενα προσωπικα.

Δημοσ.

ποσο φιλοι? εχει σημασια. εξαρταται και απο τα οικονομικα σου. δες το αλλιως. τι δωρο θα ηταν πρεπον? ε μεταφρασε το σε χρηματα. 50-100 ευρω θα ελεγα εγω αλλα εχει να κανει με το ποσο φιλοι. σε κολλητο εχω δει να παιρνουν iphone και σε απλο φιλο απο τη δουλεια βαζο

Δημοσ.

Φιλος του κολλητου μου ειναι. Δεν θελει δωρα, χρηματα θελει, γιαυτο ειπα πως σαν λιστα γαμου εχει δωσει τραπεζικο λογαριασμο για να καταθεσεις χρηματα. Και εγω 50ευρω σκεφτομουνα, γιατι αυτη την περιοδο δεν παιζει μια στην τσεπη μου. Απλως δεν ξερω κατα ποσο, ειναι λιγα... (Λιγα, ξελιγα αυτα εχω δυστυχως :( )

Δημοσ.

Φιλος του κολλητου μου ειναι. Δεν θελει δωρα, χρηματα θελει, γιαυτο ειπα πως σαν λιστα γαμου εχει δωσει τραπεζικο λογαριασμο για να καταθεσεις χρηματα. Και εγω 50ευρω σκεφτομουνα, γιατι αυτη την περιοδο δεν παιζει μια στην τσεπη μου. Απλως δεν ξερω κατα ποσο, ειναι λιγα... (Λιγα, ξελιγα αυτα εχω δυστυχως :( )

μα δεν ειπα να του παρεις δωρο. να το μεταφρασεις σε ευρω ειπα. αν ας πουμε θεωρεις οτι ενα πουκαμισο ειναι καλο δωρο, δωστου 30-50 ευρω. αν θεωρεις ενα κινητο ως καλο δωρο δωστου 100 ευρω. αν θεωρεις ενα βαζο δωστου 10 ευρω

Δημοσ.

μα δεν ειπα να του παρεις δωρο. να το μεταφρασεις σε ευρω ειπα. αν ας πουμε θεωρεις οτι ενα πουκαμισο ειναι καλο δωρο, δωστου 30-50 ευρω. αν θεωρεις ενα κινητο ως καλο δωρο δωστου 100 ευρω. αν θεωρεις ενα βαζο δωστου 10 ευρω

Ok το πιασα.

Δημοσ.

Ναι,έτσι έκανα σε μιά δύστροπη βίδα που της τον φερμάρησα για τα καλά.Έβαλα μιά σταγόνα λόγκο στη τη λεκάνη της τρύπας που ήταν η κεφαλή (τρίψε-τρίψε),σφήνωσα ένα ίσιο κατσαβιδάκι λεπτουργών και αφού περίμενα να στεγνώσει η λόγκο και να κολήσει εντελώς το σφηνωμένο κατσαβίδι,χούφτωσα με το αριστερό χέρι μια πένσα στο πλάι του κατσαβιδιού και με το δεξί και με συνδυασμένες κινήσεις κατάφερα να τη ξεβιδώσω.Καθαρή φυσική,της επέβαλα δύο διανύσματα,σα Μεξικάνικο γαμήσι ένα πράμα.

Αυτά.

Το δοκίμασα μόνο και μόνο για να αποδείξω οτι είναι μαλακία. Καταρχήν κόλλησα 3 δάχτυλα με αυτή τη σκατοκόλλα που πάντα βουλώνει το στόμιο του σωληναρίου και όταν το πιέσεις κάνει κλάτς και πετάγεται παντού. Δεύτερον, δεν κόλλησε καθόλου το κατσαβίδι στη βίδα. Τρίτον, τώρα η τρύπα της βίδας έχει βουλώσει από την ξεραμένη κόλλα. Θες κι άλλα; Άσε που θα μπορούσε να ξεφύγει κόλλα μέσα στο σπείρωμα και μετά να μη βγαίνει ούτε τη δευτέρα παρουσία.

Δημοσ.

50 είναι το σύνηθες. Εκτός αν είναι τίποτα κοντινός ξάδερφος κλπ. που αν θες βάζεις παραπάνω. Για την περίπτωση που είπες (φιλος κολλητου) βάλε 50 κι είσαι εντάξει.

Αν και δε σου κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα με τον τραπεζικό λογαριασμό, γιατί το άκουσα πρώτη φορά. Πού φτάσαμε ρε π@#$η μου. Δεν ντρέπονται καθόλου; Ζητιάνοι είναι; Σαν να σου λένε βάλε μου λεφτά στα ίσα. Άμα θέλω θα σου βάλω, όχι να μου ζητάς. Αίσχος.

Δημοσ.

50 είναι το σύνηθες. Εκτός αν είναι τίποτα κοντινός ξάδερφος κλπ. που αν θες βάζεις παραπάνω. Για την περίπτωση που είπες (φιλος κολλητου) βάλε 50 κι είσαι εντάξει.

Αν και δε σου κρύβω ότι ταράχτηκα με τον τραπεζικό λογαριασμό, γιατί το άκουσα πρώτη φορά. Πού φτάσαμε ρε π@#$η μου. Δεν ντρέπονται καθόλου; Ζητιάνοι είναι; Σαν να σου λένε βάλε μου λεφτά στα ίσα. Άμα θέλω θα σου βάλω, όχι να μου ζητάς. Αίσχος.

θα συμφωνησω μαζι σου. για μενα ακομα και η λιστα γαμου ειναι παρανοικη. δηλαδη εχουμε φτασει στο να ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ο αλλος να σου δωσει λεφτα. δεν υπαρχει πια η συναισθηματικη αξια του δωρου. να μην εχει το ζευγαρι λεφτα και να παρακαλεσει καποια κοντινα προσωπα να δωσουν κανα φραγκο για το νεο ξεκινημα το καταλαβαινω, αλλα οχι και τραπεζικος λογαριασμος στο προσκλητηριο. Για μενα αυτο ειναι απλα οπως ειπα και πριν γαιδουρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...