kate23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρετε κανένα μαγαζί με είδη σχεδίου στη Θεσσαλονίκη? Είχα βρει ένα πέρσυ, κάπου κοντά στην Αγίας Σοφίας αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ήταν εκεί ή κάπου αλλού και τα μπερδεύω! Thanks in advance
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 παλιά είχε ένα στην Εθνικής αμύνης, κατεβαίνοντας από το ABC αριστερά. Όταν λέω παλιά, εννοώ πολύ παλιά όμως... έντιτ: ακόμα εκεί είναι, και έχει και άλλο ένα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εθνικής Αμύνης έχει 3-4 τέτοια και άλλα τόσα στους γύρω δρόμους. Για είδη σχεδίου πάντα. Για είδη ζωγραφικής έχει (και) άλλα καταστήματα. Εσύ τι ψάχνεις;
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σπέεεεερα. Γνωρίζουμε κανένα καλό βιβλίο για python; Και στα αγγλικά, δε με πειράζει. Αλλά όχι online doc., βιβλίο θέλω.
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι θες να έχει το βιβλίο; Εισαγωγικό; Τι εννοείς; Δεν είπα ότι το θέλω να είναι "βιβλίο", εννοώ με σελίδες ( ; ), αλλά το θέλω σε PDF. Εντάξει, μία εναλλακτική είναι να κατεβάσω κανένα documentation ξέρωγω που δίνει κάποια σελίδα, αλλά θα προτιμούσα κάτι "έτοιμο".
insomniaK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρεις να προγραμματίζεις και θες κάτι εξειδικευμένο; θες ένα βιβλίο που θα σε εισάγει στην python; Θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο;
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 θες ένα βιβλίο που θα σε εισάγει στην python; Το αυτό.
insomniaK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνα απο το tutorial που έχουν στο python.org, μετα google: rob hetland python και θα σε πάει στο σάιτ ενός καθηγητή, έχει 5-7 βίντεο, τα 5 είναι μαζί τα άλλα είναι παραχωμένα δεξία και αριστερά. Στα βίντεο αυτα, θα δεις πως χρησιμοποιείται η python στην πράξη, αν και είναι εισαγωγικά. Έχει κάποια λογικά άλματα και κάνει συγκρίσεισ με ματλαμπ και σι, αλλά λίγο υποψιασμένος να σαι, δε θα εις πρόβλημα.
kate23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εθνικής Αμύνης έχει 3-4 τέτοια και άλλα τόσα στους γύρω δρόμους. Για είδη σχεδίου πάντα. Για είδη ζωγραφικής έχει (και) άλλα καταστήματα. Εσύ τι ψάχνεις; Ευχαριστώ και τους δύο! Για σχέδιο
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πριν 1 μήνα αγόρασα ένα μηχανάκι. Πού πρέπει να πάω για να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας του 2012; Εφορία; Τράπεζα; Οποιαδήποτε εφορία; Μόνο στην εφορία που είμαι γραμμένος; Θα μου έρθει χαρτί στο σπίτι;
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 πιθανότατα δεν θα προλάβει να έρθει. Πας σε οποιαδήποτε εφορία με την άδεια της μηχανής. Εντός προθεσμίας ε. (αν πήρες μεταχείρα, ίσως πάει στον παλιό ιδιοκτήτη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις