Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια είναι περίπου μια φυσιολογική τιμή για έναν αξιοπρεπή σταθεροποιητή τάσης;

Επεξ/σία από mitsikas
Δημοσ.

Ποια είναι περίπου μια φυσιολογική τιμή για έναν αξιοπρεπή σταθεροποιητή τάσης;

Πόσο αξιοπρεπή τον θες;;

Βασικά για να τον εμπιστεύεσαι πρέπει να τον πηγαίνεις για servιce ανά τρίμηνο και μετά από οτιδήποτε συμβάν(διακοπές υπέρτασης κτλ)από εκεί και πέρα εξαρτάτε από το πόσα και τι υλικά θες να προστατεύεις.

Δημοσ.

Πόσο αξιοπρεπή τον θες;;

Βασικά για να τον εμπιστεύεσαι πρέπει να τον πηγαίνεις για servιce ανά τρίμηνο και μετά από οτιδήποτε συμβάν(διακοπές υπέρτασης κτλ)από εκεί και πέρα εξαρτάτε από το πόσα και τι υλικά θες να προστατεύεις.

Αξιοπρεπή για μια αρκετά ακριβή επίπεδη 42αρα τηλεόραση ώστε να μην την κλαις αργότερα.

Αυτό για το service κάθε τρίμηνο δεν το ήξερα. Τί γίνεται και πρέπει τόσο συχνά να το βλέπει τεχνικός;

Γιατί δεν είναι ας πούμε "plug and play" σαν ένα ups για παράδειγμα όπου το βάζεις και το ξεχνάς;

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να καταγραψω τη φωνη μου στον υπολογιστη χωρις μικροφωνο η webcam και να μπορω να ανεβασω μετα αυτο το αρχειο στο powerpoint;

Δημοσ.

Ηχογραφείς απ το κινητό (εφόσον υποστηρίζει κάτι τέτοιο), αποστέλεις στο pc, κάνεις convert αν χρειάζεται και το περνάς το powerpoint.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφω το 1ο μου προγραμμα στην pascal (εργασια για αυριο για το παν/μιο) και δεν βρισκω πως να υψωσω εναν αριθμο σε δυναμη! γραφω α^2 και ο compiler μου βγαζει λαθος! ολο το προγραμμα ειναι σωστο εκτος αυτου!

γνωριζει κανεις??

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.

κάτι μου είπανε για απεργίες των ΜΜΜ στην Αθήνα αύριο Τρίτη αλλά δεν βρίσκω κάτι στο oasa.gr ή στο net γενικά. Μόνο για τα ΜΜΕ .

έχει ακούσει κανείς τπτ ή μαλακία μου είπαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Aum (also Auṃ, written in Devanagari as ॐ and as औम्, in Sanskrit known as praṇava प्रणव [lit. "to sound out loudly"] or auṃkāra (also as Aumkāra) ओंकार (lit. "auṃ syllable") is a mystical or sacred syllable in the Indian religions, i.e. Hinduism, Buddhism, and Jainism.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μια απορία.

Πήρα το σύμβολο αυτό, το έβαλα στο google και πρώτο πρώτο αποτέλεσμα ήταν αυτό της wiki.

Τι ακριβώς δεν βρήκες;

Εκτός κι αν αυτό που παρέθεσα δεν έχει καμιά σχέση, και η wiki με δουλεύει δευτεριάτικα.

Πάρε και μια δεύτερη παράθεση

Om or Aum is of paramount importance in Hinduism. This symbol (as seen in the image on the right) is a sacred syllable representing Brahman, the impersonal Absolute of Hinduism — omnipotent, omnipresent, and the source of all manifest existence.

Από επαέ

Επεξ/σία από sugata
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου είπανε για απεργίες των ΜΜΜ στην Αθήνα αύριο Τρίτη αλλά δεν βρίσκω κάτι στο oasa.gr ή στο net γενικά. Μόνο για τα ΜΜΕ .

έχει ακούσει κανείς τπτ ή μαλακία μου είπαν;

Δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον κανείς δεν έχει ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν). Μόνο οι γιατροί του ΙΚΑ διάβασα ότι απεργούν αύριο-μεθαύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσες χάντρες έχει το Tesbih;

Θέλω να μπεγλερίσω εύχαντρο,αλλά σύμφωνα με τη παλάμη μου κι όχι με δοξασίες κλπ.

Κάνει 21 κεχράκια (faturan);Ή θέλει ζυγά;

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Edit...

Έβαλα 21 χάντρες (κάπου διάβασα ότι τα μή προσευχής παίζουν με 21 ή 23),πέρασα έναν ασημένιο παπά με μεταξένια φούντα και πάω για νταλκάδες,το αυτό επιθυμώ και δι υμάς (με ύψιλον).

Επεξ/σία από kakaraki
Δημοσ.

Έχω ένα ηχείο με μετασχηματιστή 6 Volt υπολογιστή και θέλω να το βάλω σε ένα αυτοκίνητο παλιό που δεν έχει τίποτα, να ακούω κανά τραγουδάκι από το mp3 player.. το ερώτημα είναι πώς θα το συνδέσω με τη μπαταρία του αυτοκινήτου.. πώς θα κάνω τα 12 volt που είναι η μπαταρία 6..? Μια απλή αντίσταση (από ένα ηλεκτρονικάδικο?) αρκεί..? Πόσα Ωμ πρέπει να είναι..? υπάρχει περίπτωση να καεί το ηχείο..?

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...