Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδία μια ερώτηση,ήθελα να κλείσω αεροπορικά απο airtickets και ζητάει στο όνομα 23 χαρακτήρες αλλά τυχαίνει να εχώ 2 επίθετα στην ταυτοτητα,θα υπάρξει πρόβλημα αν βάλω μόνο το ένα?

Φαντάζομαι ότι το καλύτερο είναι να βάλεις πλήρως το όνομα μέχρι εκεί που χωράει. Δηλαδή άμα σε λένε Παπαδόπουλο-Γεωργακόπουλο, βάλε Παπαδόπουλος-Γεωργακόπο

Πάρε και ρώτα, όμως, για σιγουριά.

Δημοσ.

Εχασα το καπακι απο το Usb stick, ποσο ευαισθητο ειναι γενικα αν ερχεται επαφη με αλλες επιφανειες, γρατζουνιζεται κλπ ?

Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχη φράση στα αγγλικά με αυτή "άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι" ?

Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχη φράση στα αγγλικά με αυτή "άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι" ?

Εννοεις κατι που να χρησιμοποιουνε με αντιστοιχη συχνοτητα, ή μια καλη μεταφραση? Κατι πανομοιοτυπο αλλα ανεπισημο παντως ειναι "What it seems, is not what it appears to be"...

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ αναλογα το κείμενο θα έβαζα all that glitters is not gold αν πρόκειται για κατάσταση.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, καθώς αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείται κυρίως για χαρακτηρισμό προσώπων, πάρε άλλο ένα. "Don't judge a book by it's cover".

• Moderators
Δημοσ.

Έστω πως έχω παραγγείλει σε κάποιον μια πόρτα ασφαλείας με γυαλί triplex. Έστω πως μετά διαπιστώνω πως δεν είναι ασφαλείας αφού με ένα χτύπημα το γυαλί έσπασε, άρα κάποιος που θα θέλει να μπει, απλά την σπάει.

Έχει κάποια βαση να κινηθώ νομικά αφού ζήτησα το Χ και η πόρτα τελικά είναι Ψ;

Δεδομένο πως πλήρωσα Ψ και όχι Χ.

Δημοσ.

Έστω πως έχω παραγγείλει σε κάποιον μια πόρτα ασφαλείας με γυαλί triplex. Έστω πως μετά διαπιστώνω πως δεν είναι ασφαλείας αφού με ένα χτύπημα το γυαλί έσπασε, άρα κάποιος που θα θέλει να μπει, απλά την σπάει.

Έχει κάποια βαση να κινηθώ νομικά αφού ζήτησα το Χ και η πόρτα τελικά είναι Ψ;

Δεδομένο πως πλήρωσα Ψ και όχι Χ.

αποδειξη εχεις ή καποιο παραστατικο?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι υπάρχει τιμολόγιο, ωστόσο δεν το έχω στα χέρια μου αυτήν τη στιγμή και δεν ξέρω πόσο αναλυτικά έχει την περιγραφή του είδους.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει τιμολόγιο, ωστόσο δεν το έχω στα χέρια μου αυτήν τη στιγμή και δεν ξέρω πόσο αναλυτικά έχει την περιγραφή του είδους.

okay

τοτε μιλα στην τεχνικαρα να στο φτιαξει

και αν δεν

ξεκινα με καταγγελια και τραβα το οσο παει

*παρτου τα σωβρακα και τα συναφη*

Δημοσ.

Παιδιά, απορία για κουλούς πάρτε:

Θέλω να φτιάξω ένα scatter plot αλλά έχω πχ 20 φορές το σημείο (1,1) στο σύνολο μου. Πως μπορώ να το δείξω αυτό στο ίδιο το γράφημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...