Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα crocs της παραλιας γιατι ακουγονται πολυ τωρα τελευταια? Ειναι λιγο ακριβα. Εχουν διαφορα με τις οποιες αντιγραφες? ΠΧ ειδα κατι Migato στο σουπερμαρκετ με 14 ευρω.

40267_350_A.jpg

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα...

• Like 2
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως με μαγνήτη δε θα κάνεις δουλειά. Με αυτά τα σκρατσάκια όμως; Τα velcro πώς τα λένε. Μ'αυτά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Να κολλήσεις με κόλλα όμως, τη μια μεριά στο κινητό και την άλλη στο μπλουτουθ. Μπορείς να βρεις κόλλα όχι τόσο δυνατή, ώστε να μπορείς αν θέλεις πιο μετά να τα ξαναβγάλεις. Πήγαινε σε ένα σιδεράδικο για την κόλλα. Τώρα για τα velcro, που θα τα βρεις σκέτα δεν ξέρω να σου πω. Ρώτα σε καμιά μοδίστρα. Θα μπορούσε να γίνει ωραίο υπό συνθήκες πάντως.

Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ!

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι της προκοπης παρα αυτο το πραγμα...

Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου.

Δημοσ.

Ναι οντως δεν ειχα σκεφτει τις παρενεργειες απο μαγνητη, και η ιδεα του velcro ειναι καλη. Εχω ακουσει οτι στο πρακτικερ εχει velcro με αυτοκολλητη επιφανεια στο πισω μερος, οποτε αν τα βρω κολλαω ενα και ενα και μαλλον θα ειμαι κομπλε. Θενξ!

Σαν τι θα προτεινες ας πουμε? Παντως το συγκεκριμενο δεν με χαλαει, αλλα οπως λεω προοριζω να το φοραω οταν ειμαι μονος μου.

στην χειροτερη βρες καμια TED BAKER ή στην ακομα χειροτερη βρες καμια tommy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μη πάω για καινούργιο πλυντήριο:

Ξέρει κάποιος (περιοχή Αθήνα,κέντρο) κάποιον αξιόπιστο;

10Qguyz.

Επεξ/σία από leecherman
Δημοσ.

Τις ωρες μιας αντιβιωσης πρεπει να της τηρεις αυστηρα, ή μπορεις και στο +/- 1-2 ωρες? Μου δωσαν μια σημερα στο φαρμακειο και μου ειπαν μετα το φαγητο και ανα 12 ωρες. Αν φαω στις 2 το μεσημερι και την παρω, μπορω την επομενη να την παρω στις 12-1 τα μεσανυχτα?

Δημοσ.

Το καταλαβαινω αλλα στην προκειμενη ειναι λιγο κουλο. Επειδη τρωω μετα τις 2, οποτε θα πρεπει ειτε να ξενυχτω, ειτε να βαζω ξυπνητηρι για να πρω την βραδινη δοση. Απο την αλλη βεβαια, "Μετα τα φαι", μπορει να σημαινει και μετα το πρωινο? Δηλαδη μπορω να παρω την πρωινη στις 11 που τρωω κανα-δυο κριτσινια, ωστ η βραδινη να ερθει στις 11 με φυσικο τροπο? :huh:

Δημοσ.

Δεν ειμαι γιατρός αλλά νομιζω ότι το μετα το φαι το προτεινουν για να μην εχεις θεματακια με το στομαχι αλλά και παλι αν ειναι να παρεις 5 μερες αντιβιωση δεν παιζει ρόλο, τις ωρες κρατα οσο μπορεις και δεν θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

απορια που προεκυψε την ωρα που ετρωγα καρπουζι : Για να φυτεψει κανεις καρπουζια χρειαζονται αλλοι σποροι ή φυτευοντας τα κουκουτσια ειμαι μομπλε ?

Δημοσ.

απορια που προεκυψε την ωρα που ετρωγα καρπουζι : Για να φυτεψει κανεις καρπουζια χρειαζονται αλλοι σποροι ή φυτευοντας τα κουκουτσια ειμαι μομπλε ?

Θεωρητικά φυτεύοντας αυτά τα κουκούτσια φυτρώνει καρπουζιά.

Αλλά άμα φυτρώσει γράψε μου!

Τα καρπούζια που τρώμε είναι μπόλιασμα καρπουζιάς και κολοκυθιάς, εξού και το μέγεθος!

Δημοσ.

To ξέρω οτι αυτό συμβαίνει συχνά . Ευτυχώς όμως το συγκεκριμένο καρπούζι το πήρα απο τον γείτονα στο χωριό της μάνας μου που καί είναι τερ'αστιο καί έχει γεύση καρπούζι , σιρόπι , τέλειο , και το οποίο εν αντιθέσει , δεν το μπολιάζει με κολοκύθι . :)

Δημοσ.

Για να μη πάω για καινούργιο πλυντήριο:

Ξέρει κάποιος (περιοχή Αθήνα,κέντρο) κάποιον αξιόπιστο;

10Qguyz.

Κανείς δεν ξέρει κάποιον αξιοπρεπή μάστορα ρε παιδιά;

Όλοι θέλουν επίσκεψη πρώτα,που αφαιρείται απ' το τελικό κόστος.

Κι εγώ λέω τα ίδια,ζητάω ένα πενηντάρι επίσκεψη,τους λέω ότι για να φτιαχτεί θέλω ένα διακοσάρι+ (=παίρνεις καινούργιο με 200€) και αφού στραβώσει ο πελάτης και δεν δεχτεί,του ζητάω τα ρέστα μου,το πενηντάρι της επίσκεψης δηλαδή...

...και βγάζω άνετο μεροκαματάκι...

Δημοσ.

"Μετα τα φαι", μπορει να σημαινει και μετα το πρωινο? Δηλαδη μπορω να παρω την πρωινη στις 11 που τρωω κανα-δυο κριτσινια, ωστ η βραδινη να ερθει στις 11 με φυσικο τροπο? :huh:

Μπορεις και μετα το πρωινο σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...