viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 πας σε μαγαζι που ξαναγεμιζει μελανια! Δε ξερω που μενεις (γιατι αν εμενες Κερατσινι ή κοντα ας πουμε μπορουσα να σου πω τα 2 καταστηματα) . Στα γεμιζουνε εκεινοι! Μονος σου δεν ξερω εαν ειναι εφικτο..! πως τα ψαχνεις αυτα στο ιντερνετ 'οι γεμιστηρες των μελανιων ΕΠΕ' ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Γέμισμα μελανιών, στο google. Δοκίμασε να προσθέσεις στην αναζήτηση και την περιοχή σου.
flo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σε ποιο σταδιο συμπληρωνω στο play.com to Voucher Code? Δεν μου το βγαζει πουθενα!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν θυμάμαι σωστά είναι στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, δεν το εμφανίζει εκεί;
flo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Οχι δεν το εμφανιζει. εχει εναν κωδικο -20% και δεν μπορω να τον βαλω.
flo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 το βρηκα οκ. για καποιον λογο το πρωι δεν μπορουσα με τιποτα να το δω!
marduc812 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Πως μπορώ με το επιστημονικό κομπιουτεράκι από το iPhone να μετατρέψω από log10 σε Δεκαδικό; Αν πατήσω την τιμή και το log βγάζει πόσο είναι η τιμή σε λογαριθμικό. Εγω θέλω το αντίστροφο. Καμιά ιδέα;
flik Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Πως μπορώ με το επιστημονικό κομπιουτεράκι από το iPhone να μετατρέψω από log10 σε Δεκαδικό; Αν πατήσω την τιμή και το log βγάζει πόσο είναι η τιμή σε λογαριθμικό. Εγω θέλω το αντίστροφο. Καμιά ιδέα; Δεν κατάλαβα. Το log10 είναι ο λογάριθμος με βάση το 10. Εσύ θέλεις με άλλη βάση; Γιατί είπες σε δεκαδικό και με μπέρδεψες. Πατώντας πχ 100->log10 θα σου βγάλει =2. Εσύ αν θέλεις αλλαγή βάσης, πχ με βάση το 2, κάνεις: log10(x) το κρατάς στην μνήμη, και μετά το διαιρείς με log10(2) και βγαίνει.
marduc812 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν κατάλαβα. Το log10 είναι ο λογάριθμος με βάση το 10. Εσύ θέλεις με άλλη βάση; Γιατί είπες σε δεκαδικό και με μπέρδεψες. Πατώντας πχ 100->log10 θα σου βγάλει =2. Εσύ αν θέλεις αλλαγή βάσης, πχ με βάση το 2, κάνεις: log10(x) το κρατάς στην μνήμη, και μετά το διαιρείς με log10(2) και βγαίνει. Τώρα που το είπες το πρόσεξα αυτό που ήθελα ήταν για μετατροπή από dB και είχα ξεχάσει τελείως το 10 στον τύπο! Ευχαριστώ πολυ!
fuku Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδια ξέρει κανείς τι διαφορα έχουν μεταξύ τους τα τρία παρακάτω: -Physiomer normal -Physiomer Hypertonic -Physiomer fort
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδια ξέρει κανείς τι διαφορα έχουν μεταξύ τους τα τρία παρακάτω: -Physiomer normal -Physiomer Hypertonic -Physiomer fort Από το όνομα, το μεν normal είναι το "κανονικό", το δε fort είναι το πιο δυνατό. Το hypertonic δεν έχω ιδέα τι είναι - τονωτικό;
flo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Physiomer Hypertonic Παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών & ενήλικες (Δυνατή εκτόξευση) Physiomer Normal Παιδιά ηλικίας μεγαλύτερων των 2 ετών & ενήλικες (Ήπια εκτόξευση) Physiomer Fort Physiomer Fort παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών & ενήλικες(Δυνατή εκτόξευση)
rhomio Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδια, ας πουμε οτι βρηκα ενα προιον που με ενδιαφερει αξιας 200ευρω περιπου απο το ebay (μεταχειρησμενο φυσικα). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αξιζει η αγορα ή θα ειναι καμια απατη και δεν θα το παρω ποτε ή θα το παρω και θα ειναι σε χαλια κατασταση? Μιλαω γενικως για διαφορα προιοντα οχι για κατι συγκεκριμενο.
kalogeros Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παιδια, ας πουμε οτι βρηκα ενα προιον που με ενδιαφερει αξιας 200ευρω περιπου απο το ebay (μεταχειρησμενο φυσικα). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αξιζει η αγορα ή θα ειναι καμια απατη και δεν θα το παρω ποτε ή θα το παρω και θα ειναι σε χαλια κατασταση? Μιλαω γενικως για διαφορα προιοντα οχι για κατι συγκεκριμενο. Κοίτα το rating του πωλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις