washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ...εγώ πάλι λέω να συνεχίσουμε να τον γράφουμε.
Tenshi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 @ wash,τα κοκόβια μας έχουν τόσα data πάνω, που σε λίγο θα τους κάνουμε defrag. Επι του θέματος,Visa electron Alpha 1-2-3.Χυμαδιό κανονικό,καταθέσεις/αναλύψεις-paypal-λογαριασμοί όλα απο εκεί.Μέχρι τωρα κανένα πρόβλημα (αν και φλερτάρω με τον κίνδυνο). Πάρε και το security key generator (~7 ευρώ),για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του web banking.
leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Κασέτα παίρνει? μην γυρίσω 2 σελίδες πίσω... Μπα. Άμα έπαιρνε κασέτα, το ήξερα το κόλπο. Τι γαμάτη εφεύρεση εκείνη η κασετούλα με το καλώδιο! Δεν υπάρχει αντίστοιχο cd με καλώδιο;
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση βιβλια ιταλικων [με απαντησεις] που βρησκει κανεις στην Αθηνα το ιντερνετ με προδοσε thanks
pamelouketo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μπα. Άμα έπαιρνε κασέτα, το ήξερα το κόλπο. Τι γαμάτη εφεύρεση εκείνη η κασετούλα με το καλώδιο! Δεν υπάρχει αντίστοιχο cd με καλώδιο; Όχι,αλλά έχουν βγει εργαλεία που σου γυρνάε το DVD-CD στην αρχή
leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 έλα ρε, κι εγώ το γυρνάω με το μπικ τόσα χρόνια
xpapias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Για κινητό τι να προτιμήσω; MicroSD 8 GB Class10 12.5E ή MicroSD 16 GB Class 4 16Ευρώ. Με ενδιαφέρει κυρίως να διαβάζω pdf ~20MB το καθένα και να τρέχουν γρήγορα οι εφαρμογές μου. Θα δω διαφορά με την Class 10;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Που θα βρω ένα καλό (όχι ακριβό) ημίπαλτο; το δικό μου απώόθανε μετά από χρόνια.... πείτε μου κάνα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη γιατί πάω πολύ σπάνια για ψώνια και δεν ξέρω κανένα...
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Που θα βρω ένα καλό (όχι ακριβό) ημίπαλτο; το δικό μου απώόθανε μετά από χρόνια.... πείτε μου κάνα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη γιατί πάω πολύ σπάνια για ψώνια και δεν ξέρω κανένα... Αφου δινεις 150, θα σου προτεινα να ρίξεις μια ματια στα Νοτος πανω από τα public (Τσιμισκή με Μητροπόλεως) που έχουν ποικιλία και σχετικά καλές εκπτώσεις. Μετα κανελόπουλος (Τσιμισκή, Λαγκαδας, Κοσμος, οπου σε βολευει) και παλι λόγω ποικιλίας κ εκπτώσεων. Ριξε και μια ματια στο daverro, στη φραγκων νομιζω είναι που αν και κυριως έχει κοστουμια, φτιαχνουν και μπουφαν και εχει καλες τιμες. Επίσης όλη η Τσιμισκη γεματη ειναι, κανεις μια βολτα και διαλεγεις.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 χμμμμ well ψάξε για no name athens, observatory, attitutes, και άλλα πράγματα που δεν θυμάμαι τώρα. π.χ. πήρα αυτό το jacket με 79 ευρώ και δεν με χάλασε καθόλου [noname athens]
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 φχαρστώ, για να δούμε @βάιπα σε κορόιδεψαν, είναι λίγο στραβοκομμένο...
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Για κινητό τι να προτιμήσω; MicroSD 8 GB Class10 12.5E ή MicroSD 16 GB Class 4 16Ευρώ. Με ενδιαφέρει κυρίως να διαβάζω pdf ~20MB το καθένα και να τρέχουν γρήγορα οι εφαρμογές μου. Θα δω διαφορά με την Class 10; Απο class 6 και πάνω να κοιτάς για κινητό btw αν την κοιτάς για το Nexus S δεν παίρνει έξτρα κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις