Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ανάψει το κλιματιστικό στη θέρμανση, στους 24 βαθμούς. Γιατί αργεί να πάρει μπρός; Και γιατί όταν πάρει μπρός, λειτουργει για 1' και μετά σταματάει για 5' ;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ένα dvd-r (data)αποφασίσει κάποια στιγμή να μην παίζει, υπάρχει κάνας τρόπος να σώσουμε τα δεδομένα; Το μηχάνημα κάνει συνέχεια έναν θόρυβο σαν να προσπαθεί να διαβάσει, αλλά δεν διαβάζει και κολλάει και ο explorer.

Δημοσ.

αν ένα dvd-r (data)αποφασίσει κάποια στιγμή να μην παίζει, υπάρχει κάνας τρόπος να σώσουμε τα δεδομένα; Το μηχάνημα κάνει συνέχεια έναν θόρυβο σαν να προσπαθεί να διαβάσει, αλλά δεν διαβάζει και κολλάει και ο explorer.

Έχεις άλλο drive να το δοκιμάσεις ή άλλο υπολογιστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι. Λες να δουλέψει σε άλλο drive; Θα πάω το βράδυ στον κουμπαράκο που έχει 3-4 ντιβιντιά να δοκιμάσω.

ωπ ωπ, τι βλάκας. Έχω το λαπτόπι της γνιέκαζμ. Πάω να δοκιμάσω.

μπράβο ρε συ στάτους, μεγαλοφυής η ιδέα σου! Δούλεψε!

Επεξ/σία από leftermann
Δημοσ.

Έχω ανάψει το κλιματιστικό στη θέρμανση, στους 24 βαθμούς. Γιατί αργεί να πάρει μπρός; Και γιατί όταν πάρει μπρός, λειτουργει για 1' και μετά σταματάει για 5' ;

Αργει να παρει μπρος γιατι λειτουργει αναποδα απο οτι κανει το καλοκαιρι, στην ουσια λειτουργει την ψυξη στο εξω κομματι και κανει αποβολη θερμοτητας στο μεσα, οποτε μολις ζεσταθει το φρεον στο μεσα κομματι, τοτε ξεκιναει.

Αυτη την παπαρια μου την κανει κι εμενα, κι ας εχω βαλει το θερμοστατη στους 30. Βεβαια δεν το κανει συνεχεια αλλα παιζει, καθε φορα που θα το αναψω, δηλαδη αν το αναψω και δεν κλεισει στο 5λεπτο μετα δεν ξανακλεινει, αν κλεισει εστω και μια φορα μετα κανει οπως το δικο σου. Πιθανολογω οτι παιζει ρολο ο αισθητηρας που εχει μεσα του (εμενα αν ανοιξω το πορτακι το βλεπω στα δεξια του), και θα μου τη βαρεσει καμμια μερα και θα τον κοψω τελειως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τζάμπα το χιλιοπεντακοσάρι το φελέκι μου μέσα; Οι οδηγίες λένε οτι χρειάζεται κάποια ώρα για προθέρμανση-θέρμανση (λογικό), αλλά αυτό το ρημάδι σε διάστημα μιας ώρας ζήτημα να λειτουργεί 10'.

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.

Μπα, κατι αλλο φταιει. Οσο κι αν θεωρω οτι ξερω την νεα τεχνολογια, ακομη δεν καταλαβα πως σκατα λειτουργουν οι εντολες του τηλεκοντρολ απο το air condition μου. Κι εμενα δεν ειναι κλαση Α, κλαση μεκαψες ειναι.

Δημοσ.

Βάλτου 10 βαθμούς παραπάνω και κρύψε το τηλεκοντρόλ να μην το πιάνει η θερμοκρασία περιβαλλοντος,Υποθέτω ότι είναι διαδραστικά (τα τηλεκοντρόλια) και έχουν θερμιστοράκια που ανοιγοκλείνουν από μακρυά το κυρίως μηχάνημα.Δηλαδή άμα πιάσουν τη θερμοκρασία που έχεις βάλει,σταματάτε.

Διαβάζω πολύ Sci-Fi,φαίνεται;

Κι εσύ τί να πεις με το Μώλντερ για avatar...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν ιδεα σωστα το λες, αλλα πρωτον (το δικο μου, ενα παλιο fujitec) δεν παει πανω απο 30, και δεν εχει τον αισθητηρα στο τηλεκοντρολ, αλλα στο ιδιο το μηχανημα, σε ενα σημειο που δεν το πιανει ο αερας. Ιδωμεν, ετσι κι αλλιως ρουφαει πολυ ρευμα, ας βγαλει το χειμωνα και το καλοκαιρι θα το στειλω στο χωριο να δροσιζεται ο πατερας μου οταν κανει ζεστη κατω απ' τον πλατανο :)

PS. Δεν ειναι ο Μωλντερ, ειναι ο Ηανκ Μουντυ :)

Επεξ/σία από pournaras
Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανένα φτηνό μαγαζί που πηγαίνεις και πλένεις τα ρουχα σου σε πλυντηριο ρουχων να πάω να πλύνω τα ρουχα μου στην Αθήνα?

Εχω βρει ένα στο Μεγαρο μουσικής αλλά μου φαινεται ακριβό:7€ τα 11 κιλά ρουχα.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανένα φτηνό μαγαζί που πηγαίνεις και πλένεις τα ρουχα σου σε πλυντηριο ρουχων να πάω να πλύνω τα ρουχα μου στην Αθήνα?

Εχω βρει ένα στο Μεγαρο μουσικής αλλά μου φαινεται ακριβό:7€ τα 11 κιλά ρουχα.

και φτηνα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...