traganeus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παίζει κανα addon για chrome, που να μπορώ να βάλω στην αρχική σελίδα 5-6 site που θέλω εγώ? Όπως έχει την επιλογή παο μόνο του ας πούμε αλλα όχι να μπαίνουν αυτά που έχω επισκεφθεί περισσότερο γιατί όλο τσόντες μου βγάζει τώρα
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Στο φαιρφοξ ειχα το speed dial που από οτι βλεπω υπαρχει κ στο chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/jpfpebmajhhopeonhlcgidhclcccjcik
demessakis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παίζει κανα addon για chrome, που να μπορώ να βάλω στην αρχική σελίδα 5-6 site που θέλω εγώ? Όπως έχει την επιλογή παο μόνο του ας πούμε αλλα όχι να μπαίνουν αυτά που έχω επισκεφθεί περισσότερο γιατί όλο τσόντες μου βγάζει τώρα Αν πας στα options, αποκλείεται να μην το βρεις! Πρώτο-πρώτο είναι: Επίλέγεις "Open the following pages", και βάζεις, αυτές που θέλεις να ανοίγουν.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ποιο είναι το κοντινότερο νοσοκομείο στην πλατεία Μαβίλη; Ποιο είναι το κοντινότερο νοσοκομείο στην πλατεία Μαβίλη;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Θενξ κιντο! Μιλάμε, έχω νέα (και πηξιμο)
DKNI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ηθελα να παρω σημερα προαστειακο απο Ανω Λιοσια για Πειραια αλλα βρηκα ενα χαρτι στην αρχη των κυλιομενων "οχι συρμος για πειραια μεχρι νεωτερας". Ξερει κανεις τι παιζει; γιατι στο εξης το χρειαζομαι
dimitris74 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ηθελα να παρω σημερα προαστειακο απο Ανω Λιοσια για Πειραια αλλα βρηκα ενα χαρτι στην αρχη των κυλιομενων "οχι συρμος για πειραια μεχρι νεωτερας". Ξερει κανεις τι παιζει; γιατι στο εξης το χρειαζομαι Το νεωτερας το ειχα δει απο τον γεναρη. Για να κανεις την δουλεια σου θα παρεις τον συρμο για αεροδρομιο θα κατεβεις στο σκα και μετα τον συρμο απο χαλκιδα για πειραια. Απλα τσεκαρε τις ωρες γιατι της χαλκιδας περναει ανα μιση ωρα αν θυμαμαι καλα
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το νεωτερας το ειχα δει απο τον γεναρη. Για να κανεις την δουλεια σου θα παρεις τον συρμο για αεροδρομιο θα κατεβεις στο σκα και μετα τον συρμο απο χαλκιδα για πειραια. Απλα τσεκαρε τις ωρες γιατι της χαλκιδας περναει ανα μιση ωρα αν θυμαμαι καλα Προσοχή μόνο γιατί στο ΣΚΑ θα πρέπει να πας στην αποπάνω γραμμή.
kate23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Θέλω ένα laptop cooler. Από τα παρακάτω 3 πιο να πάρω? πρώτο, δεύτερο, τρίτο.
angmar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Θέλω ένα laptop cooler. Από τα παρακάτω 3 πιο να πάρω? πρώτο, δεύτερο, τρίτο. Μπορούμε να προτείνουμε 4ο;
kate23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μπορούμε να προτείνουμε 4ο; Ναι αμέ! Απλά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 20 ευρώ.
le Gaulois57 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Πάρε ένα χοντρό βιβλίο που δεν το χρειάζεσαι (και εγκυκλοπαίδειες απο σκουπίδια κάνουν),κόφτου το εξώφυλλο,άνοιξέ του μια αντίστοιχη τρύπα και κοτσάρησε έναν ανεμιστήρα από τροφοδοτικό,τον οποίο θα τροφοδοτήσεις με ένα κουτσουρεμένο φις usb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις