athlios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν το βιαζεσαι γενικα[αν και δε θα κερδισεις πολλες μερες],πάνε ρώτα τι θα χρειαστεις για την έκδοση του ΑΦΜκλπκλπ για να τα εχεις ετοιμα οταν κλεισεις τα 18 και να βγει λιγο πιο γρηγορα η "καρτελα" σου. Καλη τύχη.
tarlac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 καλην εσπερα κυριοι. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις αγγελιες. Παταω "Νεα Καταχωρηση" και δεν μου εμφανιζει την επομενη σελιδα για να βαλω την αγγελια. Αντιθετως με το που παταω την εντολη αυτη,αμεσως κανει ανανεωση και δεν εμφανιζει το "Νεα Καταχωρηση" τι να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα.....
giorgos147 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν το βιαζεσαι γενικα[αν και δε θα κερδισεις πολλες μερες],πάνε ρώτα τι θα χρειαστεις για την έκδοση του ΑΦΜκλπκλπ για να τα εχεις ετοιμα οταν κλεισεις τα 18 και να βγει λιγο πιο γρηγορα η "καρτελα" σου. Καλη τύχη. Μπα μωρέ, νταξ. Απλά επειδή το Δεκέμβρη θα μπλέξω με διαβάσματα λόγω Πανελληνίων, μήπως έκανα κανά μάθημα το καλοκαίρι, αλλά οκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Οκ είναι νωρίς, αλλά ποιο είναι το deadline που δίνεται το δώρο του Πάσχα? Ιδεαλιστικά ε.
gang Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Για Αγγλία, ταυτότητα μας κάνει ή πρέπει διαβατήριο?
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Για επισκεψη ταυτότητα με λατινικους για διαμονη καλό ειναι να έχεις και ενα διαβατηριο μη τύχει τιποτα. Θα απορουν λίγο με την ταυτότητα που δεν έχει ημερομηνια λήξης αλλα νταξ δεν πειραζει.
gang Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος το διαβατήριο για να βγει κοστίζει... ή όχι? Το ρωτάω επειδή δεν έχω διαβατήριο.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Οταν ειχα βγάλει εγω εκανα 30 ευρώ και ισχυε για 5 χρόνια. Μπορουσες να βγαλεις και για 1 με λιγότερα αλλά δεν σύμφερε. Οπως και να έχει αν ειναι μονο για επίσκεψη πηγαινε με ταυτότητα.
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Απαντήσε μου κάποιος λίγο σύντομα αν γίνεται: Σ' ένα λαπτοπ υπάρχει ο c: και 2 partitions από τη μάνα του. Hp recovery και OS tools. Έχει xp, θέλω να βάλω 7. Να τα σβήσω; Τα χρειάζομαι αυτά τα 2;
athlios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Σβήστα αν μπορεσεις ετσι απλα. Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καποιος να εξηγησει τι ειναι αγωνιστες και ανταγωνιστες στην λειτουργια του εγγεφαλου?
Lucifer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ο αγωνιστής είναι μια ουσία που συνδέεται σε έναν συγκεκριμένο κάθε φορά υποδοχέα και εκκινεί μια διαδικασία. Ο ανταγωνιστής κάνει ακριβώς το ίδιο, αλλά αντί να εκκινεί μια διαδικασία, απλώς μπλοκάρει τον υποδοχέα και δεν μπορεί να παίξει μπάλα ο αγωνιστής. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, εκλεκτικοί, μερικοί, αντίστροφοι κτλ.
kate23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κάποιες φορές το πλήκρτο "ο" δεν δουλεύει στο laptop μου. (Αυτήν τη στιγμή ευτυχώς δουλέυει ) Τι μπορεί να έχει πάθει? Δεν έχει κολλήσει τίποτα από κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις