kakaraki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που σου είπα εγώ,αλλά κι αυτό που σου λέει ο μπουλούκος μπαίνουν στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο και βγάζουν διάφορες τάσεις,με διακοπτάκι.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Κανείς που να έχει χρησιμοποιήσει από εκείνα τα γκατζετάκια που συνδέονται σε USB και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θερμαίνονται αρκετά (με τα 5V που βγάζει.....) ούτως ώστε να κρατάνε πήλινη κούπα καφέ ζεστή; Κάνουν τελικά δουλειά ή σε δουλειά να βρίσκονται;
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε αυτό δεν αρκεί για να ζεστάνει ούτε τα @@ μου σόρι κιόλας. Είχα ένα παλιά.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Απ' τη μια ικανοποιήθηκα που πήρα απάντηση (και μάλιστα επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμουν) - απ' την άλλη στενοχωρήθηκα που την έδωσες εσύ βρε Φρη, γιατί δεν πίστευα πως εσύ ειδικά θα είχες ποτέ ανάγκη να ζεστάνεις τα παπάκια σου... Μου γκρέμισες ένα μικρό κομμάτι του κόσμου μου, αλλά απ' την άλλη σ' ευχαριστώ.
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Απ' τη μια ικανοποιήθηκα που πήρα απάντηση (και μάλιστα επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμουν) - απ' την άλλη στενοχωρήθηκα που την έδωσες εσύ βρε Φρη, γιατί δεν πίστευα πως εσύ ειδικά θα είχες ποτέ ανάγκη να ζεστάνεις τα παπάκια σου... Μου γκρέμισες ένα μικρό κομμάτι του κόσμου μου, αλλά απ' την άλλη σ' ευχαριστώ. Ε ναι το πέταξα και πήρα κάτι τέτοιο γι' αυτή τη δουλειά
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ρε γμτ ουτε τον εαυτό της δεν μπορεί να ζεστάνει αυτη η usb μα..ια.. Τζαμπα τα λεφτα
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε ναι το πέταξα και πήρα κάτι τέτοιο γι' αυτή τη δουλειά ....εεεεεεετς! Μόλις αναθέρμανες την εντύπωση που είχα για 'σένα
kakaraki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μη κάνεις καμια χαζομάρα και βάλεις τέτοιο να στα κρατήσει ζεστά,θα πας μετά για μητρική ή για κάρτα επέκτασης USB. ...τραβάνε ρεύμα,δυσανάλογο με το νόμο του Joul σε σχέση με τη θερμιδομετρία... * το τετράγωνο της έντασης επί την ειδική αντίσταση σε σχέση με το χρόνο που μεσολαβεί,λογικό είναι στη κόντρα να ζορίζεσαι βγάζοντας φλόγες... Α και όλο αυτό επί 0.24 για να πάρουμε σαν αποτέλεσμα kJ. Καμια απορία;
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μη κάνεις καμια χαζομάρα και βάλεις τέτοιο να στα κρατήσει ζεστά,θα πας μετά για μητρική ή για κάρτα επέκτασης USB. ...τραβάνε ρεύμα,δυσανάλογο με το νόμο του Joul σε σχέση με τη θερμιδομετρία... * το τετράγωνο της έντασης επί την ειδική αντίσταση σε σχέση με το χρόνο που μεσολαβεί,λογικό είναι στη κόντρα να ζορίζεσαι βγάζοντας φλόγες... Α και όλο αυτό επί 0.24 για να πάρουμε σαν αποτέλεσμα kJ. Καμια απορία; Ολα αυτα τα κανει το κοριτσακι με τα σπιρτα πιο πανω;
kakaraki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ,το μόνο που είπα ήταν η θερμιδομετρική απόδοση του νόμου του Joul...(0.24*i²*r*t) Ναι,κοριτσάκι με τα σπίρτα,φωτιά στα μπατζάκια σου μπορεί να σου βάλει αυτό! όχι,δεν είναι πολιτική....
eSATA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ποια λεωφορεία πρέπει να πάρω από κέντρο για να πάω Άγιο Παύλο στα βουνά; Θεσσαλονίκη.
nikolio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 23 ή μπορεί να βολεύει και το 24..αναλόγως που θες να πας.. Oasth- Βέλτιστη διαδρομή
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πως μπορώ να βάλω την κλασική υπογραφή "sent from my iPhone" κάθε φορά που το χρησιμοποιώ όταν στέλνω ποστ εδώ;Μπαίνω μέσω Tapatalk
dermitzos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σε android πας settings-> Tapatalk Signature και επιλέγεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σε android πας settings-> Tapatalk Signature και επιλέγεις. Σε IPhone;
Προτεινόμενες αναρτήσεις