Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλακία του άμαζον. Η S2950 είναι super-zoom bridge κάμερα, κάτι ανάμεσα σε κόμπακτ και dslr.

Διάβασε http://en.wikipedia....digital_cameras

και http://web.canon.jp/...dslr/index.html

αυτο με τον μαρτακη το αφηνω ασχολιαστο :devil:

επισης κουραστηκα

μια γρηγορη φωτογραφικη ηθελα

και πρεπει να διαβασω τα αισχη

[και για τσογαριασμα σε μετοχες, τοσο διαβασμα δεν θα εριχνα]

:mrgreen:

thanks

Δημοσ.

Όχι να κάτσεις να διαβάσεις για να είσαι συνειδητοποιημένος αγοραστής και να μην σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες το κάθε άμαζον.

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω για βαση στηριξης τηλεορασης 32" σε τοιχο, αλλα με tilt πανω-κατω οχι αριστερα-δεξια. Προταση?

Δημοσ.

Όχι να κάτσεις να διαβάσεις για να είσαι συνειδητοποιημένος αγοραστής και να μην σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες το κάθε άμαζον.

για αρχη δεν ριχνεις καμια προταση

μια που βλεπω οτι κατεχεις το θεμα...

Δημοσ.

για αρχη δεν ριχνεις καμια προταση

μια που βλεπω οτι κατεχεις το θεμα...

Για μηχανή; Φτιάξε κανά άλλο τοπικ ή σε κανένα σχετικό υπάρχον. Γιατί εδώ θα ανοίξουμε κουβέντα και δεν λέει.

Δημοσ.

υπαρχει τιποτα σαν "διαδικτυακο συμβολαιο"

που να δινω εγω ενα ψηφιακο προιον σε καποιον και αυτος επιτοπου να μου δινει τα λεφτα

ωστε να δεσμευονται και οι δυο πλευρες?

Δημοσ.

υπαρχει τιποτα σαν "διαδικτυακο συμβολαιο"

που να δινω εγω ενα ψηφιακο προιον σε καποιον και αυτος επιτοπου να μου δινει τα λεφτα

ωστε να δεσμευονται και οι δυο πλευρες?

μεσω

freelancer

elance

δοκιμασες?

Δημοσ.

Παιδια δεν προλαβα να σημειωσω ποιο ειναι το σαιτ(που εδειχνε πριν λιγο στον ALPHA)

ΟΠΟΥ

λες ποια εργασια ζητας να φτιαχτει σπιτι σου(ας πουμε αλλαγη θερμοσιφωνα η αλλαγη μπανιερας) και διαφοροι τεχνιτες δινουν προσφορες και εσυ μπορεις να κρινεις και να διαλεξεις και απο βαθμολογιες που εχουν απο αλλους που τους χρησιμοποιησαν...!

Το ειδε/θυμαται κανεις??

Δημοσ.

Παιδια δεν προλαβα να σημειωσω ποιο ειναι το σαιτ(που εδειχνε πριν λιγο στον ALPHA)

ΟΠΟΥ

λες ποια εργασια ζητας να φτιαχτει σπιτι σου(ας πουμε αλλαγη θερμοσιφωνα η αλλαγη μπανιερας) και διαφοροι τεχνιτες δινουν προσφορες και εσυ μπορεις να κρινεις και να διαλεξεις και απο βαθμολογιες που εχουν απο αλλους που τους χρησιμοποιησαν...!

Το ειδε/θυμαται κανεις??

αφου ειμασταν εδω

πως να το δουμε

:devil:

Δημοσ.

ΟΠΟΥ

Το ειδε/θυμαται κανεις??

Τεχνίτες online.gr

Link

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...