Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 γιατι στο fb εχουν βαλει cartoons για photos?
dermitzos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=418021
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Καλα βραδιατικα ακουω πουλια να κελαηδουν απο εξω... πρωτη φορα στην ζωη μου ακουω τετοια ωρα, ξερει κανεις τι ρατσα ειναι?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ξερουμε καποιο καταστημα στο κεντρο που να εχει αυτοκολλητα για βιτρινες καταστηματων (τυπου εκπτωσεις κλπ), αλλα να μην ειναι πανακριβο? Βασικα ειναι συγκεκριμενα καταστηματα ή γενικα σε αυτα που κανουν εκτυπωσεις, βιβλιοδεσιες κλπ θα βρω αυτο που θελω?
status Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το gmail μονο σε μενα δεν δουλευει? Εμένα δουλεύει κανονικά.
sugata Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πιθανόν. Εγώ μπαίνω κανονικά. Τι μήνυμα σου βγάζει;
imr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πιθανόν. Εγώ μπαίνω κανονικά.Τι μήνυμα σου βγάζει; Τιποτα blank page δεν εχω προβλημα με αλλα site Κανω ενα restart και ελπιζω EDIT: ξεκολησε τελικα
Chrisxxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κάνω κάποιες φωτογραφίες ασπρόμαυρες + 1 ακομα χρώμα ή κίτρινο ή κόκκινο. Εχω βρει την τεχνική αλλά θέλω να δώσω πιο έντονο χρώμα στα κόκκινα - κίτρινα από οτι είναι στην αρχική φωτο. Πως θα το πετυχω αυτό;
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εξαρτάται από την αρχική τεχνική. Αν τα ασπρόμαυρα μέρη είναι τροποποιημένα σε B&W, μπορείς να αυξήσεις το συνολικό saturation μιας και δε θα επηρεαστούν. Αν τα έχεις κάνει desaturate, παίζεις με το color balance ή επιλέγεις το χρώμα και ξανά saturation. Το τελευταίο θα φαίνεται χάλια στη ζώνη μετάπτωσης από το χρώμα στο BW.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς το οριο απουσιών στο ΙΕΚ? Ρωτάω τον υπεύθυνο κ δε μου λέει "δε χρειάζεται να ξέρεις" αλλά έχω κάνει κάμποσες και θέλω να μάθω.
liopyr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Σε ιδιωτικά δε ξέρω, πάντως σε δημόσιο ήταν ακραία αυστηροί με τις απουσίες. Αν θυμάμαι καλά μπορούσες να κάνεις ποσοστό απουσιών σε κάθε μάθημα ανά εξάμηνο. Π.χ αν υπήρχε όριο 10% (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν) για κάθε μάθημα, σε ένα μάθημα που είχε 20 π.χ ώρες μπορούσες να λείψεις μόλις δύο φορές. Και το ανέκδοτο δεν ήταν αυτό. Ήταν το γεγονός πως αν έχανες ένα μάθημα σε κάποιο εξάμηνο είτε λόγω απουσιών είτε λόγω επιδόσεων, έχανες ΟΛΟ το εξάμηνο, δηλαδή δε μπορούσες να προχωρήσεις στο επόμενο, έπρεπε αναγκαστικά να παρακολουθήσεις και να περάσεις το συγκεκριμένο μάθημα με την επόμενη φουρνιά, και μετά να συνεχίσεις (αν όλα παν καλά) στο επόμενο μαζί τους. Τώρα σε ιδιωτικό δε νομίζω να παίζουν τέτοια διεστραμμένα σενάρια, αφού πληρώνεις λογικά θα θέλουν να συνεχίσεις να τους πληρώνεις. Παραπαιδεία vs Αντιπαιδεία σημειώσατε 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις