freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις ούτε το χαρτί που σου λέει πόσα να πληρώσεις? Δεν μου ήρθε τέτοιο χαρτί, μέσα Νοεμβρίου το πήρα το μοτοσακό. Δεν έχω τίποτα. Μόνο λεφτά, την υπογραφή μου και το πουλί μου.
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανεις ποσο εχουν τα εισητηρια Αθηνα-Ναυπακτο ( ΚΤΕΛ ) ? Δεν τις βρισκω στο νετ και δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα. Κανα 20αρι υπολόγισε. 18 είναι μέχρι Πάτρα. @φρινταμπαντουμπα: Σε Δου αθηνών υπάγεσαι? Αν ναι δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις σήμα από άλλη δου. Αν βρεις άκρη με αυτό το ερώτημα ψάξε βρες άτομο που θα σου στείλει την άδεια, μέχρι σήμερα
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 @φρινταμπαντουμπα: Σε Δου αθηνών υπάγεσαι? Αν ναι δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις σήμα από άλλη δου. Αν βρεις άκρη με αυτό το ερώτημα ψάξε βρες άτομο που θα σου στείλει την άδεια, μέχρι σήμερα Yπάγομαι στη ΔΟΥ της πόλης που βρίσκομαι τώρα.
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πέμπτη παρασκευή κλειστές οι εφορίες. Μπορεί να δοθεί παράταση μιας μέρας. Κοίτα μήπως μπορεί να σου στείλει κάποιος την άδεια και να πας
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν γίνεται αυτό. Και για να πάω Αθήνα θέλω 20€ βενζίνες. Νταξ, θα πληρώσω πρόστιμο. Ευχαριστώ.
athlios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Νταξ, θα πληρώσω πρόστιμο. Ευχαριστώ. Tι να πουμε και μεις με τα 3λιτρα χαιλουξ δηλαδη
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν γίνεται αυτό. Και για να πάω Αθήνα θέλω 20€ βενζίνες. Νταξ, θα πληρώσω πρόστιμο. Ευχαριστώ. Δέκα ημέρες παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας Σούφεξε μωρή αρρώστια! Κέρασμα το 20ρικάκι.
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα τηλέφωνο το βύσμα στο υπουργείο και κανόνισε παράταση ντε.
freedubus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα ένα κινητό. Η πωλήτρια μου είπε πρώτα να το δουλέψω μέχρι να αδειάσει τελείως η μπαταρία και μετα να το φορτίσω 10 ώρες. Την άδειασα, το έβαλα να φορτίσει αλλά η φόρτιση ολοκληρώθηκε σε πολύ λιγότερο από 10 ώρες. Να το βγάλω ή να το αφήσω; Το manual δεν λέει κάτι.
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα ένα κινητό. Η πωλήτρια μου είπε πρώτα να το δουλέψω μέχρι να αδειάσει τελείως η μπαταρία και μετα να το φορτίσω 10 ώρες. Την άδειασα, το έβαλα να φορτίσει αλλά η φόρτιση ολοκληρώθηκε σε πολύ λιγότερο από 10 ώρες. Να το βγάλω ή να το αφήσω; Το manual δεν λέει κάτι. παλιά, πολύ παλιά, πούχα πάρει ένα Νόκια από τα πρώτα που βγαίναν με μπαταρία λιθίου, έλεγε αυτό: πλήρη αποφόρτιση τις πρώτες 2-3 φορές, και φόρτιση 10+ (16 νομίζω έλεγε) και ας δείχνει γεμάτο. Αλλά πλέον δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα οι μπαταρίες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα ένα κινητό. Η πωλήτρια μου είπε πρώτα να το δουλέψω μέχρι να αδειάσει τελείως η μπαταρία και μετα να το φορτίσω 10 ώρες. Την άδειασα, το έβαλα να φορτίσει αλλά η φόρτιση ολοκληρώθηκε σε πολύ λιγότερο από 10 ώρες. Να το βγάλω ή να το αφήσω; Το manual δεν λέει κάτι. αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει αυτή η ράδιο αρβύλα, εδώ και χρόνια η πρώτη φόρτηση είναι σαν μια normal φόρτηση...
barca10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά αυτά με την πρώτη φόρτιση είναι βλακείες. Τα έχουμε ξανασυζητήσει. Οι σύγχρονες μπαταρίες φθείρονται πιο γρήγορα αν τις αποφορτίζουμε τελείως. Εγώ όταν φτάνει κάτω από 10% το φορτίζω και το βγάζω από την πρίζα μόλις φορτίσει εντελώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις