Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει ότι οι αμερικάνοι δεν κάνουν αντιντόπινγκ κοντρόλ ή είναι μία φήμη που βγάλαμε οι ελληναράδες;; Ρωτάω γιατί το ακούω συνέχεια ότι δεν τους ελέγχουν κλπ αλλά μέχρι τώρα έχω διαβάσει αρκετά άρθρα για ελέγχους σε Αμερικάνους αθλητές.. Την Μάριον Τζόουνς την ξεχνάμε μήπως;

Αν θυμάμαι καλά οι έλεγχοι γίνονται σε αμερικάνους αθλητές αλλά όχι από την παγκόσμια ομοσπονδία αντιντόπινγκ (WADA) αλλά από μία αμερικάνικη.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος...το θυμάμαι από τους ολυμπιακούς της Αθήνας αυτό...

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω ένα λάπτοπ. Εγώ το χάλασα και αν δεν το φτιάξω θα με λιντσάρουν. Πρέπει να το ανοίξω. Όμως σε μια βίδα φαγώθηκε τελείως η κεφαλή της γιατί με πιάσαν τα διαόλια μου και την πλάκωσα με το κατσαβίδι λίγο άγαρμπα. Εκεί που υπήρχε ένα + , τώρα υπάρχει ένα Ο και δεν πιάνει κανένα κατσαβίδι.

Πώς θα την αφαιρέσω τώρα;

Δημοσ.

Δεν πιάνει πένσα, είναι χωμένη.

Τι να σπάσω ρε; Θα μου σπάσουν το κεφάλι, ήδη έχει φρικάρει η μια που δεν μπορεί να δουλέψει

scaled.php?server=685&filename=dsc0014af.jpg&res=landing

Δημοσ.

Πωωω, δεν αφησε καν κατι απο το Σταυρό για να μπορέσει να τη γυρισει.. Εβλεπε ότι διαλυει τη βιδα αλλά εκει, επιμονη να την κανει ολοστρόγγυλη!

ΤΟ κεφάλι σου δεν βλέπω να το γλυτώνεις εύκολα αλλά θα πρότεινα αν μπορέσεις να βάλεις λίγο λαδάκι, μηπως περάσει μέσα και μετα με ενα κατσαβιδάκι αν μπορεσει να πιάσει καπου να τη γυρίσεις. Βασικα μην το επιχειρήσεις εσύ γιατι σε λίγο θα κανεις ποστ για να μαθεις αν καθαρίζει 1 λίτρο λάδι απο το λαπτοπ.

Δημοσ.

Έχω βάλει μέσα της τα πάντα εκτός από το πουλί μου: άλεν, αστεράκι, τετράγωνο, σταυρό, ίσιο, διάφορα μεγέθη. Δεν πιάνει τίποτα, είναι ένα τέλειο λείο κούφιο ημισφαίριο η τρύπα.

Δημοσ.

Χώσε ένα ίσιο κατσαβίδι ανάμεσα στο πάσο και το πλαστικό και γύρνα κανονικά όσο γίνεται το πάνω μέρος σπρώχνοντάς με το ίσιο την βίδα προς τα πάνω.

Δημοσ.

Έχω βάλει μέσα της τα πάντα εκτός από το πουλί μου: άλεν, αστεράκι, τετράγωνο, σταυρό, ίσιο, διάφορα μεγέθη. Δεν πιάνει τίποτα, είναι ένα τέλειο λείο κούφιο ημισφαίριο η τρύπα.

Με ανάποδο τρυπάνι κοβαλτίου (ή ανάποδο κολαούζο), κόβεις το κεφάλι της βίδας (μπορεί και να ξεβιδώσει). Στην συνέχεια με πένσα, κοφτάκι, μυτοτσίμπιδο αφαιρείς το στέλεχος με το σπείρωμα.

Δημοσ.

Με εξωλκέα βίδας βγαίνουν οι κατεστραμμένες βίδες αν και είναι λίγο δύσκολο στις μικρές βίδες.

Σπάσε με ένα τρυπάνι το κεφάλι που είπε και ο φάιερ

Δημοσ.

ξερει κανεις ποσο παει η τιμη ενοικιασεις ενος ταχυπλοου?

οχι κανενα 20μετρο φυσικα.

ας πουμε ενα με μια καμπινα και ενα χωρις...κυριως χωρις.

Δημοσ.

freedubus παρε ενα μυτοτσιμπιδο ανοιξε το μεσα στην τρυπα που εκανες στην βιδα και βαλε αρκετη δυναμη και γυρνα.

Για να βγαλω ΑΦΜ τι πρεπει να εχω μαζι μου?

Δημοσ.

Με ανάποδο τρυπάνι κοβαλτίου (ή ανάποδο κολαούζο), κόβεις το κεφάλι της βίδας (μπορεί και να ξεβιδώσει). Στην συνέχεια με πένσα, κοφτάκι, μυτοτσίμπιδο αφαιρείς το στέλεχος με το σπείρωμα.

Άμα είχε φτάσει σε επίπεδο να χειρίζεται "κολαούζα και φιλιέρες",νομίζεις πρώτον) ότι θα "απεκαύλιζε το προύχον της εμβολής"(Β! Ολυνθιακοί,ναι,ο Ριρής-άνδρες Αθηναίοι ρερητόρευκα το ρερητορευμένον ρο.) και βον) θα ζήταγε συμβουλές μετά;

Νταμπούλη,όλοι μας κάνουμε μαλακίες.Βάλε μία σταγόνα logo στη μύτη ενός ίσιου κατσαβιδιού για λεπτοδουλειές(προσοχή να μπαίνει τσίμα-τσίμα,όχι αυτός με την αγάπη για το χρήμα...) και αφού του χώσεις μια ψιλή (ψιλή είπαμε,ε; ) να σφηνώσει,περίμενε κανα δίλεπτο να στεγνώσει η logo και μετά με προσοχή και με τη βοήθεια της πένσας απ´ τ ο πλάϊ,βγάλτην.

Δημοσ.

Παιδιά, μια βοήθεια!

Μπορώ να βάλω στο πλυντήριο χρωματιστά, μαύρα αλλά και κανα ρούχο που έχει και λίγο λευκό όλα μαζί; Ή θα γίνουν αχταρμάς τα χρώματα και το λίγο λευκό θα γίνει πχ μπλεδάκι; Και σε ποιά θερμοκρασία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...