therock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα crocs της παραλιας γιατι ακουγονται πολυ τωρα τελευταια? Ειναι λιγο ακριβα. Εχουν διαφορα με τις οποιες αντιγραφες? ΠΧ ειδα κατι Migato στο σουπερμαρκετ με 14 ευρω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από therock
Adon1s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Πέρα απο την πλάκα , είναι πολύ άνετες οχι μονο για την παραλία αλλά γενικά για την ορθοστασία , το σπίτι , κλπ . Φοράω εγω στην κλινική που πάω και είναι άνετες . Επίσης δεν χαλάνε ... εχω ενα ζευγάρι 3 χρόνια τώρα και είναι σαν καινούριο , με μονη "ζημιά" τις γρατζουνιές απο την καθημερινή χρήση . Πριν 4-6 χρόνια ήταν must για πολλούς στην παραλία αλλά .... δεν θα το πρότεινα ...
therock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δεν θα το προτεινες απο ποια αποψη? Κοιτα για παραλιες εχω τις Hawaianas, Που για μενα ειναι τοπ. Τωρα αυτες σκεφτομαι να τις παρω ειτε για οταν παω για μπανιο σε θαλασσες με βραχακια, φυκια, (και αχινους ισως) και για το σπιτι τωρα καλοκαιρι. Οποτε μου κανουν? Γυρω στα 24 δεν πανε? Να παρω τις original ή τπτ παραγωγο. Εχεις ακουσει κατι για τα οποια ομοια προιοντα?
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε χαρτί για στρατό πριν λίγο καιρό. Επειδή είχα δουλειές, έστειλα τη μάνα μου και συμπλήρωσε υπεύθυνη δήλωση ότι θα φοιτήσω τη 3η λυκείου φέτος το οποίο κατέθεσε στην αστυνομία. Δε της είπαν όμως αν χρειάζεται κάτι άλλο για να πάρω αναβολή (θέλω αναβολή και για τη διάρκεια φοίτησης ύστερα από τη τρίτη λυκείου). Τώρα μου είπε αδερφός μου κάτι για ένα "περιοδεύων". Τι παίζει; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από giorgos147
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εγώ τα παλιά χρόνια που πήγαινα λύκειο και στεγόσαυροι παίζανε ανέμελοι στα λιβάδια, όταν έπρεπε να περάσω περιοδεύων πήγα στο ΡΟΥΦ (κέντρο στρατολογίας ή κάτι τέτοιο) τους έδωσα αν θυμάμαι καλά κάποιου είδους βεβαίωση πως έχω περάσει στη σχολή μου, μου σφραγίσανε κάτι και είχα αναβολή για Χ χρόνια. Όλη αυτή η διαδικασία νομίζω είναι το "περνάω περιοδεύων".
Adon1s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τίποτα δεν είναι Πας στο Κ.Ε.Π και συμπληρώνεις μια αίτηση με τα στοιχεία σου και δηλώνεις την Δύναμη που θές να σε βάλουν δηλαδή Πεζικό , Ναυτικό , Αεροπορία , Ειδικές Δυνάμεις , κλπ αλλα αυτό δεν έχει καμία σημασία διότι θα σε βάλουν στον Στρατό Ξηράς ότι και να δηλώσεις . Εκτώς και αν έχεις καλό κονέ και τελικά σε βάλουν Ναυτικό ή Αεροπορία . Αλλά αναβολή παίρνεις απο την στιγμή που τελειώσεις το Λύκειο και θεωρητικά περνάς σε κάποια σχολή , και όχι νωρίτερα όταν ακόμα είσαι μαθητής ... 1
therock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Υπαρχει καποιο ειδος απο μαγνητη που να εφαρμοζεται σαν αυτοκολλητο? Ωστε να μπορεις να το κολλησεις σε 2 ξεχωριστες επιφανειες και να τις ελκει? ΠΧ, θελω στο πισω μερος του κινητου να βαλω κατι τετοιο και ενα στο bluetooth ακουστικο, ωστε να μπορω με αυτο τον τροπο να το "κολλαω" πισω στο κινητο. Παιζει κατι τετοιο ή ξεφυγα?
andreapaog328 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 μη βάλεις μαγνήτη στο κινητό. πολυ πιθανό τα παραδόσει πνεύμα. βρές κανονικό αυτοκολλητο καλύτερα...
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Υπαρχει καποιο ειδος απο μαγνητη που να εφαρμοζεται σαν αυτοκολλητο? Ωστε να μπορεις να το κολλησεις σε 2 ξεχωριστες επιφανειες και να τις ελκει? ΠΧ, θελω στο πισω μερος του κινητου να βαλω κατι τετοιο και ενα στο bluetooth ακουστικο, ωστε να μπορω με αυτο τον τροπο να το "κολλαω" πισω στο κινητο. Παιζει κατι τετοιο ή ξεφυγα? Yp;arxoyn πλαστικοί μαγνήτες ελαστικοί αυτοί που φέρνουν τα ντελιβεράδικα συχνά αλλά είναι πολύ αδύναμοι και σχετικά χοντροί και δεν θα κάνεις δουλειά. Άσε που αν έβαζες δυνατό μαγνήτη θα επηρεαζόταν ίσως το ακουστικό του bluetooth και του κινητού, και πιθανώς κάποιο άλλο μέρος του κινητού. Γνώμη μου, ξέχνα αυτήν την ιδέα τελείως, δεν αξίζει
ennoeitai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Υπαρχει καποιο ειδος απο μαγνητη που να εφαρμοζεται σαν αυτοκολλητο? Ωστε να μπορεις να το κολλησεις σε 2 ξεχωριστες επιφανειες και να τις ελκει? ΠΧ, θελω στο πισω μερος του κινητου να βαλω κατι τετοιο και ενα στο bluetooth ακουστικο, ωστε να μπορω με αυτο τον τροπο να το "κολλαω" πισω στο κινητο. Παιζει κατι τετοιο ή ξεφυγα? Όντως με μαγνήτη δε θα κάνεις δουλειά. Με αυτά τα σκρατσάκια όμως; Τα velcro πώς τα λένε. Μ'αυτά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Να κολλήσεις με κόλλα όμως, τη μια μεριά στο κινητό και την άλλη στο μπλουτουθ. Μπορείς να βρεις κόλλα όχι τόσο δυνατή, ώστε να μπορείς αν θέλεις πιο μετά να τα ξαναβγάλεις. Πήγαινε σε ένα σιδεράδικο για την κόλλα. Τώρα για τα velcro, που θα τα βρεις σκέτα δεν ξέρω να σου πω. Ρώτα σε καμιά μοδίστρα. Θα μπορούσε να γίνει ωραίο υπό συνθήκες πάντως.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχουμε εμπειρία πληρωμών με χρήση χρεωστικής της ATE στο εξωτερικό; Σύμφωνα με το site "όπου υπάρχει το σήμα της VISA" αλλά θέλω να 'μαι βέβαιος.
freedubus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχουμε εμπειρία πληρωμών με χρήση χρεωστικής της ATE στο εξωτερικό; Σύμφωνα με το site "όπου υπάρχει το σήμα της VISA" αλλά θέλω να 'μαι βέβαιος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Τουρκία και Ρουμανία που την έχω χρησιμοποιήσει. Ούτε από άλλους έχω ακούσει κάτι. Λεφτά να έχει μέσα και όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις