viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τα crocs της παραλιας γιατι ακουγονται πολυ τωρα τελευταια? Ειναι λιγο ακριβα. Εχουν διαφορα με τις οποιες αντιγραφες? ΠΧ ειδα κατι Migato στο σουπερμαρκετ με 14 ευρω. καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα... 2
tehAllantin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πατουσάκι πουά και τα μυαλά στα κάγκελα ρε!!! \m/
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Όντως με μαγνήτη δε θα κάνεις δουλειά. Με αυτά τα σκρατσάκια όμως; Τα velcro πώς τα λένε. Μ'αυτά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Να κολλήσεις με κόλλα όμως, τη μια μεριά στο κινητό και την άλλη στο μπλουτουθ. Μπορείς να βρεις κόλλα όχι τόσο δυνατή, ώστε να μπορείς αν θέλεις πιο μετά να τα ξαναβγάλεις. Πήγαινε σε ένα σιδεράδικο για την κόλλα. Τώρα για τα velcro, που θα τα βρεις σκέτα δεν ξέρω να σου πω. Ρώτα σε καμιά μοδίστρα. Θα μπορούσε να γίνει ωραίο υπό συνθήκες πάντως. Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ! καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα... Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ! Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου. στην χειροτερη βρες καμια TED BAKER ή στην ακομα χειροτερη βρες καμια tommy
leecherman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Για να μη πάω για καινούργιο πλυντήριο: Ξέρει κάποιος (περιοχή Αθήνα,κέντρο) κάποιον αξιόπιστο; 10Qguyz. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2012 από leecherman
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τις ωρες μιας αντιβιωσης πρεπει να της τηρεις αυστηρα, ή μπορεις και στο +/- 1-2 ωρες? Μου δωσαν μια σημερα στο φαρμακειο και μου ειπαν μετα το φαγητο και ανα 12 ωρες. Αν φαω στις 2 το μεσημερι και την παρω, μπορω την επομενη να την παρω στις 12-1 τα μεσανυχτα?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μπορεις αλλά καλό ειναι να τηρείς την ωρα που τις παιρνεις σταθερη.
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το καταλαβαινω αλλα στην προκειμενη ειναι λιγο κουλο. Επειδη τρωω μετα τις 2, οποτε θα πρεπει ειτε να ξενυχτω, ειτε να βαζω ξυπνητηρι για να πρω την βραδινη δοση. Απο την αλλη βεβαια, "Μετα τα φαι", μπορει να σημαινει και μετα το πρωινο? Δηλαδη μπορω να παρω την πρωινη στις 11 που τρωω κανα-δυο κριτσινια, ωστ η βραδινη να ερθει στις 11 με φυσικο τροπο?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν ειμαι γιατρός αλλά νομιζω ότι το μετα το φαι το προτεινουν για να μην εχεις θεματακια με το στομαχι αλλά και παλι αν ειναι να παρεις 5 μερες αντιβιωση δεν παιζει ρόλο, τις ωρες κρατα οσο μπορεις και δεν θα εχεις θεμα.
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απορια που προεκυψε την ωρα που ετρωγα καρπουζι : Για να φυτεψει κανεις καρπουζια χρειαζονται αλλοι σποροι ή φυτευοντας τα κουκουτσια ειμαι μομπλε ?
barca10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απορια που προεκυψε την ωρα που ετρωγα καρπουζι : Για να φυτεψει κανεις καρπουζια χρειαζονται αλλοι σποροι ή φυτευοντας τα κουκουτσια ειμαι μομπλε ? Θεωρητικά φυτεύοντας αυτά τα κουκούτσια φυτρώνει καρπουζιά. Αλλά άμα φυτρώσει γράψε μου! Τα καρπούζια που τρώμε είναι μπόλιασμα καρπουζιάς και κολοκυθιάς, εξού και το μέγεθος!
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 To ξέρω οτι αυτό συμβαίνει συχνά . Ευτυχώς όμως το συγκεκριμένο καρπούζι το πήρα απο τον γείτονα στο χωριό της μάνας μου που καί είναι τερ'αστιο καί έχει γεύση καρπούζι , σιρόπι , τέλειο , και το οποίο εν αντιθέσει , δεν το μπολιάζει με κολοκύθι .
leecherman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Για να μη πάω για καινούργιο πλυντήριο: Ξέρει κάποιος (περιοχή Αθήνα,κέντρο) κάποιον αξιόπιστο; 10Qguyz. Κανείς δεν ξέρει κάποιον αξιοπρεπή μάστορα ρε παιδιά; Όλοι θέλουν επίσκεψη πρώτα,που αφαιρείται απ' το τελικό κόστος. Κι εγώ λέω τα ίδια,ζητάω ένα πενηντάρι επίσκεψη,τους λέω ότι για να φτιαχτεί θέλω ένα διακοσάρι+ (=παίρνεις καινούργιο με 200€) και αφού στραβώσει ο πελάτης και δεν δεχτεί,του ζητάω τα ρέστα μου,το πενηντάρι της επίσκεψης δηλαδή... ...και βγάζω άνετο μεροκαματάκι...
doctorkostis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 "Μετα τα φαι", μπορει να σημαινει και μετα το πρωινο? Δηλαδη μπορω να παρω την πρωινη στις 11 που τρωω κανα-δυο κριτσινια, ωστ η βραδινη να ερθει στις 11 με φυσικο τροπο? Μπορεις και μετα το πρωινο σου.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 γιατί κανει έτσι το drag των παραθύρων? πως φτιάχνει? http://img821.imageshack.us/img821/923/52665759.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις