Chrisxxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδιά, μια βοήθεια! Μπορώ να βάλω στο πλυντήριο χρωματιστά, μαύρα αλλά και κανα ρούχο που έχει και λίγο λευκό όλα μαζί; Ή θα γίνουν αχταρμάς τα χρώματα και το λίγο λευκό θα γίνει πχ μπλεδάκι; Και σε ποιά θερμοκρασία; Μπορεις αρκεί να μην ξεβαφει κανενα. Η μανα μου βαζει κατι πραγματακια σαν χαρτια, χρωμοπαγιδες τα λενε που οποιο ρουχο ξεβάφει έστω και λίγο βάφει αυτά και όχι τα αλλα ρουχα. Στους 30 βαθμους ειναι καλα, αντε 40. * Οτι θα εδινα συμβουλες για πλύσιμο ρουχων σε γυναίκα δεν το περιμενα. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ωωω ευχαριστώ ρε συ! Το ήξερα ότι στο insomnia είστε νοικοκυραίοι
totem_lost Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί οπτικών στο κέντρο της Αθήνας με καλές προσφορές στα γυαλία όρασης; Sent from my iPhone using Insomnia
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Π.χ. εδώ http://matimati.gr/page/default.asp?id=6&la=1&ctID=3 . Και έχει καταστήματα στην Πατησίων και αλλού.
apd453 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Άμα είχε φτάσει σε επίπεδο να χειρίζεται "κολαούζα και φιλιέρες",νομίζεις πρώτον) ότι θα "απεκαύλιζε το προύχον της εμβολής"(Β! Ολυνθιακοί,ναι,ο Ριρής-άνδρες Αθηναίοι ρερητόρευκα το ρερητορευμένον ρο.) και βον) θα ζήταγε συμβουλές μετά; Εσύ δεν είσαι ο έτσι.... αυτός μωρέ της φυλής best seller που έκραζε τη φυλή των ντεσιμπέλ. Εσύ δεν είσαι ο έτσι που του σέρβιρε ο τυρογαριδάκης άλας στας πληγάς? Μέγα προσβόλα του θανάτου που σε ανάγκασε να σκουπίζεις αιμοσφαιρίνες από το κατάνα (μπαν). Όχι άδικα. Εσύ δεν είσαι?
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδιά ο «μεγάλος» ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ στην Αθήνα, που είχε 5-6 ορόφους, τι απέγινε; Τον ψάχνω εδώ και μέρες. Μεταφέρθηκε, έκλεισε, υπάρχει ακόμα κι είμαι στραβός;
viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 toegl IBT ή ielts για non MBA uni? thanks
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδιά ο «μεγάλος» ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ στην Αθήνα, που είχε 5-6 ορόφους, τι απέγινε; Τον ψάχνω εδώ και μέρες. Μεταφέρθηκε, έκλεισε, υπάρχει ακόμα κι είμαι στραβός; Υπάρχει...αλλά πλέον είναι πιο μικρός. Απλά περπάτα στον ίδιο δρόμο, περνάς το κτήριο του παλιού ελευθερουδάκη και συναντάς τον καινούργιο. Είναι γωνιακό το κτήριο αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς δεν έχει καφετέρια..
ennoeitai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Είναι κανείς σε ΙΕΚ σε τμήμα Ποδολογίας; Γνωστή μου ενδιαφέρεται να μάθει, αν γίνεται να σπουδάσει εξ αποστάσεως, γιατί μένει εκτός Αθήνας και δεν μπορεί να μετακομίσει. Μήπως γίνεται δηλαδή να πηγαίνει να δίνει μόνο τα μαθήματα ας πούμε; Ή τα μαθήματα είναι κάτι αντίστοιχο με τα εργαστήρια των ΑΕΙ-ΤΕΙ με παρουσίες κλπ και δε γίνεται; Ξέρει κανείς;
freedubus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Βάλε μία σταγόνα logo στη μύτη ενός ίσιου κατσαβιδιού για λεπτοδουλειές(προσοχή να μπαίνει τσίμα-τσίμα,όχι αυτός με την αγάπη για το χρήμα...) και αφού του χώσεις μια ψιλή (ψιλή είπαμε,ε; ) να σφηνώσει,περίμενε κανα δίλεπτο να στεγνώσει η logo και μετά με προσοχή και με τη βοήθεια της πένσας απ´ τ ο πλάϊ,βγάλτην. Δεν έχω ακούσει χειρότερη συμβουλή. Εσύ αυτό θα έκανες δηλαδή; Χα Χα. Και νόμιζα οτι πιο καλαμπόρτσος από μένα δεν παίζει.
therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια, ποιο ειναι το κολλημα με τα υγρα στις αποσκευες των αεροδρομιων και πρεπει να τα τσεκαρεις? Εν τω μεταξυ αν κατι υπερβαινει τα 80 σε μεμονωμενη συσκευασια δεν παιρναει, αλλα αν το χωρισεις σε περισσοτερα απο ενα 80αρια κανενα προβλημα. Πολυ τρολλ οι κανονισμοι των αεροδρομιων. Επισης γιατι σε ρωτανε αν εχεις tablet? Καπου διαβασα πως οι στατικη τριβη σε σευνδυασμο με το x-ray machine μπορουν να σου ψησουν την συσκευη. Ισχυει?
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Νομιζω ακομα και να τα χωρισεις δεν παιρνανε αφου πρέπει να ειναι κλειστες συσκευασιες. Τablet κ laptop σε ρωτανε για να μην τα περασουν απο το x-ray
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια, ποιο ειναι το κολλημα με τα υγρα στις αποσκευες των αεροδρομιων και πρεπει να τα τσεκαρεις? Αυτό είναι επειδή, θεωρητικά, μπορείς με διάφορες ουσίες που είναι σε υγρή μορφή να δημιουργήσεις βόμβα. Από την 9/11/2001 ξεκίνησε αυτό. Αντιτρομοκρατικό μέτρο και καλά. Αυτό με το 80 που λες, δεν το ήξερα και ούτε κατάλαβα τι εννοείς. 80 γραμμάρια; Λογικά θα έχει κι αυτό κάποια σχέση με το παραπάνω. Πάντως τα μόνα υγρά που μπορείς να πάρεις μαζί σου σε χειραποσκευές, είναι απ'τα duty free που και καλά είναι ελεγμένα από αυτή την άποψη. ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;
freedubus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μπορώ να σου απαντήσω για ποδολαγνεία, αλλά νομίζω είναι άλλο πράγμα. 1
therock Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αυτό είναι επειδή, θεωρητικά, μπορείς με διάφορες ουσίες που είναι σε υγρή μορφή να δημιουργήσεις βόμβα. Από την 9/11/2001 ξεκίνησε αυτό. Αντιτρομοκρατικό μέτρο και καλά. Αυτό με το 80 που λες, δεν το ήξερα και ούτε κατάλαβα τι εννοείς. 80 γραμμάρια; Λογικά θα έχει κι αυτό κάποια σχέση με το παραπάνω. Πάντως τα μόνα υγρά που μπορείς να πάρεις μαζί σου σε χειραποσκευές, είναι απ'τα duty free που και καλά είναι ελεγμένα από αυτή την άποψη. 80ml εννοω (αν δεν κανω λαθος), παντως δεν ειναι μονο για χειραποσκευες και ουτε αποκλειστικα παρμενα απο duty-free, τωρα εκανα πηγαινε-ελα με οδοντοπαστα (75) κολωνια ανοιγμενη (50) σαμπουν δειγματα κτλ, και κρατησα οτι ηταν χοντρικα κατω τον 80. Μου πεταξαν ενα axe spray που δεν το σκεφτηκα πως πιανεται για υγρο, και 2 αντιηλιακα που το ξεχασα τελειως οτι τα πηρα. Συνολικο κοστος γυρω στα 30 ευρω. Και ηταν και τα 3 ολοκαινουρια και αθικτα και σκαλωσα τρελλα. Να φτιαξεις βομβα με αντιλιακα. ΟΚ, σωστο μετρο. Γμω την αντι-τρομοκρατια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις