barca10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα! το 3ερω πως ειναι ακυρο αυτο που 8α ρωτισω, αλλα λεμε τωρα οτι εχω κανονισει μια μια κοπελα για πρωτη φορα να βγω μαζι της. τι κανω οταν την δω? την φιλαω στο μαγουλο, ή της δινω χειραψια? εχω 3αναβρε8ει μαζι της αλλα δεν καναμε τιποτα επιδη ντρεπομασταν απο την αρχη. και λεω να κανω την πρωτη κινιση! τα φωτα σας παραλακω! χουφτωστην! ---- Απλά χειραψία θα κανα εγώ, αλλά εξαρτάται.
papahlamidas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πολύ χαλαρά ένα φιλάκι στο μάγουλο. Δεν είναι γλωσσόφιλο δα...
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ενα απλο φιλι στο μάγουλο σε στυλ αγκαλιας δλδ μη κανεις εξ αποστασεως οπως κανει ο κατακουζηνος με την αδερφη του πχ ,πλησιασε την και ανταλλαξτε τα κλασσικα φιλια στο μαγουλο δεξι αριστερο ξερω γω 1
athlios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ε ναι, τωρα αν κατσει τιποτα στη διαδρομη απο το δεξι στο αριστερο βλεπεις...
thenamnamnam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 δεν μπορω να το φανταστω πως να το κανω υπαρχει κανα βιντεο με το φιλι στο μαγουλο? το μονο που φανταζωμαι ειναι να την φιλισω στο μαγουλο εκ3αποστασεως ή κατι τετοιο da fuq
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 εεεε τι δε μπορεις να φανταστεις!! Τη βλεπεις σε βλεπει ή σε βλεπει την βλεπεις , γεια σου ΔΕΙΝΑ γεια σου thenamaman , και κανεις κινηση και την φιλας στο μαγουλο ...δεν ειναι δυσκολο φιλε μου
leecherman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 δεν μπορω να το φανταστω πως να το κανω υπαρχει κανα βιντεο με το φιλι στο μαγουλο? το μονο που φανταζωμαι ειναι να την φιλισω στο μαγουλο εκ3αποστασεως ή κατι τετοιο da fuq Είναι δυνατόν;
athlios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 δεν μπορω να το φανταστω πως να το κανω υπαρχει κανα βιντεο με το φιλι στο μαγουλο? το μονο που φανταζωμαι ειναι να την φιλισω στο μαγουλο εκ3αποστασεως ή κατι τετοιο da fuq ποσο εισαι?
thenamnamnam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ποσο εισαι? 16 χρονων ρωταω επιδη δεν εχω εμπειρια στον ε3ω κοσμο, παντα κλεισμενος στο σπιτι με της ωρες στο gaming Είναι δυνατόν; και ομως...
athlios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Οπως σου βγει εκεινη την ωρα μεγαλε, μην αγχωνεσαι.Πριν βγειτε δες λιγο ραπ να σου φυγει το πολυ το αγχος.
thenamnamnam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 προτινετε κανενα καλο ραπ? δεν ακουω ραπ αλλα εφοσον το λετε, στιλτε κανα λινκ
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα! το 3ερω πως ειναι ακυρο αυτο που 8α ρωτισω, αλλα λεμε τωρα οτι εχω κανονισει με μια κοπελα να βγω μαζι της. τι κανω οταν την δω? την φιλαω στο μαγουλο, ή της δινω χειραψια ή φιλικη αγκαλια? εχω 3αναβρε8ει μαζι της αλλα δεν καναμε τιποτα επιδη ντρεπομασταν απο την αρχη. και λεω να κανω την πρωτη κινιση!(χειραψια,αγκαλια,φιλι) τα φωτα σας παραλακω! Δεν είναι μικρή απορία αυτό το 3ερω Και αυτό το διάβασα "τρί-ευρω"
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 τη θεια σου δεν την εχεις φιλησει στο μαγουλο ποτε ρε? ετσαπλα. βαλε και τα χερια σου στη μεση και τελος. αιντε που να πεσει και κανα χλαπαχλουπα δλδ.
leecherman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με πόσα "τρέχει" ο firefox σας; Εμένα πάει μέχρι και 5οοmb,κάποια στιγμή δε καβάτζωσε το 1.4gb. Χάλια,ε; Πως στρώνει;
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Κάτι αναμεταξύ ACCA και ACA δεν θα έδινες εσύ? Πόσο θα σου βγει το μαλλί? (για το πρώτο level φαντάζομαι) οσο καλους βαθμους και να εχω στα λογιστικα, τα βαριεμαι... κανα 1100 δολλαρια πρεπει να ειναι, αλλα θα δω πως θα παιξει η ισοτιμια και αν θα προλαβω την προθεσμια... ειδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις