Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι είναι οι επικουρικές συντάξεις ? αν δεν κάνω λάθος, συμπληρωματικές συντάξεις για τις οποίες γίνονται κρατήσεις μόνο από τον εργαζόμενο και όχι από τον εργοδότη...
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος, συμπληρωματικές συντάξεις για τις οποίες γίνονται κρατήσεις μόνο από τον εργαζόμενο και όχι από τον εργοδότη... Εκτός αν ο εργοδότης ήταν το δημόσιο ή το ίδιο το ταμείο! Ναι,έχουν αναφερθεί επικουρικές υπαλλήλων που έφτιαξαν (με φράγκα του δημόσιου...) ταμεία μέσα στο ταμείο που ήταν διορισμένοι.Και φυσικά έχετε καταλάβει ποιός τα πλήρωνε τα εφάπαξ και τα συμπληρωματικά συμπαρομαρτυρούντα.....
MasterX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 η "επιταγη ημερας" που μπορεις να παρεις σε τραπεζα, για να μεταφερεις ενα ποσο σε μια άλλη τραπεζα, ειναι δωρεαν ή ζητανε και προμηθεια;;; καποιος που να ξερει αυτο;
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καποιος που να ξερει αυτο; παντα ζητανε προμηθεια
MasterX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 παντα ζητανε προμηθεια επειδη ενας φιλος που δουλευει η γυναικα του σε τραπεζα μου ειπε οτι αμα θελουν μπορουν και να μη βαλουν.. και θα ηθελα να το διασταυρωσω
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Στην Alpha που χα πάει, μου είχαν πει ότι πρέπει να πληρώσω κάτι εξωφρενικό. Στο site της Eurobank που χα ρίξει μια ματιά δεν ανέφερε ότι υπάρχει κόστος.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 επειδη ενας φιλος που δουλευει η γυναικα του σε τραπεζα μου ειπε οτι αμα θελουν μπορουν και να μη βαλουν.. και θα ηθελα να το διασταυρωσω
JimxxZe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να πάω με το κτέλ αύριο απο Αθήνα στο καπανδρίτι. Κοίταξα στο κτελ αττικής και γράφει τα παρακάτω Αθηνα-Καπανδρίτι 6:00 Εθνική 6:30 Κηφισίας 7:30 ... 8:00 Εθνική Ξέρει κανείς που είναι αυτο το κτέλ αττικής;;; Είναι στον κηφισσό;; Ποιά είναι η στάση Εθνική που λέι στις 6ώρα;; όποιος γνωριζει γιατί είναι επείγον ευχαριστώ!
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οδός Μαυροματαίων, Πεδίον Άρεως. Αυτά που βλέπεις είναι ενδιάμεσες στάσεις που κάνει.
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Κάποτε τα θυμάμαι δίπλα στο Πεδίο του Άρεως, χαμηλά στην Αλεξάνδρας (ελπίζω να μπορεί να σε πάει κάποιος εκεί αύριο -αν δεν παίζει καμιά πορεία-). Αν δεν απαντήσει κανείς άλλος πάρε τηλέφωνο να μάθεις για τις στάσεις.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 στέλνω κατι με αντικαταβολή με κουριερ. οχι ελτα ε. σε παιρνουνε τηλ οταν σουρθουν τα λεφτα? πως παει?
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πως θα βάλω μια δική μου εικόνα σε ένα pdf; Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα γι'αυτό; Το ρωτάω και αλλού αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάρει απάντηση. Ευχαριστώ
gang Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χώστην σε ένα word και κάνε μετατροπή σε pdf
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χώστην σε ένα word και κάνε μετατροπή σε pdf Ρε συ είναι ένα έντυπο με interactive πεδία. Υπάρχει δηλαδή ήδη το pdf και θέλω να προσθέσω την υπογραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις