freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με Χάρι Πότερ. Λέει να πάω να δώ την ταινία τώρα ή τζάμπα θα πάω;
dermitzos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με Χάρι Πότερ. Λέει να πάω να δώ την ταινία τώρα ή τζάμπα θα πάω; Θα πλερώσεις ένα 10ευρω.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δεν έχεις δει τα προηγούμενα? ξενέρα να την δεις χωρίς να ξέρεις το story...
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Άσε που είναι μισό βιβλίο.. δεν είναι καν αυτοτελής.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Είναι κανένα περιπτερο ανοιχτό 2 με 3 τα ξημερώματα στην Ομόνοια?
Dark_son20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 σχεδόν όλα... τουλάχιστον 4-5 που περνάω εγώ είναι
flo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Διαπιστωνω οτι το Google Chrome ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το Firefox Που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Το μονο που λειπει ειναι η μηχανη αναζητησης google, imdb πανω δεξια που με βολευε πολυ, πως γινεται να την εχω και στο chrome?
status Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Διαπιστωνω οτι το Google Chrome ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το Firefox Που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Το μονο που λειπει ειναι η μηχανη αναζητησης google, imdb πανω δεξια που με βολευε πολυ, πως γινεται να την εχω και στο chrome? Γράψε στην γραμμή διευθύνσεων: imdb.com <τίτλος ταινίας>
flo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει δηλαδη αυτο στο chrome.πρεπει να μπει σελιδοδεικτης λοιπον. ---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ---------- Τωρα θελω και κατι ακομα. Στον Internet Download Manager πως γινεται να το ρυθμισω για να κανω δεξι κλικ και να επιλεγω να κατεβαινουν ολα τα Links μαζι οπως στο firefox?
panospc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα μου έπεσε κάτω και έσπασε μια λάμπα φθορισμού. Απ' ότι διάβασα περιέχει υδράργυρο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet διάβασα ακραία πράγματα. Να φωνάξουμε πυροσβεστική, να πετάξουμε ρούχα παπούτσια κλπ. Είναι τόσο σοβαρό; η είναι υπερβολές αυτά;
evabb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα μου έπεσε κάτω και έσπασε μια λάμπα φθορισμού. Απ' ότι διάβασα περιέχει υδράργυρο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet διάβασα ακραία πράγματα. Να φωνάξουμε πυροσβεστική, να πετάξουμε ρούχα παπούτσια κλπ. Είναι τόσο σοβαρό; η είναι υπερβολές αυτά; μαζεψε προσεκτικα τα γυαλια φορωντας γαντια. περνα μια καλη σκουπα εκει που επεσαν τα γυαλια, και τιναξε οτι νομιζεις οτι εχει πεσει πανω θραυσμα γυαλιου, μην τρελενεσαι
Sellers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ένα πρόγραμμα με το οποίο γράφεις εργασίες για μαθηματικά ή και φυσική και λέγεται κάπως σαν Λατεχ ή Λατεκ ή κάπως έτσι, πως ακριβώς λέγεται?
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 LaTeX λέγεται: http://en.wikipedia.org/wiki/LaTeX Προφορά: /ˈleɪtɛk/ ή /ˈleɪtɛx/ ή /ˈlɑːtɛx/ ή /ˈlɑːtɛk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις