Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ουτε αποκλειστικα παρμενα απο duty-free

Μπα. Αν ζητήσεις στα Duty Free, νομίζω στα βάζουν σε δική τους σακούλα με την απόδειξη και περνάς.

Δημοσ.

Μπορώ να σου απαντήσω για ποδολαγνεία, αλλά νομίζω είναι άλλο πράγμα.

Αν μπορείς απάντησέ μου για ποδολαγνεία.

Να φτιαξεις βομβα με αντιλιακα. ΟΚ, σωστο μετρο. Γμω την αντι-τρομοκρατια τους.

Εδώ που τα λέμε μπορεί να μη γίνεται να φτιάξεις βόμβα με αντηλιακά, αλλά θεωρητικά μπορείς χρησιμοποιήσεις το μπουκαλάκι του αντηλιακού και να βάλεις όποιο υγρό θες εσύ μέσα. Ο υπάλληλος που τα ελέγχει στα γρήγορα δεν το ξέρει. Όχι δηλαδή ότι το μέτρο θα πατάξει και την τρομοκρατία, αλλά λέμε τώρα.

Δημοσ.

Αυτο πιανεται και για πτησεις θεσσαλονικης-αθηνας;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Πωωω τωρα θυμηθικα,προπερσι που πηγαμε βερολινο μεσω ζυριχης με εβαλαν και ανοιξα μια τσαντα πλατης,επειδη ειχα ενα αντικουνουπικο.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο υλικο που να απορροφα την υγρασια π.χ απο ενα δωματιο? (οχι ιονιστη ή αφυγραντηρα)

Νομίζω έχει ένα κάτι σαν άμμο για γάτες. Ρώτα σε ένα κατάστημα χρωμάτων

Δημοσ.

Ναι είναι κάτι ειδικά κουτιά με μια άμμο, που κρατά ανάλογα για 1-2 μήνες ή και περισσότερο. Απο τιμή που είδα πρόσφατα είχαν στα 6-7 ευρώπουλα και γύρω στα 11-12 το μεγάλο που είναι για περισσότερους μήνες. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο κάνουν δουλειά

Δημοσ.

Ο ναργιλες εχει οντως σημαντικες επιπτωσεις στην κατασταση τς υγειας? Επειδη συνηθιζα να ακουω πως ειναι πιο ελαφρυς και καθαρος απο το τσιγαρο και σκεφτομουνα μπας και δοκιμαζα, αλλα με μια προχειρη αναζητηση διαβαζω οτι ειναι πιο επικινδυνος.

http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=1714

http://www.medlook.net.cy/printarticle.asp?item_id=2887

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22733&subid=2&pubid=7972845

Δημοσ.

Τι παπούτσα ταιριάζουν με ανοιχτό μπλέ τζίν και καλή σκούρα μπλέ πόλο μπλούζα; Με κάλεσαν σε κάτι βαφτίσια και μόνο αυτά τα 2 έχω από σχετικά ευπρεπή ρούχα εδώ που είμαι. Αλλά δεν έχω παπούτσα και σκέφτομαι να πάρω τίποτα μούφες μιας χρήσης από κανένα σπρίντερ.

Δημοσ.

Τablet κ laptop σε ρωτανε για να μην τα περασουν απο το x-ray

δεν ισχυει αυτο, δεν παθαινουν κατι

Επισης γιατι σε ρωτανε αν εχεις tablet? Καπου διαβασα πως οι στατικη τριβη σε σευνδυασμο με το x-ray machine μπορουν να σου ψησουν την συσκευη. Ισχυει?

σε ρωτανε για να το βγαλεις απο την τσαντα γιατι αλλιως δεν μπορουν να σκαναρουν σωστα και να δουν μεσα στην τσαντα τι γινεται. Πρεπει να μπορουν ανετα να δουν με τις ακτινες τι υπαρχει μεσα στην τσαντα και μεσα στο καθε ταμπλετ και λαπτοπ φυσικα μιας και πολλοι μεταφερουν παρανομα εκει μεσα. Για αυτο και σου ζηταν και να του ανεβασεις την οθονη και πολλες φορες να το βαλεις σε λειτουργεια ωστε να δουν αν ειναι πραγματικο η απλα μια θηκη. Ολες οι μεγαλες (απο 14'' και πανω) συσκευες ειναι αρκετα παχιες και με τις ακτινες δεν μπορουν να δουν καλα εαν υπαρχουν και τσαντες να τις καλυπτουν κτλ. Βασικα καπου διαβασα οτι απο 14'' και πανω εισαι αναγκασμενος να το δηλωσεις, αλλιως αν ειναι μικροτερο μπορει να μη σου πουν να το βγαλεις απο την τσαντα καν

Δημοσ.

Εσύ δεν είσαι ο έτσι.... αυτός μωρέ της φυλής best seller που έκραζε τη φυλή των ντεσιμπέλ.

Εσύ δεν είσαι ο έτσι που του σέρβιρε ο τυρογαριδάκης άλας στας πληγάς? Μέγα προσβόλα του θανάτου που σε ανάγκασε να σκουπίζεις αιμοσφαιρίνες από το κατάνα (μπαν). Όχι άδικα.

Εσύ δεν είσαι?

Δεν μπαίνεις συχνά εδώ,έ;

Από τότε (πότε; ) μεσολάβησαν δύο νιξ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...