Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί κανει έτσι το drag των παραθύρων? πως φτιάχνει?

http://img821.images...23/52665759.jpg

δεξί κλικ στο εικονίδιο My computer και επιλογή properties, καρτέλα advanced, ομάδα performance, κουμπί settings και κάνεις check την επιλογή "show window contents while dragging"

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4-5 εργασημες ειχε κανει το δικο μου. (κανονας το 10ημερο για εκδοση - λιγοτερο για ανανεωση.)

παιζει αναλογα και με το ποσο τα ξινουν την περιοδο

περισσοτερες πληροφοριες για γραφεια και δικαιολογητικά : http://www.passport.gov.gr/

κανονικα επρεπε να σου πω μετα τις εκπτωσεις.

Δημοσ.

4-5 εργασημες ειχε κανει το δικο μου. (κανονας το 10ημερο για εκδοση - λιγοτερο για ανανεωση.)

παιζει αναλογα και με το ποσο τα ξινουν την περιοδο

περισσοτερες πληροφοριες για γραφεια και δικαιολογητικά : http://www.passport.gov.gr/

κανονικα επρεπε να σου πω μετα τις εκπτωσεις.

δεν ξεκινησαν ακομα οι πραγματικες εκπτωσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου δωσαν σημερα ενα ζευγαρι γυαλλια ηλιου μεχρι να παρω πισω τα δικα μου και μου ειπαν οτι εχουν polarizzzzzzed φακους.

με τους polarizZzZed οταν κοιτας την οθονη του κινητου βλεπεις καπως σαν ουρανιο τοξο ? (κοκκινο κιτρινο πρασινο κλπ) η μου δωσαν τιποτα μουφα και θα βγαλω τα ματια μου?

Επεξ/σία από kuzko21
Δημοσ.

μου δωσαν σημερα ενα ζευγαρι γυαλλια ηλιου μεχρι να παρω πισω τα δικα μου και μου ειπαν οτι εχουν polarizzzzzzed φακους.

με τους polarizZzZed οταν κοιτας την οθονη του κινητου βλεπεις καπως σαν ουρανιο τοξο ? (κοκκινο κιτρινο πρασινο κλπ) η μου δωσαν τιποτα μουφα και θα βγαλω τα ματια μου?

Ναι, συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Αν παλι δεν συμβαινει ελπιζουμε να σε μαθουν στη σχολη τυφλών πως να χρησιμοποιεις εναν HY και να μας το πεις. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δε συνηθιζω να φοραω γυαλια αλλα με εχουν πει οτι μπορεις να διαβασεις πολυ καλα οθονες κλπ στον δυνατο ηλιο, μας λες το αντιθετο η καταλαβα κατι λαθος.

Δημοσ.

οχι , δεν ειπα οτι δεν την διαβαζω καθαρα , ειπα οτι απλα φαινονται να χρωματα της οταν τα φοραω.

δλδ πως παιρναμε ενα μαγνητη παλια και τον ακουμπαγαμε στο γυαλλι της CRT Και εκανε αυτο το εφε σαν ουρανιο τοξο? ε, αυτο!

τωρα δε ξερω με τα polarized αν ισχυει αυτο που λες με τον δυνατο ηλιο κλπ , αλλα με τα κανονικα ηλιου σιγουρα δεν ισχυει. μη σου πω καλυτερα τη βλεπεις χωρις τα γυαλλια σε δυνατο ηλιο...

Δημοσ.

ποσες ημερες θελει για να βγει ενα διαβατηριο και που πρεπει να παει καποιος...?

thanks

Σε combo με την άλλη ερώτηση, να συμπεράνω ότι ετοιμάζουμε ταξίδι?

Δημοσ.

Σε combo με την άλλη ερώτηση, να συμπεράνω ότι ετοιμάζουμε ταξίδι?

όχι ρει

απλώς θέλω να κάνω register για τις εξετάσεις του cfa και μου λένε ότι θέλουν valid διαβατήριο ακόμα και αν δώσεις στην γειτονική Ιταλία...

το κόβω να την χάνω την προθεσμία...

:-(

Υ.Γ. γράφω σε cosmote internet on the go με 25kbps

Υ.Γ.1 FML

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει κάποιον αξιοπρεπή μάστορα ρε παιδιά;

Όλοι θέλουν επίσκεψη πρώτα,που αφαιρείται απ' το τελικό κόστος.

Κι εγώ λέω τα ίδια,ζητάω ένα πενηντάρι επίσκεψη,τους λέω ότι για να φτιαχτεί θέλω ένα διακοσάρι+ (=παίρνεις καινούργιο με 200€) και αφού στραβώσει ο πελάτης και δεν δεχτεί,του ζητάω τα ρέστα μου,το πενηντάρι της επίσκεψης δηλαδή...

...και βγάζω άνετο μεροκαματάκι...

"Άνοιξα" το γκούγκλη,βρήκα κάποιον που ήθελε δουλειά (προώθηση το σταθερό του στο κινητό του...) και αφού του υπέβαλα τα σέβη μου,κλείσαμε ραντεβού για αύριο,επί τόπου.

Αν κάτσει καλή,θα πω εδώ το κινητό του.Αν όχι,έχασα κι εγώ κι αυτός όμως το χρόνο μας...

Δημοσ.

όχι ρει

απλώς θέλω να κάνω register για τις εξετάσεις του cfa και μου λένε ότι θέλουν valid διαβατήριο ακόμα και αν δώσεις στην γειτονική Ιταλία...

Κάτι αναμεταξύ ACCA και ACA δεν θα έδινες εσύ? Πόσο θα σου βγει το μαλλί? (για το πρώτο level φαντάζομαι)

Δημοσ.

Καλησπερα!

το 3ερω πως ειναι ακυρο αυτο που 8α ρωτισω, αλλα λεμε τωρα οτι εχω κανονισει με μια κοπελα να βγω μαζι της.

τι κανω οταν την δω? την φιλαω στο μαγουλο, ή της δινω χειραψια ή φιλικη αγκαλια?

εχω 3αναβρε8ει μαζι της αλλα δεν καναμε τιποτα επιδη ντρεπομασταν απο την αρχη. και λεω να κανω την πρωτη κινιση!(χειραψια,αγκαλια,φιλι)

τα φωτα σας παραλακω! B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...