panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Kαλημερα!! Μειωσα το acoustic management στον hdd θα υπαρξει καποια επιπλοκη /προβλημα; [ να μου πεις γιατι το εκανες εεεε γιατι κανει εναν θορυβο ο δισκος κ επιπλεον απ τις συντομες αναζητησεις μου δεν βρηκα καποιον να λεει κατι ως προβλημα ...αλλα ειπα να ρωτησω μπας και ξερει κανας αλλος]
Haldol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μία ερώτηση σχετικά με καφέ. Ο καφές φίλτρου και ο εσπρέσο είναι ίδιοι; Εννοώ πέρα από τη διαφορετική διαδικασία για να φτιαχτεί ένα φλυτζάνι καφέ, χρειάζεται και άλλος καφές (υλικό); Ή βάζουμε τον ίδιο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ναι άλλο πακέτο για εσπρέσο άλλο για στραγγιστό, δεν έχεις δει στο σούπερ;
xpapias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς, αν όλοι όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας δικαιούνται και δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ;
Marria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς, αν όλοι όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας δικαιούνται και δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ; Ναι δικαιουνται
-nick- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ο ΗΣΑΠ δουλευει πλεον φουλ, οπως παλια, ετσι ?
-nick- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οκ. Γιατι ναι μεν ειδα την ανακοινωση οτι απο 12/12 θα λειτουργει κανονικα, αλλα ειχα τις αμφιβολιες μου οτι οντως θα ισχυε ....
Muchacho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μπορει καποιος να μου μεταφρασει το παρακατω κειμενο και να μου το στειλει σε μηνυμα? Modern rinks have a specific procedure for preparing the surface: * With the pipes cold, a thin layer of water is sprayed on the sand or concrete to seal and level it (or in the case of concrete, to keep it from being marked). * This thin layer is painted white or pale blue, for better contrast; markings necessary for hockey or curling are also placed, along with logos or other decorations. * Another thin layer of water is sprayed on top of this. * The ice is built up to a thickness of 2–3 centimetres (around one inch) by repeated flows of water onto the surface. Synthetic rink Synthetic rinks are constructed from a solid polymer material designed for skating using normal metal-bladed ice skates. High density polyethelene (HDPE) and ultra-high molecular weight polyethylene (UHMW) are the only materials that offer reasonable skating characteristics, with UHMW synthetic rinks offering the most ice-like skating, but also being the most expensive. A typical synthetic rink will consist of many panels (usually in typical building material sheet sizes) of thin surface material assembled on top of a sturdy, level and smooth sub-floor (anything from concrete to wood or even dirt or grass) to create a large skating area.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ακυρο. Requested.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 13/12/11 σημερα Φθινουσα αριθμητικη προοδος με λογο το 1 Το 2,4,8,16,32.....ειναι αυξουσα γεωμετρικη με λογο 2 ή δεν θυμαμαι καλα μετα απο σχεδον 40 χρονια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις