gang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει μαγαζι στην αγια παρασκευη (αθηνα) που να μπορεις να φτιαξεις μια κουπα καφε οπως θες εσυ δηλαδη να βαλεις μια φωτογραφια η να γραψεις κατι? θα σου έλεγα να κοιτάξεις γενικά για μαγαζί με ψηφιακές εκτυπώσεις χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος. για αγ.παρασκευή δεν γνωρίζω γενικά - απλά σου δίνω πάτημα να ψάξεις καλύτερα.
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πώς γαμωδιάολο γαμωκαθαρίζεται το γαμωγαμημημένο γαμωμελάνι που γαμωέχυσα στο γαμωγραφείο μου; Γαμώ το γαμωφελέκι μου;
salliara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πώς γαμωδιάολο γαμωκαθαρίζεται το γαμωγαμημημένο γαμωμελάνι που γαμωέχυσα στο γαμωγραφείο μου; Γαμώ το γαμωφελέκι μου; ηρεμησε! το γραφειο απο τι ειναι? για το ξυλο εχω ακουσει οτι το τριβεις με λεμονι. προσωπικα αν δεν υπηρχε κινδυνος να χαλασει το γραφειο θα βαζα νεφτι. edit: ΟΧΙ ασετον τα κανει χειροτερα!!!
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το γραφείο είναι άσπρο ξύλο. Με μαύρες πιτσιλιές πλέον.
salliara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Σκουπιζεις όσο μπορείς με χαρτί, κι έπειτα λεμονόκουπα και τρίψιμο. εαν δεν, πατσαβουρόπανο με νέφτι, σιγουρα θα στο βγάλει, προσεκτικά όμως πρώτα τσεκαρε όμως εαν το λούστρο ή ότι επιστρωση εχει το γραφείο το αντέχει, μην γίνει χειρότερα!
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πως λεγονται αυτα τα βρακια στα αγγλικα? nsfw
Pantelwolf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 brasilian τα λένε εδώ τα κοριτσάκια πάντως
flo1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει κατι απλο, κανενα προγραμμα, που να καθαριζει αρχεια ηχου για να ακουγονται καλυτερα? π.χ. μια ηχογραφηση ομιλιας με θορυβο?
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σε μια τέτοια πόρτα πώς μπορώ να καλύψω/βάψω/κρύψω το γυαλί ώστε να μην περνάει φώς; Έχω δοκιμάσει με διάφορες κόλλες, μπλουτάκ, ταινίες διπλής κτλ. να κολλήσω χαρτί πάνω στο γυαλί και τζίφος, ξεκολλάει αργά ή γρήγορα. Είμαι μεταξύ του να βάψω το γυαλί με σπρέι και να καρφώσω μαύρο ύφασμα στο πλαίσιο της πόρτας. Χεχέ, ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις