Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

okay

πριν απο λιγο καιρο ειχα αγορασει ενα logitech g700 [απο αμαζον] και αρχιζω να παρατηρω οτι η ροδελα ειναι παρα πολυ χαλαρη σε σημειο που κουνιεται μονη της

ερωτηση

θα πρεπει να το στειλω στην αμαζον ή θα μπορω να το στειλω και στην logitech hellas?

thanks

Δημοσ.

okay

πριν απο λιγο καιρο ειχα αγορασει ενα logitech g700 [απο αμαζον] και αρχιζω να παρατηρω οτι η ροδελα ειναι παρα πολυ χαλαρη σε σημειο που κουνιεται μονη της

ερωτηση

θα πρεπει να το στειλω στην αμαζον ή θα μπορω να το στειλω και στην logitech hellas?

thanks

νταξει εχω παρει διαστημοπλοιο :mrgreen:

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι που ξεκινάει με το ''ποιημα'' του Βεγγου από τη ταινία ''τυφλα να έχει ο Μαρλο Μπραντο'' :

''Αποψε σήμερα και χθες, οι πορτες όλες ειν΄κλειστες και εγώ είμαι απόξω….

Και μες στο θαμπος το θαμπό παίρνω αμπάριζα να βγω και με πετάνε όξω….'' κτλ κτλ

Δημοσ.

^ Στην κατηγορία "Μουσική", υπάρχει, αν δεν κάνω λάθος, σχετικό thread. Επίσης, αν γράψεις εκεί, καλό θα ήταν ν' αναφέρεις -αν ξέρεις- κάτι παραπάνω (φύλο τραγουδιστή, πότε-πού το άκουσες και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς ότι βοηθά).

Δημοσ.

Λοιπόν, σήμερα παρατήρησα το εξής φαινόμενο: το πάτωμα στο γραφείο κουνιέται. Κάτι πρέπει να παίζει με φουσκοπλακάκια ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σηκωθεί εμφανώς κανένας αρμός, αλλά υπάρχει συγκεκριμένο πλακάκι που αν το πατήσω απότομα και με δύναμη, ρίχνω κάτω όρθιο αναπτήρα από την πέρα μεριά του γραφείου (του επίπλου).

Παίζει να μπορώ να σπάσω κάνα πλακάκι σε μέρος που δε φαίνεται, κάτω από κάναν καναπέ ξέρω 'γω για να το ΕΚΤΟΝΩΣΩ;;;

Δημοσ.

Εγω παντως να σου πω οτι και εμεις ετσι ειχαμε κανει βεβαια ειχαμε ανυψωση πλακακίων αλλά δυστυχώς το φαινόμενο δεν εκτονώνεται.Yπαρχει πιθανοτητα να μην σηκωθουν αλλα μεγαλυτερη ειναι να συμβει το αντιθετο.Μπορεί να σηκωθούν οπότε να είσαι προετοιμασμένος.

Όσο για το σπάσιμο, τώρα για ένα πλακάκι δεν ξέρω τι μπορεί να κάνεις για λίγο μεγαλύτερη επιφάνεια κομπρεσέρ...

Δημοσ.

Ναι, εννοώ να σπάσω μερικά ώστε να μειωθεί λίγο η κόντρα που έχει όλο το πάτωμα. Το τελευταίο που με ψήνει χειμωνιάτικα είναι να βγάλω τα πλακάκια.

Δημοσ.

Παίζει να μπορώ να σπάσω κάνα πλακάκι σε μέρος που δε φαίνεται, κάτω από κάναν καναπέ ξέρω 'γω για να το ΕΚΤΟΝΩΣΩ;;;

Κακή ιδέα από πολλές απόψεις.

Χτύπα με το χέρι τα πλακάκια να δεις αν θα κάνουν υπόκωφο ήχο. Αν ναι, έχουν ξεκολλήσει

Δημοσ.

Βεβαίως και κάνουν υπόκωφο ήχο. Και μάλιστα όχι ένα και δύο, σχεδόν όλα. Και το παρουσίασαν όλα ταυτόχρονα. Τι κάνω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...