Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα εγώ,αλλά κι αυτό που σου λέει ο μπουλούκος μπαίνουν στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο και βγάζουν διάφορες τάσεις,με διακοπτάκι.

Δημοσ.

Κανείς που να έχει χρησιμοποιήσει από εκείνα τα γκατζετάκια που συνδέονται σε USB και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θερμαίνονται αρκετά (με τα 5V που βγάζει.....) ούτως ώστε να κρατάνε πήλινη κούπα  καφέ ζεστή;

Κάνουν τελικά δουλειά ή σε δουλειά να βρίσκονται;

Δημοσ.

Απ' τη μια ικανοποιήθηκα που πήρα απάντηση (και μάλιστα επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμουν) - απ' την άλλη στενοχωρήθηκα που την έδωσες εσύ βρε Φρη, γιατί δεν πίστευα πως εσύ ειδικά θα είχες ποτέ ανάγκη να ζεστάνεις τα παπάκια σου...

Μου γκρέμισες ένα μικρό κομμάτι του κόσμου μου, αλλά απ' την άλλη σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απ' τη μια ικανοποιήθηκα που πήρα απάντηση (και μάλιστα επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμουν) - απ' την άλλη στενοχωρήθηκα που την έδωσες εσύ βρε Φρη, γιατί δεν πίστευα πως εσύ ειδικά θα είχες ποτέ ανάγκη να ζεστάνεις τα παπάκια σου...

Μου γκρέμισες ένα μικρό κομμάτι του κόσμου μου, αλλά απ' την άλλη σ' ευχαριστώ.

Ε ναι το πέταξα και πήρα κάτι τέτοιο γι' αυτή τη δουλειά

00036534.jpg

Δημοσ.

Ε ναι το πέταξα και πήρα κάτι τέτοιο γι' αυτή τη δουλειά

00036534.jpg

....εεεεεεετς!

Μόλις αναθέρμανες την εντύπωση που είχα για 'σένα  ;)

Δημοσ.

Μη κάνεις καμια χαζομάρα και βάλεις τέτοιο να στα κρατήσει ζεστά,θα πας μετά για μητρική ή για κάρτα επέκτασης USB.

...τραβάνε ρεύμα,δυσανάλογο με το νόμο του Joul σε σχέση με τη θερμιδομετρία...

* το τετράγωνο της έντασης επί την ειδική αντίσταση σε σχέση με το χρόνο που μεσολαβεί,λογικό είναι στη κόντρα να ζορίζεσαι βγάζοντας φλόγες...

Α και όλο αυτό επί 0.24 για να πάρουμε σαν αποτέλεσμα kJ.

Καμια απορία;

Δημοσ.

Μη κάνεις καμια χαζομάρα και βάλεις τέτοιο να στα κρατήσει ζεστά,θα πας μετά για μητρική ή για κάρτα επέκτασης USB.

...τραβάνε ρεύμα,δυσανάλογο με το νόμο του Joul σε σχέση με τη θερμιδομετρία...

* το τετράγωνο της έντασης επί την ειδική αντίσταση σε σχέση με το χρόνο που μεσολαβεί,λογικό είναι στη κόντρα να ζορίζεσαι βγάζοντας φλόγες...

Α και όλο αυτό επί 0.24 για να πάρουμε σαν αποτέλεσμα kJ.

Καμια απορία;

Ολα αυτα τα κανει το κοριτσακι με τα σπιρτα πιο πανω;

Δημοσ.

Εγώ,το μόνο που είπα ήταν η θερμιδομετρική απόδοση του νόμου του Joul...(0.24*i²*r*t)

Ναι,κοριτσάκι με τα σπίρτα,φωτιά στα μπατζάκια σου μπορεί να σου βάλει αυτό!

όχι,δεν είναι πολιτική....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...