Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος λογαριασμο στο cosmote my account?

Υπαρχει καποια χρεωση ενεργοποίησης ή χρήσης της υπηρεσίας?

Δημοσ.

Μπορειτε να καταλαβετε ποιος ειναι αυτος που μιλα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=P03QOsU4OPA?

Τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι ότι δεν είναι πολιτικός και είναι κάποιος καλλιτέχνης. Μπορείται να το κοινοποιήσετε για να βρούμε ποιος είναι γρήγορα?

Δημοσ.

άλλο ένα για το eshop. υπολογιστή που συναρμολογείς, έχεις δυνατότητα να τον ανοιξεις χωρίς να χάσεις την εγγυηση? ή βάζουνε κεινη τη μαλακια-αυτοκολλητο στο πανελ του κουτιου, που αμα το ανοιξεις σκίζεται και χανεις την εγγυηση?

Δημοσ.

Μπορειτε να καταλαβετε ποιος ειναι αυτος που μιλα εδώ

Τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι ότι δεν είναι πολιτικός και είναι κάποιος καλλιτέχνης. Μπορείται να το κοινοποιήσετε για να βρούμε ποιος είναι γρήγορα?

Καλά τι χαρίζουν άμα το βρεις; :confused:

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος σε ενα word να επιλέγω όλο το κείμενο αλλά να κανω μορφοποίηση μονο εκεί που θέλω; Π.χ. Να κανω όλα τα γράμματα δωδεκάρια αλλά να μην πιάσει τα headings κλπ

Δημοσ.

Μπορειτε να καταλαβετε ποιος ειναι αυτος που μιλα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=P03QOsU4OPA?

μαλλον ο του Πασοκ, Σηφουνακης.....

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος σε ενα word να επιλέγω όλο το κείμενο αλλά να κανω μορφοποίηση μονο εκεί που θέλω; Π.χ. Να κανω όλα τα γράμματα δωδεκάρια αλλά να μην πιάσει τα headings κλπ

Eπίσης υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω τις επιλογες copy/paste σε pdf εγγραφο;

Δημοσ.

Στην παράθεση σου, η απάντηση είναι όχι.

Στο ερώτημα σου, ψάχνεις για κάποιο brute force password cracker for PDF και εύχεσαι να έχει βάλει κωδικό κάτι απλό.

Δημοσ.

Το ανοιγω το εγγραφο, το copy ειναι απενεργοποιημενο, παλι brute force password cracker θελει;

μλκια αυτη με το office, παιζω 3 ωρες με μορφοποιησεις.. :(

Δημοσ.

Ναι ρε! Πήγαινε edit-> protection-> security properties σε acrobat και θα δεις ότι δεν επιτρέπεται.

Είναι λογικό να μην μπορείς να κανείς μορφοποιηση

Ναι ρε! Πήγαινε edit-> protection-> security properties σε acrobat και θα δεις ότι δεν επιτρέπεται.

Είναι λογικό να μην μπορείς να κανείς μορφοποιηση με if not.

Δημοσ.

Εγώ αν θυμαμαι καλά ένα protected το ειχα ανοίξει από ubuntu και νομίζω κάνοντας εκ νέου αποθήκευση το καινούργιο ήταν ξεκλειδωμενο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...