Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με Χάρι Πότερ. Λέει να πάω να δώ την ταινία τώρα ή τζάμπα θα πάω;

Θα πλερώσεις ένα 10ευρω.

Δημοσ.

Διαπιστωνω οτι το Google Chrome ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το Firefox Που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Το μονο που λειπει ειναι η μηχανη αναζητησης google, imdb πανω δεξια που με βολευε πολυ, πως γινεται να την εχω και στο chrome?

Δημοσ.
Διαπιστωνω οτι το Google Chrome ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το Firefox Που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Το μονο που λειπει ειναι η μηχανη αναζητησης google, imdb πανω δεξια που με βολευε πολυ, πως γινεται να την εχω και στο chrome?

Γράψε στην γραμμή διευθύνσεων: imdb.com <τίτλος ταινίας> :)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει δηλαδη αυτο στο chrome.πρεπει να μπει σελιδοδεικτης λοιπον.

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

Τωρα θελω και κατι ακομα. Στον Internet Download Manager πως γινεται να το ρυθμισω για να κανω δεξι κλικ και να επιλεγω να κατεβαινουν ολα τα Links μαζι οπως στο firefox?

Δημοσ.

Σήμερα μου έπεσε κάτω και έσπασε μια λάμπα φθορισμού. Απ' ότι διάβασα περιέχει υδράργυρο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet διάβασα ακραία πράγματα. Να φωνάξουμε πυροσβεστική, να πετάξουμε ρούχα παπούτσια κλπ. Είναι τόσο σοβαρό; η είναι υπερβολές αυτά;

Δημοσ.
Σήμερα μου έπεσε κάτω και έσπασε μια λάμπα φθορισμού. Απ' ότι διάβασα περιέχει υδράργυρο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet διάβασα ακραία πράγματα. Να φωνάξουμε πυροσβεστική, να πετάξουμε ρούχα παπούτσια κλπ. Είναι τόσο σοβαρό; η είναι υπερβολές αυτά;

μαζεψε προσεκτικα τα γυαλια φορωντας γαντια. περνα μια καλη σκουπα εκει που επεσαν τα γυαλια, και τιναξε οτι νομιζεις οτι εχει πεσει πανω θραυσμα γυαλιου, μην τρελενεσαι

Δημοσ.

Ένα πρόγραμμα με το οποίο γράφεις εργασίες για μαθηματικά ή και φυσική και λέγεται κάπως σαν Λατεχ ή Λατεκ ή κάπως έτσι, πως ακριβώς λέγεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...