Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες μια ερωτηση:

τι μεταπτυχιακο μπορει να κανει καποιος που εχει τελιωσει το τμημα ναυπηγικης του ΤΕΙ αθηνων?

thanks

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω ότι είναι δύο: μηχανολογία και ναυπηγική (+ ρευστά).

αναρωτιωμουνα μήπως υπήρχαν οικονομικα/διοικητικα paths όπως: ναυτιλιακα ή ασφαλιση πλοίων [ή οπως το λενε]...?

Δημοσ.

ποιο ειναι εκεινο το αθλημα στην ποδηλασια που οι αθλητες καθονται σχεδον ακινητοι μπλοκαροντας ο ενας τον αλλο και μετα τρεχουν?

κανεις? δεν ειναι το pursuit παντως.

Δημοσ.

αναρωτιωμουνα μήπως υπήρχαν οικονομικα/διοικητικα paths όπως: ναυτιλιακα ή ασφαλιση πλοίων [ή οπως το λενε]...?

Για εμπειρογνώμονες προσλαμβάνουν είτε απο το ΕΜΠ ή απόστρατους μηχανικούς του πολεμικού ναυτικού, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόλλημα με το δικαίωμα υπογραφής για τουσδιπλωματούχους από τα ΤΕΙ. 3-4 που ξέρω που προσελήφθησαν απο ασφαλιστικές δεν είχα μεταπτυχιακό, αλλά δεν ήταν και από τει. Δε βοηθώ, ε;

Δημοσ.

εεε τωρα...

επισης

για να μαθεις τις τιμες για τα μεταπτυχιακα στην ελλαδα πρεπει να παρεις σβαρνα τα ιδρυματα...?

Φοβουνται κατι?

Δημοσ.

Παιδιά μου χάλασε το στερεοφωνικό το οποίο είχα συνδέσει κουτσά-στραβά με το πικ απ μου. :(

Έχετε τίποτα να μου προτίνετε? Να πάρω κάποιο στερεοφωνικό και έναν προενισχυτή ή υπάρχει κάποιο στερεοφωνικό που δεν θα χρειάζεται προενισχυτή?

Δημοσ.

Εστω ενα σύγχρονο κινητο (low budget nokia 1650 αλλα ως συγχρονο θελω να πω οχι τπτ 3210 ας πουμε) . Το χω ως δευτερο και στο πολυμπριζο εχω τον κλασσικο φορτιστη nokia συνδεδεμένο. Θα πάθει τιποτα ο φορτιστης εαν ειναι στη πριζα ενω δεν εχει κινητό στην υποδοχή του είτε μόνιμα είτε αρκετες ωρες? Θα πάθει επισης τίποτα το κινητο αν ειναι αρκετες ωρες στην πριζα μεσω του φορτιστη ? (και φορτισμενο 100%) ?

Δημοσ.

Πρώτο σκέλος,θα πάθει ό,τι κάθε τροφοδοτικό σε σχέση με το stndby.Ανάλογα με τις αυξομειώσεις του ρεύματος και την ενσωματωμένη προστασία υπέρτασης...Έχω πετάξει κανα δυο που τα ξέχασα για μήνες πάνω στη μπρίζα χωρίς φορτίο...

Το κινητό δεν θα πάθει κάτι,είναι σαν να γεμίζεις το καζανάκι να ρίξεις στη λεκάνη νερό,δεν θα χαλάσει το δίκτυο αλλά η χωρητικότητα του δοχείου,σε ενδεχόμενη βλάβη.

Δηλαδή αν και υπάρχουν zenerάκια στο φιλτράρισμα της εισερχόμενης ενέργειας στο κινητό,μπορεί να σου ξεχαρβαλώσει τη μπαταρία σε peak του δικτύου.

Βγάζε πάντα απ' τη μπρίζα τα τροφοδοτικά και άσε τα μηχανήματα προς φόρτιση στον ελάχιστο δυνατό προτεινόμενο χρόνο σε σχέση με τη χωρητικότητα και τον υπολειπόμενο χώρο της μπαταρίας.

tip:κάθε τόσο (μια φορά το μήνα περίπου) να ξελιγώνεις τη μπαταρία,άστηνα να ψοφάει σχεδόν εντελώς (ρύθμισε τη παροχή ενέργειας...),θα σε ευγνωμονεί η τσέπη σου.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν τα endomondo, noom weight loss κλπ., που να είναι για υπολογιστή; Να βάζεις π.χ. την αφετηρία σου και τον τερματισμό (σε κανένα google maps π.χ.) και σε πόση ώρα το κανες και αυτό να σου λέει πόσες θερμίδες έκαψες κλπ.; Ή να σου δίνει τίποτα objectives; :P

Έψαξα αλλά δε βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

τα αποτελεσματα του proficience μαιου 2012 ποτε θα βγουν?μια φιλη μου μου ειπε σημερα αλλα το τσεκαρα και τιποτα.

ακυρο,βγηκαν!!!το πηρα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...