Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου, οταν δεν εχει ερθει το σχετικο χαρτι, που τα πληρωνουμε? Μπορουμε και σε τραπεζα/εφορια?
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου, οταν δεν εχει ερθει το σχετικο χαρτι, που τα πληρωνουμε? Μπορουμε και σε τραπεζα/εφορια? παλια ηταν εφορια & σου λεγανε και του χρονου
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ακομα και αν δεν εχεις το ειδοποιητηριο? Και ειναι μεχρι τις 31/12 η πληρωμη? Δεν το θελω για εμενα, αλλα με αγγαρεψανε να βρω τις πληροφοριες.
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ακομα και αν δεν εχεις το ειδοποιητηριο? Και ειναι μεχρι τις 31/12 η πληρωμη? Δεν το θελω για εμενα, αλλα με αγγαρεψανε να βρω τις πληροφοριες. αμα ειχες ειδοποιητηριο θα πηγαινες στην τραπεζα παλαια παλαια ξαναλεω εμπαινες στην εφορια και κοιταγες που ειναι η ποιο μεγαλη ουρα εκει περα παγενες και πλερωνες και σε ελεγε και τσ χρονου
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τέλη Κυκλοφορίας: Ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για όσους δεν τα έλαβαν χλωμό να λειτουργεί, αλλά κάντε μια προσπάθεια. Αλλιώς, στην εφορία με την άδεια του οχήματος.
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το ειδα και αυτο αλλα θελει να κανει εγγραφη στο taxis, με τα στοιχεια σου, και χλωμο να το εξηγησω στον παππου μου και να καταλαβει Τεσπα , ευχαριστω παιδια, αυριο παμε εφορια !
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λολ θα του το πω, αλλα 240 ευρω εξοδα :/ μα ετσι και αλλιως δεν θα τα πληρωνε...?
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ο βλακέντιος ξέχασα την άδεια του μηχανακιού στην Αθήνα και θα γυρίσω μετά την πρωτοχρονιά. Δεν έχω πάρει τα τέλη κυκλοφορίας. Τι θα γίνει όταν πάω να τα πάρω μετά; Θα πληρώσω πρόστιμο;
angmar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ο βλακέντιος ξέχασα την άδεια του μηχανακιού στην Αθήνα και θα γυρίσω μετά την πρωτοχρονιά. Δεν έχω πάρει τα τέλη κυκλοφορίας. Τι θα γίνει όταν πάω να τα πάρω μετά; Θα πληρώσω πρόστιμο; Εάν τα τέλη πληρωθούν εκπρόθεσμα τότε επιβάλλεται αυτοτελές πρόστιμο ως εξής: α) Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας κατώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται σε 30 ευρώ β) Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας ανώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας, που υπολογίζονται με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα του οχήματος ή τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (C02), σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις του νόμου enet.gr
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Όχι γαμώ το φελέκι μου. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο αφού δεν έχω την άδεια;
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μα ετσι και αλλιως δεν θα τα πληρωνε...? Nαι , αλλα μαζι με τα τελη, ειναι και η ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κανα χιλιαρικο ολα αυτα μαζι. Ωραιο χριστουγεννιατικο δωρακι. @freedubus Χτες που το εψαξα αν δεν πληρωσεις μεχρι 31/12, μετα πληρωνεις ενα προστιμο. Αν κάποιος προμηθευτεί το σήμα εκπρόθεσμα, τότε επιβάλλεται από τη Δ.Ο.Υ. πρόστιμο ίσο με τα τέλη που αντιστοιχούν στο αυτοκίνητο.
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μα θέλω να πληρώσω απλά δεν έχω την άδεια, δεν έχω τίποτα. Δεν γίνεται;
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις ούτε το χαρτί που σου λέει πόσα να πληρώσεις?
NewProject Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανεις ποσο εχουν τα εισητηρια Αθηνα-Ναυπακτο ( ΚΤΕΛ ) ? Δεν τις βρισκω στο νετ και δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις