freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω ένα desktop pc οκ; Θέλω να βάλω γνήσια win7. Τι πρέπει να κάνω; Εννοώ ποιά έκδοση πρέπει να αγοράσω, που να έχει το μικρότερο δυνατό κόστος, και από πού; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από freedubus
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Windows Home Premium Upgrade. Given το ότι έχεις γνήσια είτε τα XP, είτε τα Vista.
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν το gave αυτό. ;ρ Δεν έχω τίποτα. Απλά ένα σκέτο desktop.
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τότε πάλι για Home Premium πας, αλλά είναι πιο ακριβό από το upgrade. Πάλι όμως είναι φθηνότερο από τα ultimate/enterprise/death star/whatever version. Οπότε ή αυτό... ή.... Μισό.
gang Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 παίζει και το msdna που τα δίνουν τσάμπα σε σχολές..
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 παίζει και το msdna που τα δίνουν τσάμπα σε σχολές.. Το αυτό. Ψάξου αν έχεις κανα φίλο, ξάδερφο, μπατζανάκη που είτε δεν τον ενδιέφερε το συγκεκριμένο θέμα ή χρησιμοποίησε μια εκ των δύο εκδόσεων που είχε τη δυνατότητα (32 & 64 bit).
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να αγοράσω έγραψα ρε λαμόγια. Νόμιμα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου. Απλά δεν ξέρω τι: DSP (αν γίνεται); Retail από εξωτερικό;
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι λαμογιά ωρέ να πάρεις MSDNAA έκδοση. Νόμιμη είναι. Εκτός αν εννοείς πως επειδή δεν τη δικαιούσαι ο ίδιος, δεν θες να τη χρησιμοποιήσεις. DSP γενικά γίνεται. Θεωρητικά θα πρέπει να συνοδεύεται από αγορά Υ/Η ή έστω κάποιου hardware αλλά συνήθως δε ζητείται κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένη προσφορά δεν έχω υπόψη...
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραία. Έστω οτι διαθέτω 200€. Τί είναι προτιμότερο, να αγοράσω 1 σκληρό δίσκο με 80€ π.χ. και τα Windows 7 DSP με 120€ ή τα Windows 7 Retail με 200€; Πού υστερούν τα DSP με τα Retail; (Κάνω κατάχρηση του τόπικ τώρα, αλλά περίμενα οτι θα είναι απλή η απάντηση.)
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Απ όσο θυμάμαι η DSP «δένεται» με μια μητρική. Δηλ. αν αύριο αλλάξεις PC δε μπορείς να την εγκαταστήσεις/ενεργοποιήσεις. Η Retail δεν έχει αυτόν τον περιορισμό. Απ την άλλη, πολλοί αναφέρουν πως μετά από επικοινωνία με την Microsoft Hellas, λύνεται κι αυτό το πρόβλημα (πχ δηλώνουν πως κάηκε η μητρική του αρχικού pc, αντικαταστάθηκε από κάποια άλλη και γι αυτό φαίνεται σαν εγκατάσταση σε νέο υπολογιστή).
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ωραία. Έστω οτι διαθέτω 200€.Τί είναι προτιμότερο, να αγοράσω 1 σκληρό δίσκο με 80€ π.χ. και τα Windows 7 DSP με 120€ ή τα Windows 7 Retail με 200€; Πού υστερούν τα DSP με τα Retail; (Κάνω κατάχρηση του τόπικ τώρα, αλλά περίμενα οτι θα είναι απλή η απάντηση.) Ότι είπε ο Αντώνης αλλά στους ιδιώτες δεν γίνεται οποιοσδήποτε έλεγχος οπότε πάρε ότι σε συμφέρει καλύτερα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από status γερατειά. Θενκς κλανιάρι:Ρ
stavi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 τελικά από τα κουνούπια κολλάς ή δεν κολλάς HIV?
doctorkostis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 τελικά από τα κουνούπια κολλάς ή δεν κολλάς HIV? Νομιζα οτι τουλαχιστον οι νεοι ανθρωποι ειναι ενημερωμενοι για τους τροπους μεταδοσης του AIDS. Δεν. Δεν κολλας απο τα κουνουπια. Σεξουαλικη επαφη, βιολογικα υγρα(αιμα,σπερμα,κολπικα υγρα,μητρικο γαλα), καθετη μεταδοση απο μητερα σε παιδι.Απειρες λεπτομερειες online, μιας και ειμαστε στο 2010.
slygeo87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Από τι κινδυνεύω αν συνδεθώ σε ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς ασφάλεια (ξεκλείδωτο) και τι μέτρα μπορώ να πάρω για να το χρησιμοποιώ άφοβα;
salliara Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ναι και μενα με καιει αυτο - ο ξεκλειδωτος γειτονας εχει ταχυτηταρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις