Jason13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 "The world is too dangerous for anything but truth and too small for anything but love." Τι εννοει εδω o William Sloan; Sent from my iPhone using Insomnia
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 "Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνος για οτιδήποτε άλλο πέραν της αλήθειας και πολύ μικρός για οτιδήποτε άλλο πέραν της αγάπης". Κι εννοεί να είσαι φιλαλήθης και ν' αγαπάς γιατί κανένα απ' τα δυο δε σε παίρνει να μη το κάνεις. (...αλλιώς : λέγε την αλήθεια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κι αγάπα γιατί χανόμαστε) (ερμηνεία)
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 "Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνος για οτιδήποτε άλλο πέραν της αλήθειας και πολύ μικρός για οτιδήποτε άλλο πέραν της αγάπης". Κι εννοεί να είσαι φιλαλήθης και ν' αγαπάς γιατί κανένα απ' τα δυο δε σε παίρνει να μη το κάνεις. (...αλλιώς : λέγε την αλήθεια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κι αγάπα γιατί χανόμαστε) (ερμηνεία) tell it to the messenger
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 "Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνος για οτιδήποτε άλλο πέραν της αλήθειας και πολύ μικρός για οτιδήποτε άλλο πέραν της αγάπης". Κι εννοεί να είσαι φιλαλήθης και ν' αγαπάς γιατί κανένα απ' τα δυο δε σε παίρνει να μη το κάνεις. Για την ακρίβεια, μόνο αυτά σε παίρνει να κάνεις σύμφωνα με το ιδιοφυιές quote.
-nick- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε ως τις μαλακιες που συνηθιζει να πεταει ο Κοελιο.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε ως τις μαλακιες που συνηθιζει να πεταει ο Κοελιο. α να μπράβο, κι εμένα. Να ζεις, να αγαπάς, και να τον παίζεις ασπούμε. έντιτ, έλα, του Μπουσκάλια είναι αυτό, δεν μιλάει κανένας και με αφήνετε να γίνομαι ρόμπα, καλά που είναι και ο Κρισξξξ ναούμ...
-nick- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 α να μπράβο, κι εμένα. Να ζεις, να αγαπάς, και να τον παίζεις ασπούμε. Piss & Love
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν μιλάει κανένας και με αφήνετε να γίνομαι ρόμπα ...κάποια στιγμή θα μας καταλάβαινε...*sigh* Κρίμα, αν και δεν μπορώ να πω, καλά περάσαμε απ' τις 23/12/2006 μέχρι σήμερα. Κρις, προδότη.
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδες ποτε βγαινουν οι καινουργοι επεξεργαστες τις ιντελ? [οι ποιο φθηνοι δλδ]
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χρειάζομαι ένα καρτοκινητό, το οποίο με μίνιμουμ κόστος ανανέωσης να έχει μεγάλη προθεσμία εξάντλησης του χρόνου. Το μόνο που θα κάνει, είναι να στέλνω από αυτό 10-15 μηνύματα στο δικό μου κινητό (wind αν παίζει ρόλο) όλο τον χρόνο. Τι καρτοκινητό χρειάζομαι ο άσχετος;
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πάνε ρώτα κάθε πότε είσαι υποχρεωμένος να ανανεώνεις τον χρόνο σου... αν και εντάξει, θα δωσεις 5€ την πρώτη φορα και άλλα 5€ μετά απο κανένα εξάμηνο
parasaser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για υποτιτλους εμφανιζονται κινεζικα. ανοιγω σκετο το αρχειο srt ή txt και ειναι κινεζικα. ενω σε xp φαινονται μια χαρα, εβαλα και τις ιδιες ρυθμισεις (γραμματοσειρα κοκ) αλλα τιποτα. μετεφερα και το ιδιο αρχειο απο xp σε 7 και τους μετετρεψε σε κινεζικους παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις