Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για πειτε ενα προγραμμα επεξεργασιας mp3. Ο,τι πιο απλο, θελω μονο να κοβει τμηματα του mp3 χωρις τιποτα εξτρα σουπερ λειτουργιες.

Δημοσ.

Για πειτε ενα προγραμμα επεξεργασιας mp3. Ο,τι πιο απλο, θελω μονο να κοβει τμηματα του mp3 χωρις τιποτα εξτρα σουπερ λειτουργιες.

Audacity

Δημοσ.

http://cutmp3.net/ κατι σαν αυτο; :P

DVB T mpeg4 ατήλιε/αθλιε??

• Moderators
Δημοσ.

Αν καποιος γραμματεας στις εκλογες δεν προλαβε να παρει το επιδομα το οποιο ηταν να πληρωθει Δευτερα-Πεμπτη, χανει το επιδομα τελικα;

Δημοσ.

ο αδερφος μου,μου ειπε οτι αν βγαλεις απο τα φυστικια το πορτοκαλοκοκκινο ¨πραμα¨ που εχουν γυρω γυρω(αυτο που τους δινει την αλμυρα δλδ)κ εχουν κιτρινοπα σημαδια ειναι κατουρημενα,γινεται αυτο???(δν ξερω μπορει να μου εκανε κ πλακα)

Δημοσ.

Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι αυτά τα πορτοκαλί είναι κατουρημένα αλλά νομίζω πως δεν είναι εύκολο να έχουν βάλει στο εργοστάσιο μια στρατιά ατόμων να κατουράνε τα ξηροκάρπια. Πόσο μάλλον να πήρανε και άδεια, και μετά από αυτό να έχουν και ωραία γεύση.

Εσύ κουλουράς τι λες, πιστεύεις ότι έχουν βάλει κάποιον να τα κατουρήσει, και αν ναι για ποιο λόγο άραγε;

Δημοσ.

Αν πάω τέτοια ώρα να πληρώσω λογαριασμό σε μίνι μάρκετ που συνεργάζεται με ελτα, θα τον δεχθεί;

Ή παίζει μόνο τις ώρες που δουλεύουν και τα ελτα;

Δημοσ.

Αν πάω τέτοια ώρα να πληρώσω λογαριασμό σε μίνι μάρκετ που συνεργάζεται με ελτα, θα τον δεχθεί;

Ή παίζει μόνο τις ώρες που δουλεύουν και τα ελτα;

Το δέχονται. Έτσι και αλλιώς δεν τα στέλνουν αμέσως. Η εντολή φεύγει μετά από 1 μέρα ή παραπάνω

Δημοσ.

Το δέχονται. Έτσι και αλλιώς δεν τα στέλνουν αμέσως. Η εντολή φεύγει μετά από 1 μέρα ή παραπάνω

Κι εγώ έτσι νομίζω, απλά ρώτησα επειδή χθες (Κυριακή) δε το δέχθηκε.

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι νομίζω, απλά ρώτησα επειδή χθες (Κυριακή) δε το δέχθηκε.

Σε ένα τοπικό εδώ καφέ, μπαρ, μινι μαρκετ, σούπες, ιντερνετ, ελτά και και και είχε δεχτεί κανονικά πάντως.

Δημοσ.

τι κολπο ειναι αυτο με τα Ε.Λ.Τ.Α;

προμηθεια απο τα Ε.Λ.Τ.Α ή απο τον ενδιαφερομενο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...