Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να φτιάξω ένα banner 80cm πλάτος 200cm μήκος. ο τύπος που τα εκτυπώνει θέλει pdf ή ppt. Τι ανάλυση πρέπει να το φτιάξω στο περίπου για να φάινεται οκ εκτυπωμένο?

Δημοσ.
γιατι το msn messenger μου στελνει/δεχεται τα links σαν απλο κειμενο?

Εχω την 14.08117

Το έχουν απενεργοποιήσει server-sided λόγο...worm.

Και εμένα με ενοχλεί & ο live msn 2011 sucks cocks.

http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/11/12/security-alert-active-links-in-messenger-2009-temporarily-turned-off-to-prevent-a-malicious-worm.aspx

Δημοσ.

Όσοι σπουδάζετε και παίρνετε τα συγγράμματα τώρα, τα βιβλιοπωλεία σας έχουν βάλει συγκεκριμένο ωράριο που πρέπει να πηγαίνετε?

Δημοσ.
Όσοι σπουδάζετε και παίρνετε τα συγγράμματα τώρα, τα βιβλιοπωλεία σας έχουν βάλει συγκεκριμένο ωράριο που πρέπει να πηγαίνετε?

'Οταν τα πήρα πριν κανα μήνα είχαν συγκεκριμένο ωράριο ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ως τώρα όποτε έχω ''δανειστεί'' ταινία 1920χ1080(έτσι γράφουν τουλχ ) έχω μαύρα περιθώρια και πάλι στην 23άρα μου? Για την ακρίβεια ακόμα και αν γράφουν 1920χ1080p ποτέ δεν έχουν γεμίσει την οθόνη.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τί σου βγάζει δηλαδή και τί θα περίμενες να σου βγάζει... ;

Οταν παταω το IP Locator πχ απο καποιο site που κανει ψαχτικη για IP Locations μου βγαζει οτι το Location μου ειναι 15χιλιομετρα βορειοτερα απο εκει που μενω.Πως ειναι δυνατον αυτο?

Δημοσ.

το a/v output φυσακι απο το xbox360 ειναι το ίδιο με του xbox1?

δηλαδη ενα component καλωδιο για το xbox360 δουλευει/κουμπώνει και στα 2?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...