athlios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλα δεν ξερω!!! Αν δεν υπαρχει τοτε με βιζα 48 ευρω. Στην πειραιως μεσω του winbank μπορεις να βγαλεις prepaid mastercard. Η πρωτη "φορτιση" δωρεαν οι επομενες 2 ευρω αν δε κανω λαθος.
freedubus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Απο που προερχεται η εκφραση 'κερατωνω' , 'κερατο' κλπ για την απιστια ? Εχει καμμια σχεση με αρχαιοελληνικες τραγομορφες θεοτητες? Εγώ ξέρω μια εκδοχή. Οτι κάπου κάποτε, τα παράνομα ζευγάρια επειδή δεν έβρισκαν γαμηστρώνα, πήγαιναν σε μαντριά και πλήρωναν τον τσοπάνη για να χρησιμοποιήσουν το μέρος. Και σε όσους δεν πλήρωναν, ο τσοπάνης έσφαζε έναν τράγο και τον έστελνε στο σπίτι του απατημένου συζύγου. Και καλά μήνυμα "πληρώστε αλλιώς θα σας δώσω". Ε κι έτσι ο απατημένος ήταν ο "κερατάς".
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν κάποιος παίρνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για Χ μήνες και οι Χ μήνες περάσουν, τι κάνει; Επανεγγράφεται; Δικαιούται πάλι κάποιο επίδομα;!
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω μια εκδοχή. Οτι κάπου κάποτε, τα παράνομα ζευγάρια επειδή δεν έβρισκαν γαμηστρώνα, πήγαιναν σε μαντριά και πλήρωναν τον τσοπάνη για να χρησιμοποιήσουν το μέρος. Και σε όσους δεν πλήρωναν, ο τσοπάνης έσφαζε έναν τράγο και τον έστελνε στο σπίτι του απατημένου συζύγου. Και καλά μήνυμα "πληρώστε αλλιώς θα σας δώσω". Ε κι έτσι ο απατημένος ήταν ο "κερατάς". Μμμ, ναι, λογικό ακούγεται! πληζ, πες μου ότι δεν έγραψες γράμμα στον Αη Βασίλη.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω καποια μελανια απο τον εκτυπωτη μου. Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν ειναι γεματα ? Αντι να τα βαζω ενα ενα στον εκτυπωτη και να κανω εκτυπωσεις για να το διαπιστωσω ετσι?
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 okay το ιντερνετ δεν με βοηθαει στην αναζητηση μου και ριχνω την ερωτηση εδω το υλικο του συγκεκριμενου πατωματος πως ονομαζεται...? ειναι τζαμι ή καποιου ειδους πλαστικο? thanks
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εχω καποια μελανια απο τον εκτυπωτη μου. Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν ειναι γεματα ? Αντι να τα βαζω ενα ενα στον εκτυπωτη και να κανω εκτυπωσεις για να το διαπιστωσω ετσι? δεν έχει διαγνωστικό πρόγραμμα ο driver του εκτυπωτή; δε θα γλυτώσεις το βάλε-βγάλε αλλά τις άσκοπες εκτυπώσεις -------------------------------------------------------- τι μάρκα είναι αυτή η Kchibo που βγάζει ραδιόφωνα και τέτοια και είναι γεμάτο το σκρούτζ; την ξέρει κανεις;
Marria Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 δεν έχει διαγνωστικό πρόγραμμα ο driver του εκτυπωτή; δε θα γλυτώσεις το βάλε-βγάλε αλλά τις άσκοπες εκτυπώσεις To πολυμηχανημα ειναι HP, εχει ενα προγραμμα αλλα ειναι για εκτυπωσεις , σαρωσεις, να στελνει φαξ και τετοια. Για διαγνωστικο προγραμμα δεν εχω βρει..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 στο πρόγραμμα λειτουργίας του εκτυπωτή, που συνήθως εγκαθιστάτε με τον ντράιβερ, πρέπει να υπάρχει μία λειτουργία για έλεγχο στάθμης (ή κάτι τέτοιο). Αν δεν έκανες εγκατάσταση του εκτυπωτή και την έκαναν τα windows αυτόματα ίσως να μην το έχεις το προγραμματάκι
Marria Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 στο πρόγραμμα λειτουργίας του εκτυπωτή, που συνήθως εγκαθιστάτε με τον ντράιβερ, πρέπει να υπάρχει μία λειτουργία για έλεγχο στάθμης (ή κάτι τέτοιο). Αν δεν έκανες εγκατάσταση του εκτυπωτή και την έκαναν τα windows αυτόματα ίσως να μην το έχεις το προγραμματάκι Που να θυμαμαι μετα απο τοσο καιρο τι εκανα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μέσα από τα windows εκτυπώνεις ή βγαίνει προγραμματάκι hp;
Προτεινόμενες αναρτήσεις