Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει μαγαζι στην αγια παρασκευη (αθηνα) που να μπορεις να φτιαξεις μια κουπα καφε οπως θες εσυ δηλαδη να βαλεις μια φωτογραφια η να γραψεις κατι?

θα σου έλεγα να κοιτάξεις γενικά για μαγαζί με ψηφιακές εκτυπώσεις χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος. για αγ.παρασκευή δεν γνωρίζω γενικά - απλά σου δίνω πάτημα να ψάξεις καλύτερα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς γαμωδιάολο γαμωκαθαρίζεται το γαμωγαμημημένο γαμωμελάνι που γαμωέχυσα στο γαμωγραφείο μου; Γαμώ το γαμωφελέκι μου;

Δημοσ.

Πώς γαμωδιάολο γαμωκαθαρίζεται το γαμωγαμημημένο γαμωμελάνι που γαμωέχυσα στο γαμωγραφείο μου; Γαμώ το γαμωφελέκι μου;

ηρεμησε! το γραφειο απο τι ειναι? για το ξυλο εχω ακουσει οτι το τριβεις με λεμονι.

προσωπικα αν δεν υπηρχε κινδυνος να χαλασει το γραφειο θα βαζα νεφτι.

edit: ΟΧΙ ασετον τα κανει χειροτερα!!!

Δημοσ.

Σκουπιζεις όσο μπορείς με χαρτί, κι έπειτα λεμονόκουπα και τρίψιμο.

εαν δεν, πατσαβουρόπανο με νέφτι, σιγουρα θα στο βγάλει, προσεκτικά όμως πρώτα τσεκαρε όμως εαν το λούστρο ή ότι επιστρωση εχει το γραφείο το αντέχει, μην γίνει χειρότερα!

Δημοσ.

Υπαρχει κατι απλο, κανενα προγραμμα, που να καθαριζει αρχεια ηχου για να ακουγονται καλυτερα? π.χ. μια ηχογραφηση ομιλιας με θορυβο?

Δημοσ.

Σε μια τέτοια πόρτα

glass%20door.jpg

πώς μπορώ να καλύψω/βάψω/κρύψω το γυαλί ώστε να μην περνάει φώς;

Έχω δοκιμάσει με διάφορες κόλλες, μπλουτάκ, ταινίες διπλής κτλ. να κολλήσω χαρτί πάνω στο γυαλί και τζίφος, ξεκολλάει αργά ή γρήγορα. Είμαι μεταξύ του να βάψω το γυαλί με σπρέι και να καρφώσω μαύρο ύφασμα στο πλαίσιο της πόρτας.

Χεχέ, ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...